Durko Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 už mi zostáva len palubka a panel kurenia hurááááá Citovat
Durko Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 dakujem mal som dobrý základ Citovat
winco Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 vidiš v tých černych obraskoch niečo modre??? tak to je to čo treba pochvaliť maš to paradne Durko Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 take zvlastni ta modra ,zelena me tam sedla vic , mozna by to chtelo zazelenat radio ale je to tvoje kara , rob si co chces Citovat
Durko Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 život je zmena ked sa zdokonalím možno prerobím aj rádio,problém je v tej zelenej farbe ťažko sa zhána v tej farbe s takou svietivostou ako modré. čas ukáže Citovat
kaper Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Tak ja som to videl naživo a je to krásne nieje to vôbec nejaké rušivé práve naopak pasuje to k laku. (a čo mam delej ešte chválit ked tie zelené sa asi ujdú kupiť mne):D:D:D:D:D Ale nato si ešte počkáte kym sa mi dvaja dohodneme a dostaviame u durku a u mna Citovat
Ronye Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 pekná práca zaujíma ma ako si zapojil svetla na dverách aby svietili pri otvorení ? Citovat
Durko Odesláno 25. leden 2011 Autor Odesláno 25. leden 2011 je to robené cez diody ale neviem aké niečo som doma rozobral a tie som tam dal+ treba natiahnuť nové káble do dverí. pri novom modely su spínače v zámkoch tak tam netuším ale princíp bude asi ten istý Citovat
Ronye Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 mne ide konkrétne o to aby mi svietilo posvietenie pod nohami už pri otvorení dverí naraz zo stropným svetlom... ale neviem kam to pripojiť. jedine čo ma napadlo stiahnuť zo stropného svetla kábel a pripojiť cez relé hmm Citovat
Durko Odesláno 25. leden 2011 Autor Odesláno 25. leden 2011 no môžeš to pripojiť na stropné svetlo, ale načo relé? alebo to možeš pripojiť na dverový spínač a plus si natiahni z poistky Citovat
Durko Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 Tak som si dneska objednal skladačku na Trippling a bude zas niečo nove čo sa dá ešte upraviť už aby to bolo doma a bolo vonku teplejšie. ale tak ma napadlo ako by vyzerali budíky keby boli zelené ciarky a modré čísla a zelená ručička Citovat
Šalda Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Hlavně už nepřidávej žádný světla, nebo to bude vypadat jako jezdící kolotoče:D Citovat
elton Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 ale tak ma napadlo ako by vyzerali budíky keby boli zelené ciarky a modré čísla a zelená ručička Blbě Citovat
Durko Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 Hlavně už nepřidávej žádný světla, nebo to bude vypadat jako jezdící kolotoče:D to ťa sklamem material je už doma len je zima Citovat
Šalda Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Tak to aby sis tam dal za chvíli baterku z náklaďáku, aby to všechno utáhla:D Citovat
Durko Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 neboj par stovák diod to ešte zvládne. len gumy budem kupovať cečkové Citovat
Durko Odesláno 5. únor 2011 Autor Odesláno 5. únor 2011 chcemsa opýtať robil už niekto smerovky do zrkadiel? to by sa mi lúbilo Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 taky jsem nad nimy přemýšlel, ale asi před rokem, když jsem se na to ptal, tak mě tady každej řekl ať se na to vyprdnu:D Ale moc práce by to nebylo, jen potom zavařit boční blinkry na blatníku, v Tvým případě v liště. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.