Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hodim to semka dneska se mi stala pro me zajima vec...jel sem po meste 3krat sem stal na cervenou a na treti cerveny sputila sahara...je to normalni v takovýmdle pocasi?co to bude delat v lete :-) nemuze byt neco spatne?me neprijde normalni ze to v takovym pocasi celkem za kratkou dobu sputi saharu....muzete mi to nejak vysvetlit objasnit?dekuju

Odesláno

Zbavuji se 306ky :( a má tu nějaké věci na prodej, většina je na 306ku, ale něco ys bude hodit snad i 106kařům

, třeba lemy a prahy ecosse

Zde jsou věci, co prodávám z auta:

Vetšina věcí jde poslat poštou, nebo mohu pomoci s dopravou na trase Jihlava - Brno jezdím každý týden.

auto

kola

Kožená sedadla

kryt řemene

Kryt motoru, GTI budíky

Duplex

Alu budíky

Sání svody, GTI

Polepy

M3 zrcátka

Větrná clona

Kožený interiér

Dolní rozpěra

Horní rozpěra

KW podvozek, bremba

Ecosse kit po úpravě půjde i na 106, poloměr lemů je stejný

Origo prahy

Odesláno

Jelikoz se blizi Vanoce a pozdeji i moje narozeniny tak sem premejslel co bych si mohl nadelit a napadli me trmeny z s16 + kotouce Brembo max. Takze bych se chtel zeptat jestli tu je nekdo kdo ma zkusenosti s touhle vymenou (hlavne trmeny - ted mam standart), jaky tam je rozdil v brzdici sile a jestli se mi vejdou do 14\" diky

Odesláno

já mám brzdiče z S16 na rallye S1a 14ky bez problému,už jsem to s nimi koupil a než jsem to zjistil tak bylo dokonce na 13kách a nic nedřelo,

Odesláno

Investice do brzd je vždycky dobrá, tedy do těch lepších. Papírově jsou na tom GTi brzdy dobře, prakticky jsem ale oproti předchozí 1.4 žádný enormní přínos nespozoroval. Až po upgradu na 266mm to už začlo brzdit použitelně :)

Kdybys ty GTi brzdiče chtěl, tak je mám na prodej, stačí se ozvat.

Odesláno

Ja bych stejne v nejblizsi dobe musel brzdy menit tak sem si rek ze poridim zrovna neco lepsiho, tak snad tam nejaky rozdil bude :) . Jinac mam ted jedny trmeny vyhlidnuty ale kdyby nedopadly tak bych se nejspis ozval :)

Odesláno

2drahonak: Nic ve zlém, ale má to cenu sypat do toho peníze na zvýšení výkonu o pár koní? Podobné téma, úprava stejného motoru v 207 se řešila nedávno v sekci tunning.

Odesláno

No tak jestli to má nebo nemá cenu bych tu nerozebíral :) Pokud to auto má rád, ty peníze na to má a bude ho ještě nějakej ten rok mít a chce si třeba zkusit i nějakej slalom nebo něco, tak proč do toho neinvestovat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...