Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, pořídil jsem 406ku, a čeká mě pár různejch škrábanců, vad laku atd, rád bych to dal dokupy.

1) Obchodů kde namíchaj barvu sou snad i stovky :myslim nasměrujete mě po Praze někam, kde je dobrá zkušenost, a cena je taky rozumná ? :papa

2) moje auto nemá v barvě ani kliky, ani zrdcátka, tedy nemam \"co odnést s sebou pro namíchání\" bude lepší tam asi rovnou sjet, než chtít míchat u takhle starýho auta ( 12 let ) podle kodu barvy..?

3) vicemene to sou tupky od kaminku, takze idealne prebrousit, odmastit, dat zinkovej sprej, na to barvu a pak metalizu ... vzhledem k tomu zinkovymu spreji by ani nemuselo bejt potreba davat nejakej plnic.. ?

p.s. tematka o opravach jsem tu tri cet ( oprava kolem tech lemu, atd, tam to bylo pekne popsany, ale precinej se chci ujistit )

dik ;)

[upravil dne 5/4/10 pasy]

Odesláno

Ťupky od kamínků je pitomost brousit a stříkat, akorát si naděláš na autě velký fleky. To když už, se lakuje celý díl. Jinak se ťupky opravují štětečkem či korekční tužkou.

Odesláno

takže namíchat barvu, štětečkem opravit, a navrch se žádnej vrchní lak nedává, prostě opravit, jakoby to nebyla metalíza ? ( nekery tupky jsou az do kovu a ikdyž sou třeba 1-2mm tak zacinaj mit na porvrchu rezavou barvu..

asi pod to dat aspon tim steckem nejakou zakladovku .. ?

Odesláno

Nebo zkus ve Kbelích www.frauencolor.cz je to kousek od těch B-L, co dával odkaz Driver. Já od nich barvy beru a pohoda. Namíchají ti i barvu do \"laku na nehty\" se štětečkem (cca 90,- Kč) na ty malý škrábance;)

Místo odmastíš, napatláš do škrábance barvu a po 14ti dnech lehce přebrousíš pod vodou a rozleštíš.

Odesláno

na ty skrabance to bude fakt asi nejlepší, u tech co sou az na kov a sou malicko do rezava ( asi 3ks ) zkusim dát ještě pod to zakladovku

Odesláno

Tam kde je rez opatrně odškrábat škrabkou do čistého kovu, štětečkem antikorozní základovku tak aby neudělala kapku, po zaschnutí barvu tím korekčním štětečkem, a po vyzrání přeleštit. Tam kde to není do kovu jen tou barvou. Celkem důležité je to mít dobře očištěné a odmaštěné, žádná myčka s voskem před tím. Ideálně umýt ta místa předtím ručně, nechat důkladně vyschnout, a před aplikací barvy ještě odmastit.

Odesláno

jj,sprejem nic moc nestříkat,uděláš akorát flek a sprejem něco ulejt je fakt umění....nikdy to nebude jako z lakovny nebo pistolí,a většinou to je pak matnější...

Já na retušování škrábanečků používám špejli ořezanou do špičky,lepší než štětečky...pak přebrousit a přeleštit...

[upravil dne 5/4/10 309GT]

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...