Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si dnes pořídil denní svícení.http://dennisviceni.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=sj296typ2

Máte někdo zkušenost s montáží světel.Kabeláž mi je jasná, ale uchycení, nevím jestli mě něco může překvapit.Díky za každé postřehy.Chci to vsobotu namontovat

Odesláno
Původně zaslal: majky5

Tak jsem si dnes pořídil denní svícení.http://dennisviceni.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=sj296typ2

Máte někdo zkušenost s montáží světel.Kabeláž mi je jasná, ale uchycení, nevím jestli mě něco může překvapit.Díky za každé postřehy.Chci to vsobotu namontovat

sorry za:xvul pak sem nahoď foto;)
Odesláno

Tak takhle to mám já jediný co není OK je že světla jsou k sobě blíž než 60 cm Jinak svítí hned po zapnutí klíčku a s obrysovýmí světly zhasnou U mě je to tak mám senzor když je tma tak se automaticky rozsvítí hlavní světla a denní svícení zhasne

[upravil dne 12/4/10 Iceman1980]

[upravil dne 12/4/10 Iceman1980]

Guest foto1977
Odesláno

Iceman1980: a to jsi je nemohl dát o jednu řadu níž? Tam by šli dál od sebe ne?

Nebo by už byly moc nízko?

OT: máš úplně stejné SWčko jako já :super ještě jsem ho v týhle barvě nevyděl,

tedy jenom starší masku, restyl ne.

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

Iceman1980: a to jsi je nemohl dát o jednu řadu níž? Tam by šli dál od sebe ne?

Nebo by už byly moc nízko?

OT: máš úplně stejné SWčko jako já :super ještě jsem ho v týhle barvě nevyděl,

tedy jenom starší masku, restyl ne.

Určitě šlo ale já jsem to měl hotový a pak jsem zjistil ty rozměry Nízko by to určitě nebylo Tak to mě těší stejná barva stejný motor jak si spokojen ?
Guest foto1977
Odesláno

Po roce a cca 30tis. km jsem zatím moc spokojenej, mám dovoz ze španělska.

Teď jsem si všiml tvého avataru a asi mám i stejný AL kola 16\". :)

Jinak ty jsi viděl ten náš model ve stejný barvě? Já jenom tu starší masku nebo to byl break.

Tak alespoň vím, že nejsem jedinej!

Až bude hezky tak ho naleštím a taky si udělám lepší avatar, zatím ahoj :papa

Odesláno

Nemozem si pomoct ale mne sa to nepaci.Sorry je to len nazor,nic viac.Tie hmlovky sa nedaju pouzivat ako denne svietenie? Pripadne vymenit ziarovky za 21W a zmenit zapojenie.... To by sa mi viac pacilo.

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

Po roce a cca 30tis. km jsem zatím moc spokojenej, mám dovoz ze španělska.

Teď jsem si všiml tvého avataru a asi mám i stejný AL kola 16\". :)

Jinak ty jsi viděl ten náš model ve stejný barvě? Já jenom tu starší masku nebo to byl break.

Tak alespoň vím, že nejsem jedinej!

Až bude hezky tak ho naleštím a taky si udělám lepší avatar, zatím ahoj :papa

Viděl ale jenom v inzerátech a nevím jestli to bylo SW Jinak na silnici jsem se ještě nesetkal a to najezdim dost Když jsem ho kupoval tak mi prodejce říkal že týhle barvy moc není spíš je samá černá šedá a stříbrná metalízy Jinak jsme na tom uplně stejně já mám taky dovoz Španělsko Kupoval jsem ho v květnu 2009 A do teď jsem najel cca 80tis km Výměna tyčky na řízení chladič klimy větrák chladiče ložisko LP kola No a jinak rozvody olej filtry destičky kotouče Zadní jsou i s ložisky Mám na něm už 193tis a zatím ťuk ťuk spokojenost Jede super spotřeba cca 5.6 lt akorát sem tam hlášky kvůli FAPU uvažuji že půjde ven Ale nic zasadního vždy sami zmizí :papa Měj se a ať ti slouží

[upravil dne 13/4/10 Iceman1980]

Guest foto1977
Odesláno

Iceman1980: tak to jsi toho dost najel, já mám zatím pouze 170tis km ;)

jinak jsem taky už měnil nějakké prvky na nápravě (kuláky, stabilizační tyčky atd.)

a teď mám v kufru zadní tlumiče + uložení a čekám na příznivé počasí abych to vyměnil.

