Guči Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Tak mě dnes díky mrazu prasklo lanko spojky Jediný štěstí je, že to bylo v práci a to lanko máme někde ve skladu, takže jeden den musím přežít náš vládní vůz (felicie) Citovat
odee Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak kdo se hlásí, že ten model objedná hromadně??? Peníze na účet takového dobrodince předem a objednáváme:roker Citovat
drahonak Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 prosim mam otazku auto me v mrazech zacalo zrat jak tank prvni vec a druha dneska se me stalo ze se me vraci voda z ch¨ladice vrchem a to me funguje prepousteni cim to muze bejt prosim? Citovat
go.play Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 zkus hodit dotaz do sekce servis, na hlavní straně fora Citovat
PAJA106 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Ta první otázka: to tak v zimě bývá, že auto žere víc, zvlášť, když se jezdí kratší trasy, ale i na delších se spotřeba zvedne. Citovat
neutral Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 kluci dneska se mi stala nemilá blbost....sroloval se mi komplet pás. jak ho vytáhnout? dodám,že nejde povolit uchycení pod sedačkou a mechanismus je sundaný. [upravil dne 8.12.2012 22:24 od neutral] Citovat
loki Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 docela pakárna co,máš si s čím hrát,ten pás musíš tahat pod stejným úhlem jako když je přišroubovanej do B sloupku,jinak ho nevytáhneš,a pro příště až ho budeš vyndavat tak ho dej přes hlavovou opěrku předního sedadla:potlesk Citovat
Štajný Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 tak pánové taky se pochlubím se svou \"milou\" zkušeností... včera rodiče nenastartovali, tak sem jim šel oživit baterku nastartoval sem auto, nechal sem ho bežet pak mě zavolal táta, abych mu šel pomoct odtlačit jejich auto tak sem zabouch dveře a jen sem slyšel zvuk centrálu, auto se mi nastartovaný samo zamklo a to nemám nahrádní klíč. Naštěstí sem se do něj dostal přes zadní okýnko bez toho abych ho nějak víc poškodil, ale n*sranej sem byl teda pořádně Citovat
go.play Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 hoď sem návod jak se to dá otevřít přes zadní okýnko Citovat
Štajný Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 třeba to někomu posloží kdo by měl do budoucna stejnej problém : jak jsou ty hliníkový čuflíky na zadních okýnkách u 3dveřáku, tak stačilo vzít kleště, zabrat za ten co je přidělanej k tomu vnitřnímu mechanismu (nvm jak to jinak popsat) kterej to okýnko drží zavřený nebo otevřený, plast prasknul, čuflík sem vytáhnul otevřel okýnko a zevnitř sem si auto rukou otevřel. Sice to nebylo 100% šetrný ale v tu chvíli asi nejlepší řešení Citovat
kujon106 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Nebylo by lepší řešení to auto jednoduše vyháčkovat? A nebo otevřít tenisákem? Citovat
Štajný Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 výhačkování nvm jak se dělá a o tom tenisáku sem jen slyšel ani nvm jak to pořádně funguje nebo jestli vůbec funguje, nejjednoduší bude když si pro příště nechám udělat náhradní klíč Citovat
Raweon Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 no tech metod otevreni ruznejna vecma je opravdu hodne vyháčkovat to nejde je tam pres zamek takova plastova krytka prave z tohodle duvodu Citovat
Štajný Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 hlavní je že sem se do auta nakonec dostal s minimálním poškozením a určitě to bylo lepší řešení než vymlátit okýnko Citovat
go.play Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Kujon: myslíš že tenisák funguje jo? já si myslim že ne vim ale, že fungujou jiný metody Citovat
Štajný Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 tak mi nějaký hoď do SZ abych veděl jak to otevřit když se mi to stane do doby než nechám udělat náhradní klíč Citovat
kujon106 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Já jsem to teda nikdy netestoval, ale kdysi jsem tehdá onehdá viděl demonstraci funkčnosti. Těžko říct, někdy to můžem vyzkoušet :-) Citovat
go.play Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 když dneska najdu někde doma tenisák, tak to pujdu vyzkoušet Citovat
FiFa_cze Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Tenisák fuguje jak kdy Zkoušeli jsme na nové fábii a nešlo a na Opel Corsa B to šlo. Možná to je vyběhaností zámku či co. Na pugu jsem to ještě nezkoušel, ale doporučuju do zámku šplíchnout nějáky mazadlo... Citovat
Guči Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Jak říká fifa, tenisák funguje rozdílně, záleží na zámku... Já felicie otvíral provázkem... Na provázku udělat smičku, přes něsnění tveří \"prořezat\" k čudliku, navlíknout smičku na čudlík, potáhnout provázkem jakoby aby se očko našponovalo o čudl a silou škubnout Ale taky to jde jak kde.. na Pugině mi ten čudl rovnou uletěl:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.