Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nevadí....mám to takhle na celém voze........místo všech 5W žárovek mám před žárovkou 3 řady led pásek a za pásky sem nechal klasicky žárovku........nikde nejde vidět přilepený pásek a večer to hlavně super svítí......

Premo mohol by si dat nejake foto kde vsade mas tie led pasiky ?

Odesláno

Já mám ke stropnímu světýlku jen jeden kab.svazek ze 4mi kabely.....nehledal sem to......mám to napájené přímo na kontakty co spojují světlo se žárovkou........

Odesláno

Mě to fungovalo i bez žárovky, sice to pořád lehce svítilo ale stmívání fungovalo. Pak mě to svícení začalo štvát a tak jsem doplnil do bočních (u SW) jednu ledku s odporem a pěkně to zhaslo a funguje to i bez původních žárovek. Nemusejí být odpory ve všech třech světlech, stačí když bude v jednom z nich a bude se to chovat jako normální žárovky.

v tom světýlku u zrcátka mám něco takového akorát že tam je 18 ledek...

http://www.e-xenony.cz/led-panely/led-panel-12v--12led-3smd

Odesláno

Ano ano , jinak to bliká....já tam nechal žárovku nad tím panelem co ukazuješ a stmívá a ani nebliká......v bočních mám taky ledky bez odporu a vše je ok....

Já to ani bez žárovky nikdy nezkoušel....prostě sem ji tam nechal ....vše bylo OK tak sem to dál neřešil a nic jiného nezkoušel....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...