Devils-night Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Jak už někdo ví,vyměnil jsem svoji starou pracovní 309tku za něco novějšího.Jelikož se mi do rukou dostávaj většinou 406tky a dílů je doma dost tak sem zvolil právě 406tku , kvůli velikosti kombi a kvůli spotřebě 1,9td, HDI sem z určitejch důvodů nechtěl Našel sem v Praze v bazaru bouranýho kombíka z roku 99, bouranej na předek,všechny chladiče K.O , airbagy venku, a plechařina na předku.Nicméně na tacho 131tkm,dovoz z německa,už přihlášený v ČR, a i když bylo při první prohlídce -15 tak po připojení na booster naskočil na drc.cca po dvouměsíčním stání. jelikož dílů bylo potřeba hodně a shánět na vrakáčích nebo nový by se nevyplatilo jel sem se hned druhej den podívat do Olomouce, na jednu bouračku tady z Clubu.Stejnej model,stejnej motor,strejná barva, bouranej bok, ideální stav Když byly oba kombiky doma tak začlo přestrojování,všechno celkem v pohodě.Po nastrojení a zkušební jízdě sem zjistil že (asi v bazaru) někdo dal altík na kterym bylo napsáno \"vadný\" a vyndal žárovku dobíjení,tak přišel na řadu i altík z vraku. Udělal sem STK a přihlášení,všechno relativně v pohodě,akorát teklo prasátko na levym zadnim kole,přišlo taky z vraku a zároveň sem natřel zadní bubny na modro Zadní náprava měla dost vymlácený tyčky stabilizátoru,dal jsem starší jelikož mi tu zbyly a bouchání přestalo,až znova začne koupim nový. Jelikož už začlo bejt teplo nechal jsem obout origo alu který mi tu zbyly z jedný bouračky a nahodil na auto. Po pár set kilometrech se začla ozývat kladka na plochym řemenu.Stejně jsem počítal s rozvodama tak jsem to udělal rovnou komplet.Rozvody Gates,vodní pumpa,obě kladky drážkovanýho řemenu a řemen.Všechno komplet v kelly něco kolem 5000,- práci jsem dělal sám a zatím to ještě jezdí rovnou při tom jsem vyměnil i kompresor klimy,ložisko už taky nic moc.Opět z vraku;) tedle víkend jsem ještě vyměnil termostat,čidlo (nějak kecala teplota) a relé žhavení a žhavky. olej byl samozřejmostí hned po projetí,z německa tam byl štítek total 9000 5w40 tak jsem ho zachoval. Jinak úpravy žádný neplánuju (akorát dodělání MP3 do origo rádia) , interier dostal volant z coupe a loketní opěrku,ještě černý sedačky z novýho modelu. Mám připravený brzdy 283mm ,ale zatim to brzdí slušně tak se do toho možná nebudu montovat. No a takle vypadal když sme se na něj byly podívat v bazaru [upravil dne 6.4.2010 Devils-night] [upravil dne 6.4.2010 Devils-night] [upravil dne 29.4.2010 Devils-night] [upravil dne 16.3.2011 09:35 AM Devils-night] Citovat
Devils-night Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 a už nám jedou náhradní díly Citovat
Devils-night Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 příprava kabeláže pod novou palubku,rovnou sem natáh i kabely k alarmu,infra centrál už mě docela vytáčí. Citovat
Devils-night Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 a konečně tento víkend po umytí Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 To je paráda, když se to umí Ják jako loketní opěrka??? Já chci taky Citovat
Devils-night Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 MJSytic:no loketka zbyla taky z bouracky ja vedel proc ji neprodavat,ze se bude hodit. Jinak k dokonalosti chybi jen to Audio :-d changer nepripojim,kazeta nefunguje a radio uz me nebavi :-D Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Neboj, audio se pořeší a to se bude pak pracovně vozit Citovat
OK406 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Opravdu pěkná práce. Ať slouží. Jinak changer se dá sehnat. Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Dá, ale ke 4030 ho nepřipojí. A mp3jka je určitě lepší, než CD Citovat
Devils-night Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 OK406 : díky , je to tak jak rika Michal,ke 4030 ho nepripojim,takze bych musel shanet 4050 nebo 4035, kdyz bude nejakej vrak tak bych si to nechal,ale zatim mam plan s pripojenim iphona Citovat
GRiMx Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 perfektní práce další zachráněnej Peugeotík:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.