Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar.. kde se dá sehnat znak S16? jezdím po netu a nikde nic. ani obrázek. na ebay jsem našel ve stříbrný barvě, jelikož mám stříbrný auto tak by se to nehodilo. prostě klasiku červenou s černym podkladem.. Dík

Odesláno

bud mám málo síly nebo to tahem sundat nejde,ale nepotřebuji tu za kazdou cenu zničit,vše jde lehce pokud se to dělá zprávným zpusobem.

Ještě se chci zeptat jestli je tady vlákno jak repasovat zadní nápravu,mám doma jednu navíc co má asi 107 tis,tak bych z ní chtél udělat kotoučovku

Odesláno

repas mě taky čeká, proto jsem včera psal na bazoš na tu vínovou 106, že bych z ní vzal nápravu, vypadala že je dobrá, určitě by to vyšlo levněji než jí dávat na repas, takže jestli tady někde najdeš na P-C vlákno, hoď sem odkaz

Odesláno

to go.play:jestli je to ta vínová od kladna,tak z ní mám doma přední brejle,pan má docela solidní ceny,kolik má najeto ,jinak včera jsem přitáhl další auto ,takžě mám další díly

Odesláno

Zdravím pánové, měl bych takovej menší dotaz. Scháním těhlici na 1.4 sporta a nikde nemůžu žádnou sehnat (předpokládám že sport ma jinou těhlici než standart, pokud ne tak mě opravte a ulehčíte mi tím tak hledání ;) ) šla by třeba nahradit 106ková těhlice těhlicí z např. 206?

PS.: pokud sem vyblil totální hovadinu, tak myšlenky o tom jakej sem vůl si nechte prosím pro sebe :D :D díky

Odesláno

Lentilka: díky, ale zatim nic nehledej zkoušim to ze samolepícího papíru a jsem docela z výsledku nadšenej... jen počkám na teplo a skusim to nalepit a uvidim jak to bude držet. tak kdyby něco ozvu se :)

Odesláno

U naší 106 je teď aktuálně nová spojka...nechala mě stát u hypernovy s těhulkou v 9.měsíci... už sem se fakt nas:grr Nová spojka (nějaká trošku lepší) s prací 7,5k. Po příjezdu ze servisu u baráku praskl samoštělovací mechanizmus v lanku...to mě fakt poser...volám známýmu co to opravoval, a on že mi tam místo náhražkovýho lana (vůl sem chtěl ušetřit) dá origo zdarma (rozdíl cca 700,-) ale až za druhej den, nemoh sem čekat, když sem měl doma časovanou těhubombu, takže kelly, koupit osvědčený lanko co mi vydrželo od koupě až doteď a zase půl dne v mrazu a sněhu na parkáči pod autem... Jendou se naseru a to auto prodám...bohužel pro mě to bude určitě až už na něm všechno opravím:-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...