Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj klucí,včera jsem na letišti GTi trochu víc nandal při rozjezdu a něco jsem zničil.na volnoběh je to v poho,ale jak přidám plyn takto klepe až se chvěje celá kastle.Poradte mi bude to jen sylemblok na motoru nebo mám začít shánět motor

Odesláno

když jsem měl utrženej silenblok, tak to vibrovalo s autem i na volnoběh, pokud si to ještě dobře pamatuju, ale klidně to může bejt ono

když si tomu dal za uši, tak ozvala se rána nebo něco?

Odesláno

jo,trochu to klepe ina volnoběh,a jedna do plna a nežjsem stihl dát za dva tak to křuplo a popojel jsem jen asi 30m,apak už jen na podval

Odesláno

No chci to kvuli nefunkčnímu ukazateli paliva, kterej je umistěnej nahoře..ale zapojení bude asi stejný, snad se s tím konečně nějak poperu:myslim

Odesláno

Jasný, chápu, ale chtěl jsem říct, že v tom vlákně jsou informace nejen pro zapojení otáčkoměru, ale i nějaké navíc, jako např. výše uvedené schéma...

Odesláno

Tak aktuálně už mi 106ka neříká pane.Klučina byl nadšenej jak to jede:D.Řikal že jezdil s tou modrou jak má ty pruhy.Myslim že r.v 2000 a řikal že to bylo oproti mojí fakt mrtvý :D.Jinak bydlí asi 300m odemě :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...