Macin7777 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Fakt je moc hezký.Přeji hodně km bez starostí. Citovat
filas1 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Je fakt moc pěkný, má najeto 150000, vůbec bych to do něj neřekl :-) Citovat
Sagic Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 Já jdu na rozvody v úterý, pak dám vědět cenu na kolik mě to přišlo s olejem, a filtry.. Citovat
Macin7777 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: Sagic Já jdu na rozvody v úterý, pak dám vědět cenu na kolik mě to přišlo s olejem, a filtry.. Já nechal dělat rozvody atd.Hotovo 12200,-kč Rozvody i v.pumpa,Olej,Filtr 4x, Dezinfekce klimy,Přehození pneu (Provedl AUTO Fajt) Citovat
filas1 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Ok dej vědět, kolik tě to je to stálo. Jenom jeden dotaz, k čemu je to tlačítko auto na zpětném zrcátku? Citovat
Macin7777 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: filas1 Ok dej vědět, kolik tě to je to stálo. Jenom jeden dotaz, k čemu je to tlačítko auto na zpětném zrcátku? Když ho zapneš tak při osnění zezadu se ti automaticky stmaví. Citovat
Sagic Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 Hlavně je dobře, že se nám to tady pěkně rozrůstá, čím víc lidí s busem tím víc informací a rad pro ostatní Citovat
filas1 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: Macin7777 Původně zaslal: filas1 Ok dej vědět, kolik tě to je to stálo. Jenom jeden dotaz, k čemu je to tlačítko auto na zpětném zrcátku? Když ho zapneš tak při osnění zezadu se ti automaticky stmaví. Díky, myslel jsem si to, že to bude něco takového. Citovat
filas1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Jenom takovej dotaz, kolik míst k sezení máte napsaných ve velkým TP? Byl jsem na evidenčce a nelíbilo se jim že mám napsáno 8 míst, když mám jen 7 sedaček. Říkal jsem že do auta lze dát dozadu 3místnou lavici a pak má 8, ale prý je toblbě a musím si nechat přepsat TP. Prý tam má být 7+8 nebo něco takovýho. Citovat
btl.a Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 To bych tedy rád věděl, kde si na té evidenčce byl. Tam tedy musí být pěkný pitomci. Mám též sedm sedaček ale v TP normálně zapsáno 8 míst. Citovat
filas1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Já si hned myslel že jsou pitomci, co kdybych přijel s 5 sedačkami, bude mi tvrdit že jich tam mám mít napsanejch jen 5. Byl jsem v Horoměřicích. Citovat
Jirka 807 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 7+8=15 ještě kdyby tak 7+1 ,kašli na ně je jim do toho ho.... ,já když sem byl tak nemohli najít vin chytráci nevěděj že je pod přednim sklem chodily okolo toho dva a trvalo jim 10 minut než se vymáčkli tak sem zaklap kapotu a zeptal se jich jestli jim stačí to tak koukali jak puci. Citovat
Sagic Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 Já mám v techničáku 5-8míst a na evidenčce je to nezajimalo. Zase je ale zajímal rozměr pneu:roll Citovat
filas1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 U mě VIN našel v pohodě, přinesl si nějaký tabulky a odkryl stěrač a pod ním bylo VIN. S těma sedačkama na ně kašlu, jenže mi do toho protokolu o prohlídce napsali že je administrativní chyba v TP, tak doufám, že to nebudu zas muset na inspektorátu vysvětlovat. Citovat
filas1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Jinak dneska jsem objevil na páčce tlačítko na hlasový ovládání, k čemu se to dá využít? Je k tomu nějakej návod? Mluvil jsem na to anglicky a dokonce to něco dělalo Citovat
Sagic Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 Na mě to mluví zatím francouzsky tak se s ním nebavím:D Jinak já to hlasový ovládání asi nevyužiju, zná to nějaký povely, ale prý to moc stejně nefunguje.. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 S těma sedačkama je to tak, že v TP je napsáno max. počet sedaček. Nikdo nemůže nic říci, ani na technický i kdyby jsi tam přijel bez sedaček. Problém by byl, kdyby v TP bylo zapsáno pouze 5sedadel a ty jsi jich měl více. Stejné jsem to měl já, když jsem měl ve Vitu v TP 6míst a sedadel 9. Tak jsem řekl, že zbytek sedaček jen převážím a pokud se jim to nelíbí, že je odepnu a položím. Byly v pohodě, jen upozornili na to, že pokud by mě zastavili policajti a seděli na těch sedadlech pasažéři, tak by následovala pokuta, jinak, že není zakázáno vozit v autě sedadel třeba 15. Citovat
OK406 Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Na ,,ouřadě\" jinak to nazvat nelze, tak tam jim nic není do toho, kolik máš sedaček nebo míst zapsaných v TP !!! Pokud do TP výrobce napíše 8 nebo 12 míst sezení, tak musí být ticho a jen to napsat do ootp !!! Ať se laskavě starají o to, o co mají! Bohužel, to dělají ženský, tak to je hrůza!!! Už jsem se o tom bohužel na vlastní kůži přesvědčil! Když toto dělal PČR, tak to bylo v tomto případě v pořádku a rozuměli tomu! Jako příklad by mohl říci Martin806, kde taky se divili, kolik je v 806 míst sezení, když tam měl jen dvě řady k sezení. Ted má lavici, tak plně využije 8 míst. Prostě so nech zapsat 8 míst a né 7+8 mst, jak si napsal! Výrobce uvádí v TP určití počet, tak to ouředníci nemohou napsat jinak! Kdyžtak zajdi za jejich vedoucím a vysvětli mu to! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.