Machy_CZ Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Ahoj, cep u predniho kola tezko vymenis, je zalisovany v ramenu a potom musis udelat geometrii... Vymena cerpadla naopak slozita neni, jde jen o to, jestli je to tim, kdyztak jedno mam doma navic. Citovat
Jimmy106 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Zdravim novou clenku, zvlaste kdyz je to zastoupeni nezneho pohlavi ja mam jen na tebe dotaz. Fungujou ti kontrolky na pristrojovce? Zejmena kontrolka motoru? Me auto totiz hodne podobne zlobilo taky. Absolutne netahlo, ale po pridani plynu na podlahu to jelo zase ok, nacez za par ujetych metru opet znova (jen mi to teda nechcipalo) a pokazde pri teto ztrate vykonu mi svitila kontrolka motoru. Bylo to spatnym kontaktem na lambda sonde Citovat
peugeot-106 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Machy_CZ : no a za kolik by to cerpadlo bylo? tak se tedy da vymenit doma treba na najezdech jo? Jimmy106: díky ..... myslim ze kontrolky funguji normalne popravde sem ani nevšimla že by se něco rozsvítilo asi týden s tim jezdil jeden mechanik a stalo se mu to 1 a nic o kontrolce neřikal jen ze mam mit natankovane vzdycky vic benzinu a pak to bude lepsi ale to taky nevyslo -- jeden kamarád mi radil abych naopak ubrala at se to chytne a pak přidám ale to už taky nefunguje Citovat
Jimmy106 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Aha. Taj to asi nebude stejny problem jako jsem mel ja.. jinak cerpadlo by nemelo byt tezke vymenit. Staci kdyz si odstranis zadni sedacky a na prave strane (za spolujezdcem) jsou dve cerne plastove zaslepky. Jedna je od plovaku, ktery ti ukazuje kolik mas benzinu a pod druhou zaslepkou je zasroubovany to cerpadlo. Citovat
BiFF Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Kujon: na Kokorin dojedu ale ne Teckem ani 106 ale tretim priblizovadlem Citovat
kujon106 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 T16 bude doma, jo? Tak to tě bude stát minimálně dva drinky, neb mi to svezení slibuješ už asi sto let Citovat
kujon106 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 A když už jsme u toho, je tady takovým nepsaným pravidlem, že noví členové (čti nové členky) dávají po registraci v této sekci všanc fotku auta i fotku svou. To abychom se na sraze poznali Tak prosím :-) :-) Citovat
go.play Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 kujone, lépe to snad ani napsat nešlo peugeot-106 : jakožto nová členka, bys na toto pravidlo neměla zanedbat Citovat
neutral Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 peugeot-106 : Ten problém co popisuješ nebude dělat čerpadlo. To spíš bude dělat bordel lambda a nebo elektrika. Měl sem podobný problém. Ještě teď mi to sem tam cukne, hlavně při nízkých otáčkách. Ale neřeším to. To čerpadlo bych radši nechal poměřit jestli tlakuje jak má. Pokud se nepletu,tak hodnota by měla být 1,2. Jinak u mě aktuálně poprvé umyto a děcka já lek jak ten lak vypadá. No ostuda,ale tomu už pomůže jen novej lak. [upravil dne 10.5.2012 16:58 od neutral] Citovat
BiFF Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Kujon: s teckem jeste pockej pristi rok to bude zajete a bude neco kolem 320 - 350 koniku :-D letos se to pripravuje a bude zajizdet Prijedu http://img811.imageshack.us/img811/4278/dsc00125spp.jpg Citovat
kujon106 Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Škodovkou nejezdi, to už radši pěšky :-) :-) Tak T mě svezeš příští rok, čím víc koníků, tím lépe. Citovat
loki Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 to peugeot-106: Ahoj,než začneš měnit čerpadlo,tak zkus vyměnit palivovej filtr,může bý ucpaný,jinak máš jiný čerpadlo než jimmy106,pokud ho nevezmeš od machyCZ tak ho mám taky z auta co mělo najeto 66tis.km.Ještěby to mohlo také délat dvojité relé vstřikování(mám),mám i lambda. sondu kdysi potřebovala. Kdyztak se ozvi.loki Citovat
loki Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Chci se zeptat jestli někdo náhodou nemáte na prodej černý stropní madla.diky za odpověd Citovat
PAJA106 Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Dělal jsem úklid sklepa a kdyby někdo potřeboval, můžu dodat: Bubny 3x98 (jeden buben má 1 závit lehce pochroumaný). Vzduchový filtr na SPI. Lamelu spojky a přítlačák 180mm(na 1.0,1.1 a 1.4). Originální zadní světla. Dvouramenný volant. Fotky mailem Citovat
loki Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Tak jsem dneska přivezl od Pardubic další 106ku na díly,je to mk1,1.6XS,motor NFZ,do večera tosnad ještě nafotim a dám do inzerátů. Citovat
FiFa_cze Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Chlapci neválí se někomu doma volant v dobrym stavu? Bez airbagu, ten mám v dobrym stavu, ale volant je oloupanej až hrůza. Nejlíp ti, kteří jedou na sraz, že by mi ho vzali Citovat
winco Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Nech si ten stary ocalunit budes to mat i vo farebnej kombinacii akej ty chces Citovat
FiFa_cze Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 čalounit nechci..to by vypadalo pěkně blbě s počalouněnym volantem a normálnim středem..nebo se může střed s bagem taky čalounit? To riskovat nechci..mě se líbí i ten origo, jen ho mám už ošahanej a oloupanej... Citovat
winco Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Ono by to blno nevyzeralo kukni net a uvidis ze to je fajn Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.