Paulie71 Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Nedávno jsem koupil 307 sw, rok 2004 a nyní s podivem zjištuji, že mi chybí ve třetí řadě sedadel pásy. Existují snad i verze bez těchto pásů? Uchycení v horních sloupcích je na to nachystané. Lovil jsem je i za tapecírungem, ale nejsou tam. Nechápu, přece je předchozí majitel např. z důvodu že by mu překážely při převozu nějakých specifických předmětů v kufru neodřezal! Nebo snad následek nějaké havárie? Skla jsou všechna original, auto je údajně nebourané. Má s tím někdo zkušenosti? Citovat
Laďa Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Na kolik míst máš auto otypované? Nebylo na něm uplatněno odečet DPH? Citovat
sekaj Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Předchozí majitel nejspíš třetí řadu sedadel dokupoval a tak tam nejsou dodány pásy. Citovat
twoolf Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 moje SW nikdy třetí řadu nemělo a pásy tam mám Citovat
Paulie71 Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: Laďa Na kolik míst máš auto otypované? Nebylo na něm uplatněno odečet DPH? Typované je na 5 + 2, čili 7 míst. Jestli byl uplatněn odečet DPH nevím, auto je z dovozu a v servisce nic uvedeno není. Citovat
Paulie71 Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: sekaj Předchozí majitel nejspíš třetí řadu sedadel dokupoval a tak tam nejsou dodány pásy. Myslím, že by tam měly být pásy již z výroby, nezávisle na tom, jestli budu užívat třetí řadu sedadel, nebo ne Citovat
Guest foto1977 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Mám také jen 5 sedadel, ale pásy tam mám. Taky je ve stropě nad kufrem ten pás pro prostřední sedadlo ve druhé řadě. Máš v těch bočních plastech v kufru po těch pásech otvory nebo ne? Citovat
Paulie71 Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: foto1977 Mám také jen 5 sedadel, ale pásy tam mám. Taky je ve stropě nad kufrem ten pás pro prostřední sedadlo ve druhé řadě. Máš v těch bočních plastech v kufru po těch pásech otvory nebo ne? [/quote Pás pro prostřední sedadlo ve druhé řadě tam mám, otvory ve třetí řadě taky, jsou tam takové jakoby kovové zátky, jakoby příprava na pásy Citovat
simpe123 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Pošli VIN koukneme, co říká Servicebox. Citovat
Paulie71 Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: simpe123 Pošli VIN koukneme, co říká Servicebox. To je dobrý nápad, předem moc díky za odpověď. VIN je VF33H9HZC83640324 Citovat
OloZX6R Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Ty pásy do třetí lajny by se mi měly válet v garáži. Kdybys je sháněl, písni sz a něco vymyslíme Citovat
simpe123 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Podle SB bys tam měl mýt pět navíječů zadních pásů. Asi je předchozí majitel vymontoval. Citovat
jardazmostu Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: Paulie71 Nedávno jsem koupil 307 sw, rok 2004 a nyní s podivem zjištuji, že mi chybí ve třetí řadě sedadel pásy. Existují snad i verze bez těchto pásů? Uchycení v horních sloupcích je na to nachystané. Lovil jsem je i za tapecírungem, ale nejsou tam. Nechápu, přece je předchozí majitel např. z důvodu že by mu překážely při převozu nějakých specifických předmětů v kufru neodřezal! Nebo snad následek nějaké havárie? Skla jsou všechna original, auto je údajně nebourané. Má s tím někdo zkušenosti? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.