Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potrebuji si zalozit email adresu nekde na Goggle, Yahoo, Hotmail, nebo cokoliv jineho znameho ... co doporucujete ?

Jedina podminka, aby to spolupracovalo s emailovym klientem, tedy POP3 a SMTP, a nemusel jsem to primarne ovladt pres web.

Odesláno

Pri SMTP potrebuješ mať v PC nastaveného providera cez ktorého si pripojený k netu preto je tento spôsob vhodný pri stálom umiestnení. Na časté cestovanie je vhodnejšie web rozhranie. Napríklad seznam.cz alebo tiscali.cz určite podporuje oboje a sú free. Práve tie čo si popísal podporujú.

Odesláno

Pastorek:

Ok, nevim jestli jsem se s tim SMTP vyjadril spravne/presne...

Adresy na Seznamu mi funguji po celem svete pres Outlook, bez ohledu na zpusob pripojeni a poskytovatele. Ale vim ze kdyz nastavuju ucty v Outlooku tak zadavam POP3 a SMTP servery pro kazdy ucet. Tak to potrebuju aby mi fungovalo i u toho co chci zalozit. Mam adres vicero, tak to potrebuju mit vsechno v email klientovi.

Odesláno

Teraz asi ja nechápem. Keď ti tie adresy fungujú cez Outlook i vo svete tak prečo hľadáš niečo ďaľšie?

P.S. V prvom príspevku som sa pomýlil, tie čo si vymenoval nepodporujú SMTP ale iba web.

Odesláno

Předpokládám, že mu jde o freemaily s vlastním SMTP. serverem - aby nemusel při změně poskytovatele nic přenastavovat v Outlooku.

Já bych se nebál ani IMAP, ale pokud jde opravdu jen o SMTP, pak jednoznačně Gmail, v případě nouze potom gmx.com.

Odesláno

Pastorek:

ano Seznam funguje, ale obcas na mne ve svete koukaji z kteryho stromu jsem slezl, proto holt chci taky neco \"co maji vsichni\":mrk

Ano spletl jsi se, po registraci na Hotmailu, jsem zjistil ze na Hotmailu nejsou k dispozici parametry nastaveni klienta v PC :(

Kurt: k tem serverum, mozna jsem to nenapsal spravne, ale hledam neco co bude fungovat jako Seznam, tzn. pridam dalsi ucet do Outlook, ktery budu takto kontrolovat. Mam uctu vicero a neminim se prihlasovat ke kazdemu zvlast pres web, abych kontroloval postu.

Odesláno

Rotorhead: ano, to splňují obě dvě služby, které jsem doporučil v závěru mého příspěvku - Gmail a gmx.com

Odesláno

pro nejlehci pouziti pouzij Gmail v kombinaci s thunderbirdem..... on si sam vsechno nastavi... perfekti pro lidi co tomu nerozumi... :super

pouzij ten gmail, pro tve pozadavky naprosto idelani.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...