shark734 Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 toto som nasial na stranke O2: Nastavení telefonu pro využívání služby je snadné a zvládne ho opravdu každý. * pošlete SMS ve tvaru „IVMNASTAV“ (IVM jako Internet v mobilu) na číslo 999 555 * obratem obdržíte SMS, která sama nastaví datový profil vašeho telefonu * v některých případech můžete být dotázáni na bezpečnostní kód, který je 1234 dufam ze pomoze;) Citovat
Kurt Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: Pepito Poraďte mi někdo prosím Jsem z toho špatnej,že jsem tak neschopnej nastavit si mobil Jde ti připojit se na něco z těch předvolených? Třeba to BBC? Pokud ano, není problém v připojení. Nad těmi políčky vlevo nahoře máš políčko začínající na \"www.\" - tam dopiš peugeot-club.com a dej OK. Vidět je to tuná: [upravil dne 16.4.2010 Kurt] Citovat
Pepito Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 shark734: nastavení jsem provedl,šlo to dobře,ale nic se nezměnilo Kurt: BBC mi otevřít nejde a když zadám peugeot-club.com,tak mi to napíše “chyba!” “nelze nalézt vzdálený server” Už jsem z toho zoufalý a připadám si neschopnej Citovat
Pepito Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Pepito Poraďte mi někdo prosím Jsem z toho špatnej,že jsem tak neschopnej nastavit si mobil Jde ti připojit se na něco z těch předvolených? Třeba to BBC? Pokud ano, není problém v připojení. Nad těmi políčky vlevo nahoře máš políčko začínající na \"www.\" - tam dopiš peugeot-club.com a dej OK. Vidět je to tuná: [upravil dne 16.4.2010 Kurt] Když do toho vyhledávače zadám Peugeot-club.com tak mobil po mne chce potvrzení -internet\"Vodafone live\",dám volby,chce to \"připojit\" dám zvolit a píše mi to zase “chyba!” “nelze nalézt vzdálený server” Citovat
shark734 Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 pod tym VODAFONE LIVE nemas aj O2 internet? Citovat
Pepito Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Právě že se mi tam nikde nenabízí jinak bych na něj kliknul Nevím jak to tam nastavit Citovat
Pepito Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Teď musím jít ven,ale na večer se zase ozvu ať to dořešíme.Zkuste mi zatím dát nějaké tipy co s tím.Předem děkuji Citovat
Benžík Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Abych byl prihlasenej na foru, musim se prihlaait na hlavni strane peugeot clubu a potom kliknout na forum. Jinak se sem nedostanu. Primo na forum se neprihlasim. Treba je to i Tvuj problem. Hesla si to pamatuje. (N. E63). Pokud se neodhlasim a vypnu net, nemusim se znova prihlasovat kdyz sem chci. Citovat
shark734 Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Pepito: skus vymazat tie nastavenia VODAFONE a potom by to od teba malo pytat ci sa chces pripojit cez O2 ak tam tie nastavenia skutocne mas Ja mam sice iny telefon ale mam symbian tak to bude podobne ak nie take iste. Nastavenia najdes v MENU-nastavenia-nastavenia telefonu-spojenie-miesta pristupu....a tam by mali byt a vsetko od vodafone zmaz nech tam mas len O2 Citovat
Pepito Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 shark734:dal jsem menu,nastavení,telefon a pak jsem skončil,nemám tamspojení a místa přístupu A nemůžu najít kde vymazat ten Vodafone a nahradit jej O2 [upravil dne 16.4.10 Pepito] Citovat
Pepito Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Když se chci přihlásit na mobilu na domovské stránce Peugeot-club.com tak mi to napíše \"špatné uživatelské jméno\".Předpokládám že uživatelské jméno je \"pepito\". To nechápu,protože když jej zadávám na počítači,tak se v pohodě přihlásím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.