Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim fsexny,

koupil jsem 306 Sedan 1.9D, takze jsem stastny majitel :) Musi se udelat nutne opravy (vymenit roztrelene zrcatko, predni naprava trochu boucha - cepy nebo silentbloky, rucni brzda nebrzdi, a piskaji brzdy), ale jinak super auto. Prechod z 205 1.8D na 306 byl v celku v pohode, akorat je to velke auto :)) No jeste se stim musi naucit jezdit pritulkyne :) (doufam ze to nekde neskrabne, jinak .....

Fotky snad dodam casem, az nekoho sezenu s digitakem.

Odesláno

Tak to ti přeju hodně km v pohodě a bez nehod.

Já mám 306stku asi tři neděle a přecházel jsem ze 106stky - je to nebe a duty a hlavně to HDi dobře táhne.

Odesláno

1.9D sice není žádný závoďák, ale zase je to motor co alespoň při základní údržbě vydrží hodně. Mám r.v.96, dovoz N, najel jsem s ním cca 50 tis. km a zatím byla jen jedna závada, výměna vodní pumpy. Nepočítám teda výměnu běžných věcí jako jsou destičky, výfuk atd. A spotřeba je taky příjmemná.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je to fajn slyset resp. cist chvalu a radost kterou sam citim jako stastny majitel 306ky :D Doufam ze se zas nekdy udela nejaky zrazik v rozumne vzdalenosti jako byl trebas na Rozkosi a budem tam mit pocetne zastoupeni ;)

Odesláno

no na zadnem srazu jsem jeste nebyl, ale kdyz nejaky bude, tak zkusim prekecat manzelku, vezmeme dite a i vyjedeme :)

co se na takovem srazu dela ?

Odesláno

Zalezi na programu.. miste.. na Tve \"ukecanosti\" :D Od orientaku.. pres jizdy zrucnosti treba ke sprintum az po posezeni u prasatka ;) Zalezi na tom co se spunktuje hehe predstavivosti se myslim meze nekladou ne??? :P

Odesláno
Napsán autorem AKCZ

Zalezi na programu.. miste.. na Tve \"ukecanosti\" :D Od orientaku.. pres jizdy zrucnosti treba ke sprintum az po posezeni u prasatka ;) Zalezi na tom co se spunktuje hehe predstavivosti se myslim meze nekladou ne??? :P

Taky se občas trochu povídá o autech

Odesláno

Já jsem se taky vlastně pořádně nepředstavil. Jsem nový člen cca 1.měsíc a jsem s autem zatím moc spokojen. Zdravím všechny 306?áky.

čau:papa:papa:papa

Odesláno

Fotte (neplest s nickem Frott ale od slova fotit) at je na co koukat ;-)) Zima na krku takze bude u me jizdni pust.. to zas budu celej nedockavej nez zacne zase jaro :D Mimo silnici se soli mi ale zima nevadi hehe jsem zvedav jestli vyjde na jare ten okruh V. Myto ;)

• O 4 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: satan1984

auto este funguje?

Původně zaslal: dolly1010

Vítej s dalším sedanem :)

xlapci nexcem vam kazit radost,ale pozrite si kedy bol ten prispevok napisany :myslim,pan dotycny uz ani 306 nema :)

Odesláno
Původně zaslal: riderRLM

Původně zaslal: satan1984

auto este funguje?

Původně zaslal: dolly1010

Vítej s dalším sedanem :)

xlapci nexcem vam kazit radost,ale pozrite si kedy bol ten prispevok napisany :myslim,pan dotycny uz ani 306 nema :)

ved prave preto som sa pytal. ci auto este funguje. ako vies ze ho nema??? poznas ho osobne???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...