Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute lidi ..mám takovej dotaz.. chtěl bych se zbavit tažného oka:myslim dá se to nějak vymontovat, nebo se to bude muset odříznout.. :myslim

díky za rady, nápady

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

to se mas ty ho tam aspon mas ale ja ho u sve 306ky vubec nemam ani neni videt ze by nekde bylo rezane

až ho uříznu, tak si ho klidně vem :D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

prečo? normálna pílka na železo a ideš ak sa tam s ňou vojdeš

no to jsem na to zvědavej :D na celou tu přestavbu mlhovek :D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

čo ideš robyť štvoročko?

ee potřebuju uříznout oko, vymontuju mlhovky a ty krytky okolo nich

pak to chci zadělat tahokovem a do horního prostoru (kde byli mlhovky) navrtat úchyty pro denní svícení \"poziční světla\"

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Já to řezal flexou,ale je to pěkně tvrdý....když jsem to řezal tak jsem měl na sobě namočenou deku:DJisker až do......:D

já si taky myslím,že to je mrtě tvrdý.. aby to vůbec šlo pilkou na kov :D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Asi šlo,ale to by bylo tak na celej den:D Asi posilovna:D:D Řezací kotouč na flexu a za 5minut není co řešit;)

nemám :D budu muset asi posilovat..

Odesláno

Tyhle dvě oka mám i na svý 1,6 ,teda měl jsem.Když jsem měnil nárazník tak jsem to vrchní odšrouboval ( je na dva šrouby ) To spodní není vůbec vidět a ani jsem ho vidět nikdy neměl jak se starým nárazníkem,tak s tím novým.

Odesláno

Pujč si někde pořádnou flexu. Nejlépe 230 ;), 125 bys na tom asi uvařil. Kdybys nebyl až z Pardubic, tak ji klidně půjčím (230 Narex).

Můžeš to zkusit pilkou na železo, ale to si raději pozvi celou rodinu, ať se můžete střídat a nejlépe ještě nějaké rezervní plátky do pilky :D

Odesláno

Grime na new modelech je to to samy akorat to odelavaci oko otocily o 90° takze staci to odsroubovat...a i na new modelech je tam to jedno oko natvrdo a dokonce je i stejny jak na old modelu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...