oni Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 jakou by ste mi teda doporucili lesticku kolem 1000? dikec Citovat
abio Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 mrkni na aukro je tam lesticka s nast. otáčky ale jsou tam dva typy , bral bych spise stemi menšími otáčky, sám po ni pokukuji... Citovat
vendelinek Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 jestli vám chlapci do toho můžu kecat,tak,já osobně ,kdybych si kupoval,šel bych po týdle,už z toho důvodu,je kufříková s příslušenstvym,má dost vysoký otáčky na leštění jsou jen a jen dobrý,vyžší otáčky a dostatečnej výkon na přitlačení http://aukro.cz/uhlova-bruska-a-lesticka-1750w-ag267-i1514686038.html Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 vendi: uprimne si myslim ze jsi mimo. Lesticka by mela mit rozsah 1000-3500 +-. Velke otacky vytvori na laku hologramy a spis lestici pastu rozstrikas kolem. A nejde jen o lesticku. Musis koupit kvalitni kotouce, ktere te vyjdou na +- 1.000. Pak i kvalitni pastu a to hrubsi na zbrouseni skrabancu a jemnou na finalni rozlesteni... tady si priprav taky kolem 1.000 penez. Pak kvalitni microfiber uterky a clay na ocisteni auta pred lestenim. Jinak budes honit prah pod lestickou a lak spise odrez. No a pak na to dat kvalitni vosk. Pokud teda nemas kolem 5.000 na zakladni vybavu, radsi si nech profesionalne lak vylestit. Vyjde to kolem 3.000 [upravil dne 18/3/11 20:56 dreamtalks] Citovat
vendelinek Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 jasný,tak nějak to byl jen muj úsudek,beru to podle toho,že sem si kdysi dávno koupil takovou tu obou ručku ,má ,myslim něco kolem +-200W,je lehká a když na ní trochu přitlačim tak se zastaví,otáčky má asi do 3000,jo leští,ale jen svojí vahou,netlačit a celý auto s ní leštim stejně dlouho ,jako když budu leštit rukama Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 200W je malo chce to tak 1800 W aby udrzela otacky. Tahle by mu mohla vyhovovat. Citovat
oni Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 jj ta vypada dobre i cena je v poho. jinak uz jsem neco malo cetl, neni to zadna prdel,nalestit auto.. jeste neco ke kotoucum a pastam? jde mi hlavne se zbavit tech skrabancu a oderek. Citovat
silvar Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Oni ja se ted nakazil horeckou www.detailing.cz uz jsme do toho vrazil tak 5 litriku :)ale je to prdel a hrozne me to bavi,navic vysledky jsou az necekane,ale lesticku jeste nemam na tu se chystam.ale je prima udelat neco pro autko po teto strance.a musim rict ze ty pripravky jsou uzasne.... jen cti a koukej Citovat
oni Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 jj uz jsem tam reglej a zjistuju co se da... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 jestli vám chlapci do toho můžu kecat,tak,já osobně ,kdybych si kupoval,šel bych po týdle,už z toho důvodu,je kufříková s příslušenstvym,má dost vysoký otáčky na leštění jsou jen a jen dobrý,vyžší otáčky a dostatečnej výkon na přitlačení http://aukro.cz/uhlova-bruska-a-lesticka-1750w-ag267-i1514686038.html Vendi sorry, ale fakt si precitaj, co tu pastli ludia do zadu ... http://detailing.cz/viewtopic.php?f=20&t=15 Konkretne ty zacitujem idealne parametre lesticky .... Parametry Ideální rozsah otáček: od menší než 600ot do max 3000ot - otáčky vyšší než 2500 jsou nevyužitelné. Nejvyužívanější rozsah je od 600 do 1500ot Tj otačky vyššie ako 2500 su už nevyužitelné, a ty mu ponúkaš leštičku ktora začína na 3500 ot ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 dreamtalks sem hodil za tie prachy asi najlepsiu http://www.hobynaradi.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=97_105&products_id=4901&zenid=vfZ9BnfMhRLYnWKNiHpfCv9dtN3 Citovat
Šalda Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Lubko, souhlas, s tímhle se už dá něco vyleštit:super S těma \"dvouručkama\" si můžete leštit tak maximálně babán;):aut Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Šalda nesmieš stale suhlasiť, začnem si niečo myslet :D Spravaj sa ako predseda agresor klubu Citovat
silvar Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 http://www.detailingshop.cz/lesteni/274-dodo-juice-buff-daddy-orbitalalni-lesticka-500w.html Citovat
309GT Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Já vždycky používám kvalitní leštící a mycí prostředky a leštičku bych už do ruky nevzal,máme jí doma a jednou jsem to zkoušel.Když jsou kvalitní leštidla,tak auto po vyleštění ručně vypadá líp,je naleštěný všude,nejsou žádný čmouhy a člověk není tak poskákanej jak po leštičce za pár korun.Mě to navíc bavilo,jsem se s tím mazlil:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Já vždycky používám kvalitní leštící a mycí prostředky a leštičku bych už do ruky nevzal,máme jí doma a jednou jsem to zkoušel.Když jsou kvalitní leštidla,tak auto po vyleštění ručně vypadá líp,je naleštěný všude,nejsou žádný čmouhy a člověk není tak poskákanej jak po leštičce za pár korun.Mě to navíc bavilo,jsem se s tím mazlil:D Ručne vživote nedosiahneš taký lesk, ako s profi leštičkou, a môžeš robiť čo chceš Samozrejme, keď s leštičkou nevieš robiť, tak potom vysledok za to nestoji ... Citovat
vendelinek Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Lubk0 tak nějak to byl jen muj názor,přečti si muj druhej názor abys přišel do obrazu ,proč asi bych šel do jiný,nebylo to nic ,co bych nutil,jen to,že bych znovu do levný a slabý už nešel Citovat
olda Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Právě jsem měl šichtu v garáži,tak jsem zkoušel napřed leštit volantovkou,tak během 5ti minut z ní bylo letadlo,tak jsem pak vytáhl excentrickou brusku od Black Decker,to bylo jiný kafe,dal jsem na ní leštící kotouč,leštěnku a auto pěkně prokouklo.Akorát mám problém,nejdou ničím rozleštit škrábance od myčky,od těch posr.... plastovejch kartáčů.Máte někdo typ,čím je rozleštit?Je to metla a samo vrchní lak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.