Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

sedačky

Recommended Posts

Guest Fshelby
Odesláno

budou pasovat sedačky z P306 r.v. 2001 na moji 306 r.v. 1997?? budou se muset udělat nějaky upravy?

Odesláno

Daj si pozor na to, aby boli z rovnakej karoserie, 3v. ma inu prednu lyzinu (uchytava sa na prah myslim), sedan a break maju predne rovnake, ale zadne maju rozdielne ;)

Odesláno

Není v tom žádný problém-jdou zaměnovat mezi oběma řadami,já jsem nedávno dával ze staršího modelu,protože byly jak nové a ty původní na novějším modelu byly prosedělé...

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Daj si pozor na to, aby boli z rovnakej karoserie, 3v. ma inu prednu lyzinu (uchytava sa na prah myslim), sedan a break maju predne rovnake, ale zadne maju rozdielne ;)

Lyžina z přední jde demontovat, ne? Aspon u jiných modelů to tak je.

Odesláno

Najviac treba dat pozor na zadne sedacky ...

Zamenitelne su myslim LEN s 5dv hatchbacku vs Combi

Sedan ich ma ine, a 3dv takisto ...

Ked menis sedacky, a maju iny vzor, budes pravdepodobne menit aj tapacire na dverach ... Tie zo sedanu, 5dv, a combi su zamenitelne, s 3dv samozrejme nie ...

Odesláno

Sedan má dost odlišné sedadla-disponuje i loketní opěrou,tam opravdu změny moc dělat nejdou,nebo je nutné provézt komplektně předělání závitů v karoserii atd,což mi přijde zbytečné....

Odesláno

Z 5dverovej do breaku pasuju. Ja som prehadzoval z eng 5dverka do breaku soferovu akurat som musel prevarit ovladanie sklonu chrbata,ale lyziny pasuju. Zaujimave je na tej eng sedacke ze ma ovladanie na bedrovu opierku na lavej strane:myslim

[upravil dne 7.5.2010 306xn]

[upravil dne 7.5.2010 306xn]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Přední ze všech modelů kromě 3dv,zadní možná jenom ...

Není to spíše obráceně? Jelikož potřebujiu přední sklápěcí..:)

A koupil jsem jedny ze 3dv sklápěcí, ale neseděli mi spodky asi o 2cm.:(

Odesláno
Původně zaslal: Dandy123

A jak je to u Cabria 96 starý model? :) Z čeho tam můžu dát sedačky? Jak přední, tak zadní..:D

podle toho jestli chces upravovat nebo ne..jestli nechces nic upravovovat tak na cabrio zadni pouzijes jen z kabria a predni se predelat daji..pokud si sedacky upravis das tam sedacky z cehokoliv co te napadne

[upravil dne 27/6/10 tommas11]

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

Původně zaslal: Dandy123

A jak je to u Cabria 96 starý model? :) Z čeho tam můžu dát sedačky? Jak přední, tak zadní..:D

podle toho jestli chces upravovat nebo ne..jestli nechces nic upravovovat tak na cabrio zadni pouzijes jen z kabria a predni se predelat daji..pokud si sedacky upravis das tam sedacky z cehokoliv co te napadne

[upravil dne 27/6/10 tommas11]

Není někde návod, jak si to upravit? Jelikož jsem se díval na spodky a jsou odlišné v konstrukci. Bych to musel celé odvařit a celé zavařit.

Odesláno

mno tet si nejsem jistej jelikoz sem to jeste neskousel(ja si tam nacpal sedacky z 406coupe full el.) ale liziny by meli jit vytahnout a vymenit za ty z cabria..lizina z cabria je o kousek delsi nez z 3dvirka v tom je jedinej rozdil..a nebo vymenit celej ten pojez coz jde taky..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...