Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přihlášení na PC Club přes mobil

Recommended Posts

Odesláno

toto som nasial na stranke O2:

Nastavení telefonu pro využívání služby je snadné a zvládne ho opravdu každý.

* pošlete SMS ve tvaru „IVMNASTAV“ (IVM jako Internet v mobilu) na číslo 999 555

* obratem obdržíte SMS, která sama nastaví datový profil vašeho telefonu

* v některých případech můžete být dotázáni na bezpečnostní kód, který je 1234

dufam ze pomoze;)

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

Poraďte mi někdo prosím :(

Jsem z toho špatnej,že jsem tak neschopnej nastavit si mobil :mad::papa

Jde ti připojit se na něco z těch předvolených? Třeba to BBC? Pokud ano, není problém v připojení.

Nad těmi políčky vlevo nahoře máš políčko začínající na \"www.\" - tam dopiš peugeot-club.com a dej OK.

Vidět je to tuná: Opera-Mobile-10-Nokia-Symbian-S60.jpg

[upravil dne 16.4.2010 Kurt]

Odesláno

shark734: nastavení jsem provedl,šlo to dobře,ale nic se nezměnilo :(

Kurt: BBC mi otevřít nejde a když zadám peugeot-club.com,tak mi to napíše “chyba!” “nelze nalézt vzdálený server” :(

Už jsem z toho zoufalý a připadám si neschopnej :bacha:papa

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Pepito

Poraďte mi někdo prosím :(

Jsem z toho špatnej,že jsem tak neschopnej nastavit si mobil :mad::papa

Jde ti připojit se na něco z těch předvolených? Třeba to BBC? Pokud ano, není problém v připojení.

Nad těmi políčky vlevo nahoře máš políčko začínající na \"www.\" - tam dopiš peugeot-club.com a dej OK.

Vidět je to tuná: Opera-Mobile-10-Nokia-Symbian-S60.jpg

[upravil dne 16.4.2010 Kurt]

Když do toho vyhledávače zadám Peugeot-club.com tak mobil po mne chce potvrzení -internet\"Vodafone live\",dám volby,chce to \"připojit\" dám zvolit a píše mi to zase “chyba!” “nelze nalézt vzdálený server”

Odesláno

Abych byl prihlasenej na foru, musim se prihlaait na hlavni strane peugeot clubu a potom kliknout na forum. Jinak se sem nedostanu. Primo na forum se neprihlasim. Treba je to i Tvuj problem.

Hesla si to pamatuje. (N. E63). Pokud se neodhlasim a vypnu net, nemusim se znova prihlasovat kdyz sem chci.

Odesláno

Pepito: skus vymazat tie nastavenia VODAFONE a potom by to od teba malo pytat ci sa chces pripojit cez O2 ak tam tie nastavenia skutocne mas

Ja mam sice iny telefon ale mam symbian tak to bude podobne ak nie take iste. Nastavenia najdes v MENU-nastavenia-nastavenia telefonu-spojenie-miesta pristupu....a tam by mali byt a vsetko od vodafone zmaz nech tam mas len O2

Odesláno

shark734:dal jsem menu,nastavení,telefon a pak jsem skončil,nemám tamspojení a místa přístupu :grr:papa

A nemůžu najít kde vymazat ten Vodafone a nahradit jej O2 :myslim:papa

[upravil dne 16.4.10 Pepito]

Odesláno

Když se chci přihlásit na mobilu na domovské stránce Peugeot-club.com tak mi to napíše \"špatné uživatelské jméno\".Předpokládám že uživatelské jméno je \"pepito\".

To nechápu,protože když jej zadávám na počítači,tak se v pohodě přihlásím :myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...