Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:mrk:mrk:mrk

ok... tak co je potom toto? Já to pochopil tak že jsi rozebral mlhovku a dovnitř připojil LED pásek a ten zapojil na koncovku mlhovky.... až jsem to napsal, tak mi došlo, že to bude spínáné asi jinde co? :-D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar. Chcel by som si na svojej 407-cke spravit podsvietenie elektronov. Hladal aom na nete a asi najlepsi a najlacnejsi sposob som nasiel toto:

http://lightningwheel.com/index.php/how-to.html

neviete poradit ako lepsie by sa to dalo este spravit?

nasiel som este na ebayi nejake ventilky ale tam je len jedna LED a este take nahrady namiesto stredovych krytov elektronov ale tie su drahe aj efekt je horsi a to by mi isto niekto po par dnoch ukradol.

A tie LED kruhy meju vyhodu, ze sa daju napojit na baterku a daju sa ovladat spinacom.

post-32332-14109620854202_thumb.jpg

Odesláno

Jasne ze hej. Inak by som si to tam nechcel dat. :super Idu vianoce, treba si auto poriadne vysvietit. Ale najprv musim odvrtat jednu bezpecnostnu skrutku. Uz to odkladam pol roka, tak sa k tomu konecne dostanem. :myslim

[Edited on 2/12/11 14:12 by jojosavi]

Odesláno

Ahaa.. Tak tam sú teda dosť benevolentný keď aj takéto vecičky dovolia počas jazdy.. U nás je problém aj s blbým tónovaním skiel alebo nebodaj riadne dorobenými xenónmi.. Ale napríklad takéto neóny alebo podsvietenie auta je fakt poriadne rušiace.. Aspoň mne by to určite vadilo :roll Samozrejme je druhá vec keď sa takéto hračičky zapínajú iba na zrazoch :roker

Odesláno

Podla mna to zas tak rusiace neni. Keby si videl ako maju niektori soferi vysvietene kamiony. Cely tahac aj s privesom obtiahnuty superjasnymi LED. To je rusiace alebo ked na teba niekto svieti dialkovymi svetlami. Ale isto nie nejake LED v elektronoch alebo odraz neonov na ceste.

Odesláno

jojosavi a co máš za disky? nechceš to dávat na origo?

no ono je to vlastně jedno, podle mě by to na 407 nevypadalo pěkně ani kdyby si tam dal třeba nějaké vymazlené 19ky.

nojo no 100 lidí, 100 chutí;)

Odesláno

preco cirku ? ono to nieje skarede len je to moc silne svetlo :D dokonca aj namna co pcham vsade tie najsilnejsie pasiky :D vid foto :D

svetlo je v skutocnosti studena biela len na foto je to do modra

post-32336-14109620916675_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...