pokornyzde Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Zdravim, chci se zeptat v čem se liší alternátor na 406.HDI 2.0 80kW rv 1999 new model, od jiných 406. Jestli záleží i na tom že mám digi klimu?má označení CL 15 150 Ampér Citovat
Chepp Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 lisi se tema 150A. uz sem mnenil.. pokud si dobre pamatuju nase 80Kw HDi maji nejsilnejsi alternatory.. novy 10tis... zkus v inzerci najit... Citovat
pokornyzde Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Musí se lišit ještě něčim, protože když se mi muj původní alternátor kousnul, sehnal jsem si jinej první byl ze 406, 150 A. Alternátor dobijel ,ale BSI mi hlásilo někdy každou minutu že alternátor nedobijí kdýž jsem měl štěstí tak 10 krát za 100 km někdy treba týden fungovalo vše jak má. Sehnal jsem jinej tentokrát ze 307 taky 150 A a vše se opakovalo.Projel jsem 4 servisy, každý našel závadu já zaplatil a vše se opakovalo. Kdýž jsem se vrátil do prvního servisu a díky majiteli a pracovnikovi v jedné osobě použil staronový alternátor na který přendal zadní část alternátoru s diodama a ostatnima el součástkama. A ejhle první změna která nastala při připojení baterie, že zablikaly světla to se při montáži předcházejících alternátorů ač měly 150 A nestalo, takže něco rozdílného musí být v diodách nedo v elektrice na alternátoru ???????????????? Citovat
oddie Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Za to, cos promrhal tím kupováním jetých a navštěvování servisů už jsi tam moh mít novej z Kelly. Ale jestli chceš, taky tu mám jeden starší, je na něm vadná volnoběžka, takže tu je třeba dát jinou, ale samotný altík je OK. Citovat
pokornyzde Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Novej nenovej,mě už to funguje tak žádnej nepotřebuji,ale na to jsem se tu neptal, pokud nevíš tak sem nic nepiš. Mě zajímá jakej je v tom rozdíl krom 150A a nějakej asi jo. Citovat
Chepp Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 v altiku to nebude... mozna neco v diodovim mustku... maybe... musel bcyh to videt.. ale uprimne nechce se mi verit ze tam je nejaky rozdil... bw vsechny jsou stejny... jenom s rozdilem vykonu ktery jsou schopny dodavat... pro ruzny motory a tak se mi nece verit ze by tam byl nejakej podstatnej rozdil... jedine mezi new a old... modelem.. ale preci jenom tam nema byt v cem rozdil... divny.. fakt divny... to co ti hlasilo BSI mohlo znamenat vadnej altik tzn... ze proste byl nekde spatnej kontakt vysoky prechodovi odpor = chyba BSI..... spis tipuju velky prechodovi odpor nekde.... Citovat
pokornyzde Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Taky se mi to zdá divný, ale měl jsem tam dva alternátory a u obou hlásilo špatné dobijení, když jsem je měřil multimetrem ukazoval stálé napětí které nekolísalo,ani když mi hláška z BSI společně odpojila vnitřní ventilátor s klimatizací napětí nehouplo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.