Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě dnes díky mrazu prasklo lanko spojky :grr

Jediný štěstí je, že to bylo v práci a to lanko máme někde ve skladu, takže jeden den musím přežít náš vládní vůz (felicie) :D

Odesláno

prosim mam otazku auto me v mrazech zacalo zrat jak tank prvni vec a druha dneska se me stalo ze se me vraci voda z ch¨ladice vrchem a to me funguje prepousteni cim to muze bejt prosim?

Odesláno

kluci dneska se mi stala nemilá blbost....sroloval se mi komplet pás. jak ho vytáhnout? dodám,že nejde povolit uchycení pod sedačkou a mechanismus je sundaný.

[upravil dne 8.12.2012 22:24 od neutral]

Odesláno

docela pakárna co,máš si s čím hrát,ten pás musíš tahat pod stejným úhlem jako když je přišroubovanej do B sloupku,jinak ho nevytáhneš,a pro příště až ho budeš vyndavat tak ho dej přes hlavovou opěrku předního sedadla:potlesk

Odesláno

tak pánové taky se pochlubím se svou \"milou\" zkušeností... včera rodiče nenastartovali, tak sem jim šel oživit baterku nastartoval sem auto, nechal sem ho bežet pak mě zavolal táta, abych mu šel pomoct odtlačit jejich auto tak sem zabouch dveře a jen sem slyšel zvuk centrálu, auto se mi nastartovaný samo zamklo a to nemám nahrádní klíč. Naštěstí sem se do něj dostal přes zadní okýnko bez toho abych ho nějak víc poškodil, ale n*sranej sem byl teda pořádně

Odesláno

třeba to někomu posloží kdo by měl do budoucna stejnej problém : jak jsou ty hliníkový čuflíky na zadních okýnkách u 3dveřáku, tak stačilo vzít kleště, zabrat za ten co je přidělanej k tomu vnitřnímu mechanismu (nvm jak to jinak popsat) kterej to okýnko drží zavřený nebo otevřený, plast prasknul, čuflík sem vytáhnul otevřel okýnko a zevnitř sem si auto rukou otevřel. Sice to nebylo 100% šetrný ale v tu chvíli asi nejlepší řešení

Odesláno

výhačkování nvm jak se dělá a o tom tenisáku sem jen slyšel ani nvm jak to pořádně funguje nebo jestli vůbec funguje, nejjednoduší bude když si pro příště nechám udělat náhradní klíč :)

Odesláno

Tenisák fuguje jak kdy :) Zkoušeli jsme na nové fábii a nešlo a na Opel Corsa B to šlo. Možná to je vyběhaností zámku či co. Na pugu jsem to ještě nezkoušel, ale doporučuju do zámku šplíchnout nějáky mazadlo...

Odesláno

Jak říká fifa, tenisák funguje rozdílně, záleží na zámku... Já felicie otvíral provázkem...

Na provázku udělat smičku, přes něsnění tveří \"prořezat\" k čudliku, navlíknout smičku na čudlík, potáhnout provázkem jakoby aby se očko našponovalo o čudl a silou škubnout :) Ale taky to jde jak kde..:) na Pugině mi ten čudl rovnou uletěl:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...