Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Napiš sem značku a typ notebooku, třeba ma někdo nefunkční kus ze kterého by se dal pant transplantovat namisto toho zlomeneho. Nebo se dá koupit vrak na Aukru

[upravil dne 9/4/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku, moment, mrknu do koule (křišťálové).................................................................................... a mám to!

Je to Acer Extensa 5220 :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Přesně tak. Pošli to do Aceru, ať si s tím poradí. Když budeš mít štěstí, tak ti ten notebook neztratí a když budeš mít extra velkou porci štěstí, tak stihnou i těch 30 dnů na opravu.

:supernejlepsi bylo kdyz prisel ntb jeste vybranej a vymemenej disk ap. jen proto ze byl neopravitelnej tak si ztopili co slo :D

Odesláno

Radku, moment, mrknu do koule (křišťálové).................................................................................... a mám to!

Jaká koule? Tak tu třetí fotku nahoře vydím až teď, nechapu, ale asi se mi v ty rychlosti fora nenačetla:nevim

A nebo ji tam Secouver přidal později

[upravil dne 9/4/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Nezapominej ze pod svetlem je nejvetsi tma.. taky dobrej joke :D

Odesláno

secouver : Je škoda že to nevydrželo. :fnuk Já jsem asi neměl prasklý ten pant, tak asi stačila lepící oprava :papa . Ženská měla noťas pučený a donesla prasklé jak k tomu došlo nevěděla. Je možný že to ťukla někde cestou a tedy praskl jen ten plast.

Návštěvník
Odesláno

uf toho som sa už naopravoval .V prvom rade treba rozobrat kryt displeja a povolit matky na tých pantoch aby nemali takú pevnost inak tie panty sa pri častom otvarani a zatvaraní akoby sami dotiahnu a to potom pánt stojí a odrbká sa to na tom plaste odfotím a pošlem foto poopravovaných harabúrd aj samotný epple by čumel :D:D:D:D:D:D

Odesláno

Pokud tam nějaký matky ovšem jsou, taky jsem už viděl prostě zalisovaný čep do svinutý trubky z plechu a šmitec, povolit to jakž tak jde že to roztáhneš, ale když to přeženeš tak to už nestáhneš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...