Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nedávno jsem koupil 307 sw, rok 2004 a nyní s podivem zjištuji, že mi chybí ve třetí řadě sedadel pásy. Existují snad i verze bez těchto pásů? Uchycení v horních sloupcích je na to nachystané. Lovil jsem je i za tapecírungem, ale nejsou tam. Nechápu, přece je předchozí majitel např. z důvodu že by mu překážely při převozu nějakých specifických předmětů v kufru neodřezal! Nebo snad následek nějaké havárie? Skla jsou všechna original, auto je údajně nebourané. Má s tím někdo zkušenosti?

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Na kolik míst máš auto otypované? Nebylo na něm uplatněno odečet DPH?

Typované je na 5 + 2, čili 7 míst. Jestli byl uplatněn odečet DPH nevím, auto je z dovozu a v servisce nic uvedeno není. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Předchozí majitel nejspíš třetí řadu sedadel dokupoval a tak tam nejsou dodány pásy.

Myslím, že by tam měly být pásy již z výroby, nezávisle na tom, jestli budu užívat třetí řadu sedadel, nebo ne :myslim

Guest foto1977
Odesláno

Mám také jen 5 sedadel, ale pásy tam mám.

Taky je ve stropě nad kufrem ten pás pro prostřední sedadlo ve druhé řadě.

Máš v těch bočních plastech v kufru po těch pásech otvory nebo ne?

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

Mám také jen 5 sedadel, ale pásy tam mám.

Taky je ve stropě nad kufrem ten pás pro prostřední sedadlo ve druhé řadě.

Máš v těch bočních plastech v kufru po těch pásech otvory nebo ne? [/quote

Pás pro prostřední sedadlo ve druhé řadě tam mám, otvory ve třetí řadě taky, jsou tam takové jakoby kovové zátky, jakoby příprava na pásy :roll

Odesláno
Původně zaslal: simpe123

Pošli VIN koukneme, co říká Servicebox.

To je dobrý nápad, předem moc díky za odpověď.

VIN je VF33H9HZC83640324

:papa

Odesláno
Původně zaslal: Paulie71

Nedávno jsem koupil 307 sw, rok 2004 a nyní s podivem zjištuji, že mi chybí ve třetí řadě sedadel pásy. Existují snad i verze bez těchto pásů? Uchycení v horních sloupcích je na to nachystané. Lovil jsem je i za tapecírungem, ale nejsou tam. Nechápu, přece je předchozí majitel např. z důvodu že by mu překážely při převozu nějakých specifických předmětů v kufru neodřezal! Nebo snad následek nějaké havárie? Skla jsou všechna original, auto je údajně nebourané. Má s tím někdo zkušenosti?

IMG_0676.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...