Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

keby mi niekto hentak sedel na kapote auta asi by som ho zashlušil :D nom vdaka tomu že je to tvoj milaček tak chapem že si jej to dovolil :D inak pekne auto a ešte krajšia holka

Odesláno
Původně zaslal: winco

keby mi niekto hentak sedel na kapote auta asi by som ho zashlušil :D nom vdaka tomu že je to tvoj milaček tak chapem že si jej to dovolil :D inak pekne auto a ešte krajšia holka

Já sem se taky o auto bal když tam lezla:-) ale jinak děkuju, já si umim vybrat;)

Odesláno

o tom nepochybuji :D len ma trochu so začiatku zarazilo ked som si prečital \"ještě s mym miláčkem:-)\" kto na tej fotke je ten milaček :D ale pak sem si typnul že asi ta holka :D

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

tohle kridlo bych tam nedaval, osobne si myslim ze na 406 dost pasne origo decetni kridlo, ale kazdej mame jinej v kus jinak pekna 406 doufam ze se nekdy sejdem v plzni na srazku :)

Proč se vám to nelíbí? mě to příjde ted jako sportovnější, nebo se pletu?? A kdy je srazek v plzni?;)

Odesláno

Sportovnější.......? :myslim Já bych řekl, že to je nástupce minimaxova sušáku na fusekle :D

Ale nic si z toho nedělej, já jsem svoje první auto taky sprznil... :blicismajlik

[upravil dne 18/6/2010 Driver]

Odesláno

místo toho křídla kup radši přítelkyni třeba řetízek.... jsou to naprosto vyhozený prachy za nevkusnou věc..... ale jak už tu bylo psáno 100 lidí 100 chutí..... a za mě rozhodně ne.... 406 je elegantní auto, a není třeba z něj dělat něco co není....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...