Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neboli by špatné ani tie LED denné svetlá z novej 308-mi len sú na mariu drahé a nebol by problém ani s homologizáciou.

pic122.jpg

pic103.jpg

[upravil dne 13/10/11 00:18 od Judes]

Odesláno

pol hodka a nemas co robit ... a rozpocet ? 7evri :D

takze ani dertik nema homologizaciu? hmmm lebo premyslam ze pridem do ZH na cafe... ;-) to bude akurat ta pol hodina

[upravil dne 13/10/11 07:15 od pyrone]

Odesláno
Neboli by špatné ani tie LED denné svetlá z novej 308-mi len sú na mariu drahé a nebol by problém ani s homologizáciou.

Tak to máš pravdu, ty by tam sedly jak pr*el na hrnec :)

ale za 5100,-/ks si nechám zajít chuť:blicismajlik

Odesláno

To asi ne, muselo by se to trochu upravit, uchycení atd. Důležitý je že základní tvar by to mělo a uchycení by se dalo nějak dodělat. Samozřejmě toto jsou pouze spekulace. Neměl jsem to světlo nikdy v ruce a možná až bych ho viděl tak by se ukázalo že je naprosto nepoužitelný.

To že jsem psal že by tam sedly, bylo myšleno vzhledově nikoliv konstrukčně.

Odesláno

pol hodka a nemas co robit ... a rozpocet ? 7evri :D

takze ani dertik nema homologizaciu? hmmm lebo premyslam ze pridem do ZH na cafe... ;-) to bude akurat ta pol hodina

budes mat cestu okolo ?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no ako som si toto vsetko precital. tak som videl tie pasiky ze homologizovane, dal som to zistil dopravnemu policajtovy co na to povie ci je to OKey alebo neokey :D ... ale inspirácia je :) .. ale zas take ako máte, na to nemam, tuto su zly policajti :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...