Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Devils-nightův kombík ;) - předběžně prodej.

Recommended Posts

Odesláno

Jak už někdo ví,vyměnil jsem svoji starou pracovní 309tku za něco novějšího.Jelikož se mi do rukou dostávaj většinou 406tky a dílů je doma dost tak sem zvolil právě 406tku , kvůli velikosti kombi a kvůli spotřebě 1,9td, HDI sem z určitejch důvodů nechtěl ;)

Našel sem v Praze v bazaru bouranýho kombíka z roku 99, bouranej na předek,všechny chladiče K.O , airbagy venku, a plechařina na předku.Nicméně na tacho 131tkm,dovoz z německa,už přihlášený v ČR, a i když bylo při první prohlídce -15 tak po připojení na booster naskočil na drc.cca po dvouměsíčním stání.

jelikož dílů bylo potřeba hodně a shánět na vrakáčích nebo nový by se nevyplatilo jel sem se hned druhej den podívat do Olomouce, na jednu bouračku tady z Clubu.Stejnej model,stejnej motor,strejná barva, bouranej bok, ideální stav ;)

Když byly oba kombiky doma tak začlo přestrojování,všechno celkem v pohodě.Po nastrojení a zkušební jízdě sem zjistil že (asi v bazaru) někdo dal altík na kterym bylo napsáno \"vadný\" a vyndal žárovku dobíjení,tak přišel na řadu i altík z vraku.

Udělal sem STK a přihlášení,všechno relativně v pohodě,akorát teklo prasátko na levym zadnim kole,přišlo taky z vraku a zároveň sem natřel zadní bubny na modro ;)

Zadní náprava měla dost vymlácený tyčky stabilizátoru,dal jsem starší jelikož mi tu zbyly a bouchání přestalo,až znova začne koupim nový.

Jelikož už začlo bejt teplo nechal jsem obout origo alu který mi tu zbyly z jedný bouračky a nahodil na auto.

Po pár set kilometrech se začla ozývat kladka na plochym řemenu.Stejně jsem počítal s rozvodama tak jsem to udělal rovnou komplet.Rozvody Gates,vodní pumpa,obě kladky drážkovanýho řemenu a řemen.Všechno komplet v kelly něco kolem 5000,- ;) práci jsem dělal sám a zatím to ještě jezdí ;) rovnou při tom jsem vyměnil i kompresor klimy,ložisko už taky nic moc.Opět z vraku;)

tedle víkend jsem ještě vyměnil termostat,čidlo (nějak kecala teplota) a relé žhavení a žhavky.

olej byl samozřejmostí hned po projetí,z německa tam byl štítek total 9000 5w40 tak jsem ho zachoval.

Jinak úpravy žádný neplánuju (akorát dodělání MP3 do origo rádia) , interier dostal volant z coupe a loketní opěrku,ještě černý sedačky z novýho modelu.

Mám připravený brzdy 283mm ,ale zatim to brzdí slušně tak se do toho možná nebudu montovat.

No a takle vypadal když sme se na něj byly podívat v bazaru

[upravil dne 6.4.2010 Devils-night]

[upravil dne 6.4.2010 Devils-night]

[upravil dne 29.4.2010 Devils-night]

[upravil dne 16.3.2011 09:35 AM Devils-night]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...