murko Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 ma uz niekto skusenosti z repkovou naftou? Citovat
oddie Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Metylester řepkového oleje je něco, co se používá už minimálně druhou desítku let, a již pár let se povinně přimíchává do nafty, takže už dávno nelze koupit u pumpy naftu, která by MEŘO neobsahovala. Citovat
Benžík Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Jestli to je bionafta, tak tu jsem před deseti lety dvakrát natankoval do 205 a pak začalo chcát čerpadlo. V servisu mi řekli, že to udělala ta bionafta. Citovat
godzila.01 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 To už je lepší jezdit na slunečnicovej olej tetko mají v kauflandu akci za 19.90kč Akorát to není dobrý na zimu no Citovat
bara Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: murko ma uz niekto skusenosti z repkovou naftou???? To si piš že má a určitě ne jeden.Tady máš odkaz na to jaké zkušenosti s tím mám já i v největším mraze v Popradu jsem nastartoval s bio a jiní ne.Příště použij hledání. [upravil dne 2.4.2010 bara] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.