lampa Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 zdravim fsexny, koupil jsem 306 Sedan 1.9D, takze jsem stastny majitel Musi se udelat nutne opravy (vymenit roztrelene zrcatko, predni naprava trochu boucha - cepy nebo silentbloky, rucni brzda nebrzdi, a piskaji brzdy), ale jinak super auto. Prechod z 205 1.8D na 306 byl v celku v pohode, akorat je to velke auto ) No jeste se stim musi naucit jezdit pritulkyne (doufam ze to nekde neskrabne, jinak ..... Fotky snad dodam casem, az nekoho sezenu s digitakem. Citovat
frott Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Tak to ti přeju hodně km v pohodě a bez nehod. Já mám 306stku asi tři neděle a přecházel jsem ze 106stky - je to nebe a duty a hlavně to HDi dobře táhne. Citovat
lampa Odesláno 5. říjen 2004 Autor Odesláno 5. říjen 2004 ja nemam hdi (ale xtel byx), mam stary model - 1997 s cirou optikou [Editován dne 5/10/04 lampa] Citovat
Driver Odesláno 9. říjen 2004 Odesláno 9. říjen 2004 1.9D sice není žádný závoďák, ale zase je to motor co alespoň při základní údržbě vydrží hodně. Mám r.v.96, dovoz N, najel jsem s ním cca 50 tis. km a zatím byla jen jedna závada, výměna vodní pumpy. Nepočítám teda výměnu běžných věcí jako jsou destičky, výfuk atd. A spotřeba je taky příjmemná. Citovat
AKCZ Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Je to fajn slyset resp. cist chvalu a radost kterou sam citim jako stastny majitel 306ky Doufam ze se zas nekdy udela nejaky zrazik v rozumne vzdalenosti jako byl trebas na Rozkosi a budem tam mit pocetne zastoupeni Citovat
lampa Odesláno 20. říjen 2004 Autor Odesláno 20. říjen 2004 no na zadnem srazu jsem jeste nebyl, ale kdyz nejaky bude, tak zkusim prekecat manzelku, vezmeme dite a i vyjedeme co se na takovem srazu dela ? Citovat
AKCZ Odesláno 20. říjen 2004 Odesláno 20. říjen 2004 Zalezi na programu.. miste.. na Tve \"ukecanosti\" Od orientaku.. pres jizdy zrucnosti treba ke sprintum az po posezeni u prasatka Zalezi na tom co se spunktuje hehe predstavivosti se myslim meze nekladou ne??? Citovat
vector Odesláno 20. říjen 2004 Odesláno 20. říjen 2004 Napsán autorem AKCZ Zalezi na programu.. miste.. na Tve \"ukecanosti\" Od orientaku.. pres jizdy zrucnosti treba ke sprintum az po posezeni u prasatka Zalezi na tom co se spunktuje hehe predstavivosti se myslim meze nekladou ne??? Taky se občas trochu povídá o autech Citovat
AKCZ Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Tak kdypak si zas budem \"trochu\" povidat o autech?? Citovat
hloze-ja Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 O povidani nevim. Ale taky vam muzu s radosti a hrdosti oznamit, ze jsem novy clen. Jeste musim pridat fotky. Citovat
frott Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Já jsem se taky vlastně pořádně nepředstavil. Jsem nový člen cca 1.měsíc a jsem s autem zatím moc spokojen. Zdravím všechny 306?áky. čau:papa:papa:papa Citovat
AKCZ Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Fotte (neplest s nickem Frott ale od slova fotit) at je na co koukat ;-)) Zima na krku takze bude u me jizdni pust.. to zas budu celej nedockavej nez zacne zase jaro Mimo silnici se soli mi ale zima nevadi hehe jsem zvedav jestli vyjde na jare ten okruh V. Myto Citovat
hloze-ja Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 Tak klucí, konecne jsem pridal fotky, tak jestli se chcete kouknout, tak vite, kde je mate hledat. (ID 1718) Citovat
riderRLM Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: satan1984 auto este funguje? Původně zaslal: dolly1010 Vítej s dalším sedanem xlapci nexcem vam kazit radost,ale pozrite si kedy bol ten prispevok napisany ,pan dotycny uz ani 306 nema Citovat
satan1984 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: satan1984 auto este funguje? Původně zaslal: dolly1010 Vítej s dalším sedanem xlapci nexcem vam kazit radost,ale pozrite si kedy bol ten prispevok napisany ,pan dotycny uz ani 306 nema ved prave preto som sa pytal. ci auto este funguje. ako vies ze ho nema??? poznas ho osobne??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.