Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kluci dík že se aspoň nekdo ozve, ale já potřebuju vědět jaké torx se tam použivá, ne jaky só alternativy na jiny zátky. Prostě tam mám Torx :( a ne imbus, nebo obyč klíč :( nebo čtyřhran. Už mám 2500km přes limit vyměny, protože to nikde nemužu sehnat. Asi to bude muset do servisu :bojim

[upravil dne 3.4.2010 stafflik]

Odesláno

tak když každej řiká že to nikdy neviděl, tak to tam asik bejt nemá ne??? normálně velký kleště, pořádně ho chytit, vyšroubovat ven a dét tam to co tam patří.... uvnitř 4 hran a zvenku 24 klíč..... když nepujde kleštěma navařit matku..... a torx 50 už je poměrně dost veliký.... zkusit si někde pučit sadu torxů a přijít na něj, to je taky řešení...

Guest servisman
Odesláno

třeba by am pasoval htorx z brzd,když měmíš kotouče :myslim

Odesláno

Ten určitě ne. Píše, že 50 je malý, na těch kotoučích neni ani těch 50.

Zkus změřit šuplerou, jak je ten šroub zevnitř velký a v železářství to porovnej s různýma torxama. A rovnou se v železářství domluv, aby Ti ho vyměnili pokud by to nebyl ten správnej.

[upravil dne 3/4/10 Benžík]

Odesláno

na brzdy potřebuje Torx 55--jinak profi torx 55 na golu stojí cca 150 kč --tak si ho před obchodem vyzkoušej a hlavně nekupuj u větnamců, jsou to vyhozené peníze...

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Zkus změřit šuplerou, jak je ten šroub zevnitř velký a v železářství to porovnej s různýma torxama. A rovnou se v železářství domluv, aby Ti ho vyměnili pokud by to nebyl ten správnej.

jseš si jistej ?? myslím že na brzdách je 55 ;) brzdy jsem dělal ;)

[upravil dne 3/4/10 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

tak když každej řiká že to nikdy neviděl, tak to tam asik bejt nemá ne???

To máš sice pravdu, ale ten zmetek je origo. Volal sem do servisu a tam mi to potvrdil, ale jaky čislo to je to netušil. Asi se mu nechtělo jit podivat. :bacha Ta 55ka by snat seděla, 50ka se tam protočila, ale trochu už chytala, tak snad to pásne. Zkusim nejaky to želežářstvi a uvidim, třaba mě to nechaji vyzkoušet...
Odesláno

Nejlepší je ta 24.je tam jinak imbus,ale na perfektní utažení a povolení je nejlepší 24,ještě si sežeň nový těsnící kroužek a solidně s citewm dotáhni....

Odesláno

Jedno z možných řešení je koupit si šroub,který má čtyřhran nebo imbus se zmiňovanou možností nasazení 22 klíče a původní šroub povolit sekáčem :myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Benžík

jseš si jistej ?? myslím že na brzdách je 55 ;) brzdy jsem dělal ;)

[upravil dne 3/4/10 honza406]

Kde tam je takovej torx? Kotouče jsou přišroubovaný asi T30. :myslim

Guest servisman
Odesláno

kde ?? asi 27 je na předku to máš pravdu ,ale pokud sundáváš třmeny tak tam jsou daleko větší viz obr ,osobně jsem kupoval sadu větších Thorxu :papa

[upravil dne 4/4/10 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Tam zas napriklad nemam torxy ja, ale mam tam klasicke 6 hrany :D

fakt na třmenech nemáš ani jeden torx 55??, ti francouzi to skládají,co jim příjde pod ruku...:D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56fakt na třmenech nemáš ani jeden torx 55??, ti francouzi to skládají,co jim příjde pod ruku...:D
ozzy vypadá to tak, protože každé má neco jinyho.. Mazec:ticho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...