Wasabi Odesláno 3. říjen 2004 Odesláno 3. říjen 2004 Mám dotaz. Mám 405 SRD 94. a naftové čerpadlo Lucas. No a koukám nebo spíš cejtím furt naftu a tak jsem to začal zkoumat a zjistil jsem že mi uniká nafta přes tu páku co za ní tahá plynový lanko. Asi to futro co tam je je už vyběhaný nebo co. No a jde mi o to jak to dát do cajku, jestli koupit to futro nebo jak na to nebo to je na servis. Jak je to náročný a co se musí sundat. Díky za připomínky:papa:papa [Editován dne 3/10/04 Wasabi] Citovat
jirina Odesláno 3. říjen 2004 Odesláno 3. říjen 2004 Cau, taky nám to dělalo, přesně jak píšeš, okolo tý posičky. Tak sme to dali k doktorovi do Budějc a ten nám to asi za 500 (nepamatuju se přesně, když tak se optám) celý přetěsnil a od tý doby je po smradu Citovat
Ladis Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Nevím jak u Lucasu, ale na Bosche když je šikovnej mechanik tak to umí přetěsnit bez sundávaní čerpadla. Ale prý to nedělají všichni, tím myslím na autě. Citovat
Freedy Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Přetěsnoval jsem, takhle Bosche- je tam gumovej o kroužek, bez sundání čerpadla. Podruhý bych to nedělal i když jsem věděl co mě uvnitř čeká, radši to někomu dám. Lukase jsem měl u Citroena a je to skoro to samí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.