Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen je skoda ze bez uprav to tam nepujde nevim jak s origo kotoucem 305mm ale pocitej s tim ze to jsou strasne tezky kotouce a na aute to poznas :-)) clen 306gti6 ma taky brembo brzdice ama to na kotoucich 283mm a musel delat nejakou podlozku pod desticku

Odesláno

Tak záslepka na volantu je opravena., opraveno je to nakonec dobře, jenže nejsem z toho uplně nadšenej protože ten lvíček mi tam stejně prostě chybí.... :myslim

post-25648-14109620809254_thumb.jpg

[upravil dne 26/11/11 10:12 od Jacobsoon]

[upravil dne 26/11/11 10:15 od Jacobsoon]

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže další problém, vnitřek záslepky je špatně přinejtovanej a záslepka vůbec nesedí ve volantu tak jak by měla, na vrchu je tak 2cm mezera a po stranách schod., takže seženu záslepku a od volantechu už NIKDY NIC

Odesláno

..já jsem s nima zase 100% spokojený, no tak škoda že s tím máš problémy. A proč si tam nechtěl toho lva? Podle mě bez toho to není hezké..

Odesláno

ja sem ho tam chtěl ale zkurvil ho jak vidíš na fotkách předtím, pak mi řekl že to tam neni schopnej přidělat a teďka tohle.. taky se mi to nelíbí, budu muset sehnat celej ten vnitřek i se záslepkou

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Pěkná ! A volant parádní.Jestli chceš tak mám doma jedoho lvíčka z volantu co byl v 406ce.Ten chromovej...Šel by nalepit když by se zbrousila spodní část

Odesláno

no dalo práci se k tomu autu vubec dostat, je to pod sjezdovkou Medvědín ve Špindlu

309GT: dám tam jinej ten střed se lvíčkem takhle se mi to moc nelíbí bez něj, měl bych ho mít na poště od Hugga

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak sem konečně nedávno přihlásil cábro z depozitu a pořádně protáhnul, dal sem konečně hotovej volant, vymněnil svíčky a vyřešil problém s ovládánim el. oken, teď mam v plánu naimplantovat Bremba ;) plus pancéř. hadičky

Odesláno
čoveče nebylo by lepší to přepájet jako jsem to přepájel já ? tohle je docela masivní řešení :D
hele skoro to neni poznat, na te fotce je to videt snad vic nez na zivo :-) s pajenim bych si nevedel rady , daval sem to i do vlakna se zavadama a nikdo neporadil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...