Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

U mě dobré.. Povedlo se ti.. I světla super... Já zase cháním nějaké dobré 17\" kola.. Nevíte jestli šrouby pasují i na 308??? Docela se mi libi kola z 308 ale nevim jeslti mi budou pasovat...

Guest Brendik
Odesláno

Tie svetlá su super len na break a sw také nerobia aj mne sa páčia .

Guest Brendik
Odesláno

To hej v znaku 307 je zlomená trojka nemal som čas ju ešte kúpiť ale keď bude teplejšie tak hneď na to pôjdem.

Guest Brendik
Odesláno

Skrutky by asi mali byť rovnaké však je to Peugeot ale môžem sa opýtať brášku robí v pneuservise.

Odesláno
Skrutky by asi mali byť rovnaké však je to Peugeot ale môžem sa opýtať brášku robí v pneuservise.

Prosimtě ja si to sundal uplne je to tam jen nalepene.. myslim ze staci mit vzadu Lvíčka :D

Odesláno

promiň ale mne sa ta bila 307 vobec nepači, kridlo sa vobec nehodi, svetla sice nič moc ale tie sa ešte daju a ta zlomena 3 v napise 307 nerobi tiež moc pekny dojem :) sundej napis peugeot a 307 a nehaj len leva v zadu a bude to aspoň trochu lepšie :)

ale inak ked sa to tebe lubi tak dobre teda :)

Odesláno

náhodou, ta bílá v kombinaci s černým tónováním je super, osobně bych do zadu dal spíše tu černou verzi čiré optiky. Ale to křídlo :myslim .......je tam prostě navíc.....hlavně že se to líbí tobě :papa

Guest Brendik
Odesláno

Momentálne je to krídlo dolu na jar sa rozhodnem čo s ním chcem ho predlžiť a potom uvidím .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...