Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mel jsem to same co ty. Palivovy filtr to nema. Ten byl u aut, ktere se vyvazely do zemi se spatnou kvalitou paliva, Vychod atd. Ale ja bych tam uz zaclenil i nas:mrk

Odesláno

Aha protože mi škube motor když jedu na jedničku a prudce přidám nebo uberu plyn takže jsem myslel že to bude palivovým filtrem:( a nevíte čím by to mohlo být???...

Odesláno

tak to bohuzel nevim. Jeste byval problem se skrtici klapkou, kdyz byla zasrana a zustavala viset, ale to me spis zdechl motor na krizovatce a vubec to nedrzelo otacky.

K tomu filtr, ja ho chtel taky menit, dokonce jsem ho koupil v Autokelly, ale pak v servisu, kdyz doslo na vymenu, tak jsme ho nenasli. Tak se volalo do Peugeotu znamemu servisakovi a ten sdelil to co jsem psal nahore.

[upravil dne 4/4/10 hudy]

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Markuss

Čaute prosím vás o radu kde najdu Palivový Filtr u 307 1.6 16v R.V 2001? předem diky za odpověd...:papa.

první servis po dovozu z bazaru - servisák (ne z Peugeotu, známý) se divil že palivový filtr není, pak kouknul do historie a zjistil že auta pro západní trh (FR,IT,D,A,...) palivový filtr nemají....

Odesláno

hm tak ja mam 1,6 HDi a ma to palfiltr..a divil bych se kdyby se do aut nedavali..par aut jsem uz delal a vsechny je meli...1,6 ho ma v mot prostoru hned vedle baterky

Odesláno
Původně zaslal: bapek

hm tak ja mam 1,6 HDi a ma to palfiltr..a divil bych se kdyby se do aut nedavali..par aut jsem uz delal a vsechny je meli...1,6 ho ma v mot prostoru hned vedle baterky

řeší se tu benzín 16V;) a tam některé modely filtr prostě nemaji:(

--ano, diesely mají všechny filtr paliva, zatím žádného blba v automobilce nenapadlo ušetřit a přestat ho montovat--ZATIM :D

Odesláno
Původně zaslal: kocurik

a kde je na 2,0 Hdi?

a zvladne to aj amater doma,ako ja? vela o hrabani sa v aute neviem:fnuk iba ak tak kedysi na skode 105:D

ze předu ho vidíš je sice pod tim vrchním krytem ale jde vidět jdou do něj 2 hadičky...zhora.

Odesláno

já ho teď měnila po 17tkm, protože občas pípnul a stál mě stejně jako loni 220,- asi to není originál, ale svou funkci plní stejně. Stačí odpojit hadičky a čidlo, vyndat starý, raději vyprázdnit nádobku a vyčistit od nečistot a pak dát nový a zakroutit. Připojit, napumpovat naftu a jelo se.

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...