Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.4 55 kw, 15\" AEZ 195/50

777_P1020573pc.jpg

296_P1020539pc.jpg

[upravil dne 9/7/10 greg]

[upravil dne 14/7/10 greg]

[upravil dne 28/7/10 greg]

[upravil dne 11/8/10 greg]

[upravil dne 13/8/10 greg]

[upravil dne 3/9/11 12:11 od greg]

[upravil dne 3/9/11 12:24 od greg]

[upravil dne 17/9/11 12:32 od greg]

[upravil dne 7/10/11 14:04 od greg]

[upravil dne 8/11/11 15:09 od greg]

[upravil dne 12/11/11 15:41 od greg]

[upravil dne 27/11/11 18:15 od greg]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak dneska dorazil podvozek. Je to JOM -20/60. Nečekám zázraky, ale jsem zvědav co to s autem provede. Nejspíš to posadím až dolů a pak jestli budu někde škrtat, to budu zvedat.

122_P1000316.jpg

Odesláno

v papírech co k tomu mám je napsáno, že pro instalaci zadních tlumičů, musí být torzní tyče sníženy minimálně o 2,5 cm, tak jsou asi kratší jak origo

Odesláno

Jo, kratší jsou, já když je zkoušel ještě na nesnížený, tak jsem musel máčknout na rameno heverem, abych to tam dostal. Jinak předek mám nadoraz a je to určitě mnohem víc, než 6 centáků oproti sérii.

Odesláno

Měl by to být, Jom, ale týpek v obchodě říkal, že to prej Jomáci jenom dávají do svých krabic. Takže kdoví kdo to vyrábí. No nechat zadek uplně seriovej pujde. S těmahle tlumičema to ale snížený být musí.

Odesláno

poraďte, tenhle měsíc mi končí technická, a nevím esi dát podvozek a pak na technickou protože TUV to má a doufat že projde, a nebo udělat technickou na serii a pak dat dolů.

Odesláno
Původně zaslal: kopr

a to je u všech nebo jen u tohodle marty 777 mi psal ze by mely u toho ta technix setejne dlouhy jako origo

jo tak to nevím, nemám zkušenost.

Odesláno

ještě jsem se chtěl zeptat u 306ky taky hrozí při vyndávání tlumiče že vyjede poloosa? jak tomu zabránit? jo a jak dostat tlumič z té spodní objímky?

[upravil dne 11/7/10 greg]

Odesláno

musiš poloosu povolit v náboji a vysunout tam, aby ti neutekla z převodovky, a tlumiž ze spodní objímky musíš vyklepat..... je tam naraženej a zajištěnej tim šroubem, ten musíš vyndat....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...