Jinak jenom leju olej, naftu a aditiva.

FAP naštěstí nemám, takže o starost míň.

Čus.

Odesláno

Tak už to mám hotové

Odesláno

Ještě rosvícené.Není to kvalitní foto, ale musím říc že to nemá chybu a jsem maximálně spokojen:P

Odesláno

neni jednoduchšie aktivovat automaticke zapinanie svetiel a učel je taký istý že netreba sa starat o zapínanie svetiel alebo mam rozumiet tomu dennemu svieteniu ako z hladiska šetrenia stretavacich svetiel teda žiaroviek H7 nič v zlom len fakt uvažujem o tom prečo si to vlastne ludia montuju taketo pridavne denne svietenie krasne to vyzera na audinkách mercedesoch a podobne kde to je už namontovane priamo vo svetlach ma to štáávu to fakt :super ale v tomto sa stale neviem nejako zorientovaťvdaka za vaše porozumenie v kladnom umysle z mojej strany 100 ludi 100 chuti a aj kritika sem tam musi byt bez tpoho to nejde predsaj nie :aut:D

Odesláno

Mám to proto že se mi to líbí.Ne že bych chtěl šetřit světla.To ne.Mně nepraskají jak tu někdo píše a u těchto aut se to děje.jen si myslím že to dobře vypadá a jsem z toho nadšený:aut

Odesláno

majky5: oukej to beriem tak mi to stači hej počul som o praskani žiaroviek tiež hodne naštastie s tým nemam tiež problem ani nikto za to nemože že mu praskaju stare modely to maly chybu a zdielam s tebou tvoje nadšenie fakt je že ozaj postači aj malo a človek sa poteši tak nech ti služia a hlavne dobre svietia :super:papa

Odesláno

Zdravím...mě se taky peugotík líbí s denními světly a taky o nich přemýšlím,ale asi si vyberu tyhle...http://www.leddennisviceni.cz/index.php?topMenu=24&cat=1127 jako obrysovky to vypadá super:super

Odesláno

jj, tiez dlhsiu dobu uvazujem nad led dennim svietenim, len sa neviem dako rozhybat na to.

No a hoci sa mi P307 paci, aj preto ho mam, ...nemozem si pomoct ale skutocne tych moznosti na umiestnenie tohoto svietenia do narazniku je tak nejak malo , alebo co. Proste to tam az tak 100%ntne opticky nesedi, ne?

Odesláno

Mám trochu jiný dotaz, ale nové vlánko o sekci vedle se mi zakládat nechce. Na aukru jsem našel tyhle světla http://aukro.cz/item1001274378_denni_sviceni_svetla_2x16_led_homologace_e_rl.html mohologace je snad OK. Ale jak to zapojit? Zdá se mi tam málo kabelů, chápu, že na baterku a pak třeba vypínač do kabiny. Je to korektní řešení? Někde jsem četl, že se to denní svícení musí automaticky vypnout, jakmile zapnu parkovačky ...

Jedním z důvodů, proč na P306 chci dát světla pro denní svícení je fakt, že když rozsvítím světla, tak se mi sníží podsvícení rádia a v létě není vůbec čitelné (Pionner se skleněným panelem).

Odesláno
Původně zaslal: MilanF1

Mám trochu jiný dotaz, ale nové vlánko o sekci vedle se mi zakládat nechce. Na aukru jsem našel tyhle světla http://aukro.cz/item1001274378_denni_sviceni_svetla_2x16_led_homologace_e_rl.html mohologace je snad OK. Ale jak to zapojit? Zdá se mi tam málo kabelů, chápu, že na baterku a pak třeba vypínač do kabiny. Je to korektní řešení? Někde jsem četl, že se to denní svícení musí automaticky vypnout, jakmile zapnu parkovačky ...

Jedním z důvodů, proč na P306 chci dát světla pro denní svícení je fakt, že když rozsvítím světla, tak se mi sníží podsvícení rádia a v létě není vůbec čitelné (Pionner se skleněným panelem).

Ja mám na ALPINE nadstavfenie, ktorým to môžem vypnúť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...