Pažout91 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 zdar.. kde se dá sehnat znak S16? jezdím po netu a nikde nic. ani obrázek. na ebay jsem našel ve stříbrný barvě, jelikož mám stříbrný auto tak by se to nehodilo. prostě klasiku červenou s černym podkladem.. Dík Citovat
FiFa_cze Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 V pežótu to seženeš, ale myslím, že to stálo raketu. Někde tu byla myslím i cena Citovat
Pažout91 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Skusim se tam v tejdnu optat ale určitě to bude pálka jak říkáš. Citovat
kujon106 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Kupoval jsem ho v přímo Peugeotu, ale cenovku už si moc nepamatuju. Něco mezi 2-3 kilama. Citovat
loki Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 bud mám málo síly nebo to tahem sundat nejde,ale nepotřebuji tu za kazdou cenu zničit,vše jde lehce pokud se to dělá zprávným zpusobem. Ještě se chci zeptat jestli je tady vlákno jak repasovat zadní nápravu,mám doma jednu navíc co má asi 107 tis,tak bych z ní chtél udělat kotoučovku Citovat
go.play Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 repas mě taky čeká, proto jsem včera psal na bazoš na tu vínovou 106, že bych z ní vzal nápravu, vypadala že je dobrá, určitě by to vyšlo levněji než jí dávat na repas, takže jestli tady někde najdeš na P-C vlákno, hoď sem odkaz Citovat
loki Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 to go.play:jestli je to ta vínová od kladna,tak z ní mám doma přední brejle,pan má docela solidní ceny,kolik má najeto ,jinak včera jsem přitáhl další auto ,takžě mám další díly Citovat
go.play Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 loki: už nevim odkud byla a inzerát je smazanej ... Citovat
Štajný Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Zdravím pánové, měl bych takovej menší dotaz. Scháním těhlici na 1.4 sporta a nikde nemůžu žádnou sehnat (předpokládám že sport ma jinou těhlici než standart, pokud ne tak mě opravte a ulehčíte mi tím tak hledání ) šla by třeba nahradit 106ková těhlice těhlicí z např. 206? PS.: pokud sem vyblil totální hovadinu, tak myšlenky o tom jakej sem vůl si nechte prosím pro sebe :D díky Citovat
Netko18 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 zdravim chcel by som sa spytat ci pasuju na 106 poloosy zo saxa ? dakujem Citovat
Lentilka Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Pažoute kdyby ti stačilo GTi tak to mám ( pokud to najdu ) doma dva kousky červené na černém podkladu... Citovat
Pažout91 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Lentilka: díky, ale zatim nic nehledej zkoušim to ze samolepícího papíru a jsem docela z výsledku nadšenej... jen počkám na teplo a skusim to nalepit a uvidim jak to bude držet. tak kdyby něco ozvu se Citovat
Peta-k Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 papír se casem vydroli jak se opakovane namocí..... Citovat
Pažout91 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 go.play to neni PAPÍR ale prostě samolepka.... to se nerozmočí :-D Citovat
Peta-k Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 ale i tak nemam rad nejaky samolepky na aute... ale kazdyho vec.... Citovat
odee Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 U naší 106 je teď aktuálně nová spojka...nechala mě stát u hypernovy s těhulkou v 9.měsíci... už sem se fakt nas:grr Nová spojka (nějaká trošku lepší) s prací 7,5k. Po příjezdu ze servisu u baráku praskl samoštělovací mechanizmus v lanku...to mě fakt poser...volám známýmu co to opravoval, a on že mi tam místo náhražkovýho lana (vůl sem chtěl ušetřit) dá origo zdarma (rozdíl cca 700,-) ale až za druhej den, nemoh sem čekat, když sem měl doma časovanou těhubombu, takže kelly, koupit osvědčený lanko co mi vydrželo od koupě až doteď a zase půl dne v mrazu a sněhu na parkáči pod autem... Jendou se naseru a to auto prodám...bohužel pro mě to bude určitě až už na něm všechno opravím:-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.