Rotorhead Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Potrebuji si zalozit email adresu nekde na Goggle, Yahoo, Hotmail, nebo cokoliv jineho znameho ... co doporucujete ? Jedina podminka, aby to spolupracovalo s emailovym klientem, tedy POP3 a SMTP, a nemusel jsem to primarne ovladt pres web. Citovat
pastorek Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Pri SMTP potrebuješ mať v PC nastaveného providera cez ktorého si pripojený k netu preto je tento spôsob vhodný pri stálom umiestnení. Na časté cestovanie je vhodnejšie web rozhranie. Napríklad seznam.cz alebo tiscali.cz určite podporuje oboje a sú free. Práve tie čo si popísal podporujú. Citovat
Rotorhead Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Pastorek: Ok, nevim jestli jsem se s tim SMTP vyjadril spravne/presne... Adresy na Seznamu mi funguji po celem svete pres Outlook, bez ohledu na zpusob pripojeni a poskytovatele. Ale vim ze kdyz nastavuju ucty v Outlooku tak zadavam POP3 a SMTP servery pro kazdy ucet. Tak to potrebuju aby mi fungovalo i u toho co chci zalozit. Mam adres vicero, tak to potrebuju mit vsechno v email klientovi. Citovat
pastorek Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Teraz asi ja nechápem. Keď ti tie adresy fungujú cez Outlook i vo svete tak prečo hľadáš niečo ďaľšie? P.S. V prvom príspevku som sa pomýlil, tie čo si vymenoval nepodporujú SMTP ale iba web. Citovat
Kurt Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Předpokládám, že mu jde o freemaily s vlastním SMTP. serverem - aby nemusel při změně poskytovatele nic přenastavovat v Outlooku. Já bych se nebál ani IMAP, ale pokud jde opravdu jen o SMTP, pak jednoznačně Gmail, v případě nouze potom gmx.com. Citovat
Rotorhead Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Pastorek: ano Seznam funguje, ale obcas na mne ve svete koukaji z kteryho stromu jsem slezl, proto holt chci taky neco \"co maji vsichni\":mrk Ano spletl jsi se, po registraci na Hotmailu, jsem zjistil ze na Hotmailu nejsou k dispozici parametry nastaveni klienta v PC Kurt: k tem serverum, mozna jsem to nenapsal spravne, ale hledam neco co bude fungovat jako Seznam, tzn. pridam dalsi ucet do Outlook, ktery budu takto kontrolovat. Mam uctu vicero a neminim se prihlasovat ke kazdemu zvlast pres web, abych kontroloval postu. Citovat
Kurt Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Rotorhead: ano, to splňují obě dvě služby, které jsem doporučil v závěru mého příspěvku - Gmail a gmx.com Citovat
Chepp Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 pro nejlehci pouziti pouzij Gmail v kombinaci s thunderbirdem..... on si sam vsechno nastavi... perfekti pro lidi co tomu nerozumi... pouzij ten gmail, pro tve pozadavky naprosto idelani. Citovat
Kurt Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Když má Outlook, tak nebude používat Thunderbird. Nemá k tomu důvod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.