pasy Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Ahoj, pořídil jsem 406ku, a čeká mě pár různejch škrábanců, vad laku atd, rád bych to dal dokupy. 1) Obchodů kde namíchaj barvu sou snad i stovky nasměrujete mě po Praze někam, kde je dobrá zkušenost, a cena je taky rozumná ? 2) moje auto nemá v barvě ani kliky, ani zrdcátka, tedy nemam \"co odnést s sebou pro namíchání\" bude lepší tam asi rovnou sjet, než chtít míchat u takhle starýho auta ( 12 let ) podle kodu barvy..? 3) vicemene to sou tupky od kaminku, takze idealne prebrousit, odmastit, dat zinkovej sprej, na to barvu a pak metalizu ... vzhledem k tomu zinkovymu spreji by ani nemuselo bejt potreba davat nejakej plnic.. ? p.s. tematka o opravach jsem tu tri cet ( oprava kolem tech lemu, atd, tam to bylo pekne popsany, ale precinej se chci ujistit ) dik [upravil dne 5/4/10 pasy] Citovat
Driver Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Já mámdobrou zkušenost s firmou na Praze 9 - Kbely. Viz odkaz, nechával jsem si tam míchat barvy do spreje a odstín trefily přesně. Barvu namíchali podle kousku nárazníku co jsem jim donesl. http://www.hitcolor.cz/barvy-laky-kbely/ Citovat
oddie Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Ťupky od kamínků je pitomost brousit a stříkat, akorát si naděláš na autě velký fleky. To když už, se lakuje celý díl. Jinak se ťupky opravují štětečkem či korekční tužkou. Citovat
pasy Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 takže namíchat barvu, štětečkem opravit, a navrch se žádnej vrchní lak nedává, prostě opravit, jakoby to nebyla metalíza ? ( nekery tupky jsou az do kovu a ikdyž sou třeba 1-2mm tak zacinaj mit na porvrchu rezavou barvu.. asi pod to dat aspon tim steckem nejakou zakladovku .. ? Citovat
Dundee Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Nebo zkus ve Kbelích www.frauencolor.cz je to kousek od těch B-L, co dával odkaz Driver. Já od nich barvy beru a pohoda. Namíchají ti i barvu do \"laku na nehty\" se štětečkem (cca 90,- Kč) na ty malý škrábance;) Místo odmastíš, napatláš do škrábance barvu a po 14ti dnech lehce přebrousíš pod vodou a rozleštíš. Citovat
pasy Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 na ty skrabance to bude fakt asi nejlepší, u tech co sou az na kov a sou malicko do rezava ( asi 3ks ) zkusim dát ještě pod to zakladovku Citovat
oddie Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Tam kde je rez opatrně odškrábat škrabkou do čistého kovu, štětečkem antikorozní základovku tak aby neudělala kapku, po zaschnutí barvu tím korekčním štětečkem, a po vyzrání přeleštit. Tam kde to není do kovu jen tou barvou. Celkem důležité je to mít dobře očištěné a odmaštěné, žádná myčka s voskem před tím. Ideálně umýt ta místa předtím ručně, nechat důkladně vyschnout, a před aplikací barvy ještě odmastit. Citovat
.mycTD Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 vetsinou trochu spreje nastrikam do vicka a tupky zaplacam steteckem Citovat
309GT Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 jj,sprejem nic moc nestříkat,uděláš akorát flek a sprejem něco ulejt je fakt umění....nikdy to nebude jako z lakovny nebo pistolí,a většinou to je pak matnější... Já na retušování škrábanečků používám špejli ořezanou do špičky,lepší než štětečky...pak přebrousit a přeleštit... [upravil dne 5/4/10 309GT] Citovat
The_DoctoR Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 ja nevim, jakym způsobem si predstavujete to brouseni a lesteni, aby clovek neobrousil okolni neposkozeny lak? :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.