JoseA Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Co některá sada z odkazu ? http://www.gepardo.cz/index.php/cat/c944_Autolesticky-Zvyhodnene-sety.html Citovat
Šalda Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Lubko, s Tebou souhlasím jen vyjímečně:D A asi měknu, už nejsu moc agresivní Nicméně naučit se pořádně leštit auto s leštičkou není žádná pr.el, někdy je lepší to raději udělat ručně a výsledek vypadá líp, hlavně moc netlačit, nebo se může lak spálit:) Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Oldo: varianta A. Tvrdsi molitanovy kotouc, hrubsi brusnou pastu a poradne pritlac na lesticku. Excentricka se pouziva jen na finish. Neni tak ucinna na odstranovani vad laku. varianta B. Ta je pro otrle a profiky co vedi co si muzou dovolit. Brusny papir 2000 a osmirkovat lak. Bak rozlestit lestickou jako ve variante A, ale pujde to rychleji. jukni na videa na youtube pod nazvy : polishing, scratch remove, paint sanding, car detailing atak. Dost casto se doporucuje vzit nejaky \"stary plech\" a zkouset to na nem. Tam si odskousis jestli mas dostatecnej cit na razantni lesteni jako je brouseni vrchniho laku aniz by jsi poskodil spodni lak. Jinak jak kluci zminili : detailing.cz je dobra stranka s radama i nazorama lidi co to delaji i zacinaji delat. Citovat
olda Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Ono to není tak tragický,z metru už nevidíš nic,auto se blejská jak psí kulky,ale přece jen bych radši,kdyby se to povedlo rozleštit.Zkusím sehnat nějakou pastu,snad se zadaří. Citovat
Qcko Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Ja to raz za rok hodim chlapikovi ktory sa tym zivy a ma profi vybavenie, necham mu tam 20€ a spokojnost Citovat
309GT Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Já vždycky používám kvalitní leštící a mycí prostředky a leštičku bych už do ruky nevzal,máme jí doma a jednou jsem to zkoušel.Když jsou kvalitní leštidla,tak auto po vyleštění ručně vypadá líp,je naleštěný všude,nejsou žádný čmouhy a člověk není tak poskákanej jak po leštičce za pár korun.Mě to navíc bavilo,jsem se s tím mazlil:D Ručne vživote nedosiahneš taký lesk, ako s profi leštičkou, a môžeš robiť čo chceš Samozrejme, keď s leštičkou nevieš robiť, tak potom vysledok za to nestoji ... Jistě,ale nepsal jsem nic o profi,ale nějaký hujdě za pár korun.... Citovat
oni Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 tak jsem to nakonec vzdal a vrazil prachy do pripravku, vysledek snad bude stat za to..... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Ahojte, rozmyslam ze by som predsalen na skusku kupil toto http://www.hobynaradi.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=97_105&products_id=4901&zenid=vfZ9BnfMhRLYnWKNiHpfCv9dtN3 Viete mi povedat, kde kupit kotuce na tuto lesticku, a ci je to nejake standardne uchytenie ? Tj ci neni viac typov uchytenia kotuca, a tato bude mat zrovna nejake nestandardne, a bude mi potom na nic ... Thx za pomoc Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Treba tady Asi bude mit klasicky sroub 14. Sice to nepisou ale je to standard. Unasece muzes koupit se suchym zipem, pokud ho ta lesticka nahodou uz nema v setu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Blba otazka, čo musím kúpiť, aby som mohol používať tie kotúče na suchý zips ? Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 dle obrázku ten unašeč už suchý zip má ... takže nic. a je na kotouče s průměrem 180 mm. Citovat
oni Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 takze jsem si psal s clovekem, co tomu opravdu asi rozumi, pokud nemas spesl pasty,tak lesticka ti je k nicemu. i kdyz budes mit kvalitni lestenku,tak nedojde k uberu laku a jen kamuflazi skrabancu. pod lesticku musis mit brusny pasty... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 takze jsem si psal s clovekem, co tomu opravdu asi rozumi, pokud nemas spesl pasty,tak lesticka ti je k nicemu. i kdyz budes mit kvalitni lestenku,tak nedojde k uberu laku a jen kamuflazi skrabancu. pod lesticku musis mit brusny pasty... Jo tak ja som sa o tom bavil tiez s chalanmi, co lestia auta, a je to proste podla nich blbosť ... Pokial vies s lestickou robit, tak proste neporovnatelny vysledok oproti rucnej praci, videl som nazivo, stacilo mi ... A takisto ja si nechcem k lesticke kupovat tempo Mam povyberanych uz par \"pomerne\" drahych kuskov na nakup ... Takze budem skusat. Resp. nekupoval som si lesticku kvoli tomu, aby som tam dal lacnu lestenku, a len si usetril robotu, to vobec nie Citovat
olda Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Tak mi tohle téma nedalo,jelikož mám auta pořád naleštěný,ale 306ou nějak nemůžu doleštit,už jsem na ní skoro nechal ruce,takže jsem koupil leštičku,musím odzkoušet,má talíř na suchý zip.Ještě potřebuju nějakou leštěnku na metalízu.Prostě na to normální leštěnky nereagujou,takže musím sehnat něco profi.Tady ten přístroj: Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Tak ja ju mam, tu vyssie s odkazu tiez doma, ale bol k tomu velmi lacny kotuc, ktora stal za dve veci Tiez je na suchy zips, takze v pohode, len to budem asi brat z ČR, nakolko tu na SK, chcu za tu neskutocne ceny ... Aj 3 krat drahšie, ako v ČR ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Nie, ja mám tú ktorá sa tu riešila. http://www.hobynaradi.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=97_105&products_id=4901&zenid=vfZ9BnfMhRLYnWKNiHpfCv9dtN3 Priznám sa, že som nemal moc času riešiť kozmetiku, ale chcem vyskúšať nejakú abrazívnu a na to vosk, pozerám od Dodo Juice, ale aj 3m a podobne ... Podľa zvolenej kozmetiky zoberiem aj kotúče. Zatiaľ som ju len skúšal, ide dobre, neni ani moc ťažká, v pohode sa mi s ňou leštilo, prvé tri diely auta naleštila aj s obyčajným voskom perfektne, naozaj lepšie ako ja ručne, potom sa ten kotúč \"zalepil\" od toho vosku a bolo vybavené V každom prípade, keď nakúpym kvalitnejšie veci k tomu, potom poreferujem Citovat
Pata Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 dreamtalks: Doporučíš nějaké konkrétní přípravky? na hrubší leštění a dolešťování? Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 ja pouzivam Menzerna PO203 Menzerma S100 je dobra na hlubsi skrabance na dolesteni doporucujou P0 85 RE , ale ja spis zvolim jemnej kotouc a PO203. Jinak to kupuju pres Ebay z anglie, protoze jsem to tu nenasel. PS: jeste jeden zajimavy clanek o lesteni zde [upravil dne 17/4/11 16:56 dreamtalks] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.