Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak je to tady chlapci, došlo k nejhoršímu. :( Srdce mi krvácí!

Prodám svého Peugeota 406 td, r.v. 95/12, servisní knížka, koupeno nové v ČR, vínová, najeto 180 tis., STK+EM do 27.1.2006, mlhovky, el. okna, servo, mračítka, tahokov, žluté brzdiče, aj., servisováno v autorizovaných servisech. Až na menší škrábaneček nikdy nebouráno. Nové silentbloky zadní nápravy, nový vzduchový filtr, 3.000km do výměny oleje. Vše OK, super stav, zachovalý, garážovaný, bez koroze. No prostě krasavec! 2x zimní pneu 80% gratis. Jen si chci vzít rádio a zadní repro. Má cenová představa je 154.000,- Zn.: Vážné rodinné důvody. :mad:

Kdyby měl někdo zájem, posílejte U2U, mail nebo tel.: 723 977 038 (Pavel). Nebo díky za každou radu kam to odvézt do bázu, apod. Ale radši bych opravdovému znalci. Fotka se mi bohužel za celou dobu, co fórum navštěvuju, nepodařila někam zařadit a ztratil jsem CD, kde jsem ho měl vyfocenýho. :mad:

Poměrně to spěchá, takže bych byl moc rád, pokud byste tuto zprávu kolem sebe co nejvíce rozšiřovali. Díky moc!

:papa:papa

Odesláno

Ze je to auto zachovaly, to muzu potvrdit, jen bych z toho snad spis strhal ty mracitka;) Docela me to ale zarazi, ze to prodavas... copak, operatore?

Odesláno

Samozřejmě k tomu dávám i původní masku, takže komu se nelíbí ta moje tahokovová úprava, je otázka 5 minut vrátit to do původního stavu. A mračítka jsou dole taky během chvilky. To není žádný problém.

Díky FX za nezávislý kladný posouzení mého Jeana.

Taky je mi to líto, ale má současná situace doma si žádá okamžité ústupky a první co je na řadě, je bohužel autí! Co nadělám!

Nabídka platí....:papa

Odesláno

Poslal jsem tvůj inzerát kámošovi,je to taky pažou?ák a o něčem novějším přemýšlí.Třeba se ti ozve.Já bych bral radši 1,8 benzín,ale to bych nejdřív musel výhodně prodat mojí 306-ku.

Odesláno

Jó Tazmi, to je dobrá otázka! Obávám se, že srazy Pažou?áků asi nebudou nějakej časík pro mě. Až prodám Pažouta, tak budu muset potupeně usednout za volant nějaké Felicie, nebo něčeho takovýho. Fůůůj, jenom na to pomyslim a je mi blbě!

Dneska to jdu dát do bázu na komisní prodej, ale ty kurvy si na to přihazujou takovej balík, že to ani neni hezký. Tudíž na sraz buďto dorazim už jako nečlen (pokud mě tam neumlátíte) anebo vůbec, abych si nesypal sůl do rány. Asi bych Vám všem ty Vaše krásný Pažoutky tak záviděl, že bych se z toho asi....

_icon_sibenice.gif

Nicméně, kdyby někdo měl zájem, bude k vidění v autobazaru Labu?, Praha 4 - Krč (naproti Thomayrovce) a kdybyste byli vážní zájemci, zase si to od nich vezmu a domluvíme nějakou slušnější cenu, než za kterou to tam asi dají!

_icon_zapomel.gif

Odesláno

Operator: kdybys pak náhodou místo Felicie chtěl radši nějakého pažouta, možná budu mít na prodej P205 1,9D, r.92, 3-dv, cena 45tis - je to ten co jsem s tím byl posledně na Džbánu... Ještě nevím, jestli bude na prodej, ale if zájem, připomeň se na dalším Džbánu. Jinak škoda, že tu 406 nemáš v kombíku, možná bych i přesedlal.

Odesláno

Dík za nabídku, zvážim to! Ta má 406 bohužel kombík už asi nebude :D:bojim, ale na druhou stranu, proč z takového povedeného auta dělat stěhováka!? :( Mně se líbí víc ten sedan. :D

Ach jo, už je v tom bazaru (www.auto-labut.cz). První, co bylo, že jsem nějak pozapomněl kód a dal jsem jim špatnej. Takže to zablokovali a svoji první noc tam ztrávila chudinka tim, že tam stála uprostřed bázu a blikala a pískala jak o život. Na to odblokování se musí nechat půl hodiny zapnutej klíček v zapalování a pak na?ukat ten správnej kód, jenže oni tam už včera zrovna zavírali, takže na to nebyl čas. Nicméně, dneska ráno jsem byl u toho odblokovávání asistovat, abych měl jistotu, že vše bude OK a po celonočním vyčerpávajícím blikání holka chytla bez problémů. Takže je vše zase v cajku! :papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Mimochodem Tazmi, máš naprosto dokonalýho tazmánskýho čertíka!!! :papa

To jsem rád že se libí, důkladnš jsem vybíral, aby to vystihlo moji přezdívku!:D:papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Jó Tazmi, to je dobrá otázka! Obávám se, že srazy Pažou?áků asi nebudou nějakej časík pro mě. Až prodám Pažouta, tak budu muset potupeně usednout za volant nějaké Felicie, nebo něčeho takovýho. Fůůůj, jenom na to pomyslim a je mi blbě!

Dneska to jdu dát do bázu na komisní prodej, ale ty kurvy si na to přihazujou takovej balík, že to ani neni hezký. Tudíž na sraz buďto dorazim už jako nečlen (pokud mě tam neumlátíte) anebo vůbec, abych si nesypal sůl do rány. Asi bych Vám všem ty Vaše krásný Pažoutky tak záviděl, že bych se z toho asi....

_icon_sibenice.gif

Nicméně, kdyby někdo měl zájem, bude k vidění v autobazaru Labu?, Praha 4 - Krč (naproti Thomayrovce) a kdybyste byli vážní zájemci, zase si to od nich vezmu a domluvíme nějakou slušnější cenu, než za kterou to tam asi dají!

_icon_zapomel.gif

Rádi tě tam uvidíme, nejsme hyieny aby jsme to odvrhly. Vždit pona posledným srazu byl tušim žře Vectro taky feliciíí. Není problém se domluvit a někde po cestě tě nabrat.!!!;):papa

Odesláno

Díky Tazmi! To já bych se tam dopravil po vlastní ose, mám půjčený jedno super luxusní fáro s absolutně nabouchanym motorem, tuning od A do Z, super podvozek, sportovní tlumiče, atd. No zkrátka Fiat Uno 1.0! :D:D Ale díky za nabídku. :papa:papa

Odesláno

Operator: tak zpět, na Džbáně nebudu, jsem tu dobu pracovně mimo. Takže pokud by tě ta 205D zajímala, zavolej nebo napiš mejla, a můžeš si jí klidně prohlídnout... ale na sraz s tím prostě nepřijedu.

Odesláno

OK, ale spíš ne, zatím s čím jezdit mám a jestli se mi nepodaří prodat toho mýho Pažouta za rozumný peňule, tak si ho stejně nechám a vzniklou situaci doma, kvůli které to všechno vzniklo, hold budu muset řešit jinak. Třeba prodám přítelkyni do otroctví, to mě snad bude i mrzet míň než přijít o lvíčka! :D

Nicméně, nabídka stále platí a snižuju cenu na 150 klacků! :o:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...