Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak,tak-tyto akce jsou jen proto,aby vyškolení lidé oblbovali zákazníka a hustili mu že má půl auta špatnýho!stačí jim když nachytají jednoho z pěti a je vyděláno.:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Rozhodně nepůjdu. Po špatné zkušenosti věřím že by mi řekli že mám špatnej vzduch v gumách a že je musim demontovat a poslat na přezkoušení do gumáren :D

Zdravim. V kterým servisu jsi byl? v Sokolově?
Odesláno

Nechal jsem tam poměrně hodně peněz a odjel jsem s nevyřešenou závadou. Navrhli mi pokračování hledání které začínalo také na vysoké částce ale nic jistého mi neřekli.

Tady na fóru jsem dostal rozhodně více rad a informací (také díky všem) než od mechaniků ve značkovém servisu kteří mají mít originál diagnostiku, umět s ní pracovat a znát o motorech.

S čím tam jedeš?

Odesláno

Tak dej potom vědět co všechno ti našli a co doporučili.

Každopádně si myslím že to bude jen prohlídka typu sjeté kotouče, destičky, chladící kapalina, olej, vejfuk ale nic víc.

[upravil dne 8.4.2010 Wensdy]

Odesláno

Tři kila nejsou moc, můžeš u auta být a vidět co a jak ti dělaj, a hlavně vy kritici nikde není napsaný že si to tam můsíte jet hnedka všecko nechat vyměnit. Mimochodem na té servisní akci dostanete zadara kuponovou knížku se slevama 20% na rozvody, svíce, pylovy filtry a desinfekci a mrtě dalších zajímavejch slev na ceny který se po slevě hodně blížej cenám trapnejch replik.

Odesláno

byl jsem tam na radu ohledně pípání světel a tlaku v pneu.Řekli mi , že se mam objednat na dia. A že až za 14 dní a ještě dopol. a za litr obojí. To jsem v práci .Takže vzít si volno a ve finále mi řekli (což mi mohli říct už předtím),že světla přez dia. nejdou a že mi udělají jen to pneu a furt za litr.Ale postupně jsem zjistil že to pneu vlastně bude pípat jen půl roku ,než přezuji na origo . Tak jsem z tama vypadnul .Pneu jsem vyřešil pojistkou.Ale zdáli se mi divní:nevim Neměl jsem z toho všeckeho dobrý pocit:bojim

Odesláno

No jo kdo to kdy viděl chodit do autorizáku pro radu:D. Diagnostiku za litr mi taky nabízeli:aut.

U Hrušky jsem měl auto na prohlídku před koupi a byli celkem zmrdi. Věděli, že auto má problém s lambdou, ale jelikož prodávájící k nim jezdil se služebníma a checkengine nesvítil, tak jsem lambdu měnil sám:bacha.

Každopádně napiš jak dopadneš:super.

Odesláno

Vidíš a tohle mě sere. Jsem v servisu PEUGEOT od sedmi ráno a chodim domu v sedm večer. A to všechno jen proto aby lidi byli spoko. Mam skvělý zakazníky a rádi se vracej. A pk tady čtu o těch kokotech co lidi akoraj vojebávaj o čas a prachy.

Odesláno
Původně zaslal: Smarty

Vidíš a tohle mě sere. Jsem v servisu PEUGEOT od sedmi ráno a chodim domu v sedm večer. A to všechno jen proto aby lidi byli spoko. Mam skvělý zakazníky a rádi se vracej. A pk tady čtu o těch kokotech co lidi akoraj vojebávaj o čas a prachy.

To že jsou všude i tupci co to posrávájí i těm slušným je bohužel realita. Neházím, ale všechny do jednoho pytle:).

Jak dlouho tak trvá ta prohlídka?:myslim

Odesláno

Mam to na chvilku. Pro člověka kterej má peugeoty nabiflovaný není problém omrknout auto za půl hoďky. Většinou tam toho noc neni. Pokud to není nějakej verk. Čas zabere akorát kontrola destiček- kola dolů, a vzduchovej filtr. To jsou věci kde se šroubuje jinak je to vizuální.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...