Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem dnes trošku vyčistil interier, oživil plasty a hlavně naimpregnoval kůži..

Byl sem se zeptat na profi kosmetiku swissvax - o kvalitách nepochybuji ale přece jen 2000 se mi za dvě nádobičky s kartáčkem a hadříkem dávat nechtělo ikdyž to bylo v pěkné taštičce. Zajel sem o podál a zkusil koupit za 250 Sonax a řekl bych že výsledek je celkem znát.

post-25648-14109624988202_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak konečně brzdím... dneska se měnila brzdova pumpa, byla teda stejná ale ta moje byla zřejmě špatná. No a prohodily se destičky, předtim byly dané opačně než byly sjeté tím pádem nedolíhaly uplně na kotouče a díky tomu cukal při brždění volant.. Dnes sem poprvé s autem vyzkoušel ABS a mohl sem brzdit smykem což sem doted nemohl. sem rád že už bremba nejsou jen na ozdobu ale hlavně BRZDĚJ. dále sem vyměnil stabilizační tyčky plastové za kovové a přestalo to při točení volantem skřípat... mimochodem ten (např Milan) kdo na kokoříně slyšel skřípaní při sešlápnutí brzd. pedálu bylo způsobeno práve těma tyčkama.

posílam pár foto

Odesláno

Tak sláva, že to konečně brzdí. Jen mi nejde do hlavy, jak při brzdění mohou skřípat stybilizační tyčky, když jenom šlapeš na pedál brzdy a netočíš volantem:myslim

Hlavně, že je po problému s můžeš jezdit bezpečně :)

Odesláno

je možný že více vydrží ale to skřípání bylo už nesnesitelný.. jen mam podezření že nejde ABS, když to zašlápnu tak zprva to kopne ale pak už ne a pedál jakoby ani nevim jak to popsat :-)

[upravil dne 24/7/12 08:56 od Jacobsoon]

Odesláno

To ABS vyzkoušej někde na prašné cestě, pokud pojedeš smykem, ABS neběhá. Na asfaltu se to blbě zkouší, zvláště s takovýma kolama (ač máš Bremba:aut)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...