kveton Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 poradte jak vymenit zhavici svicky na 406 1.9TD Nebo jestli to dat radsi do servisu Dik Citovat
Radek V. Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Když si vyhraješ s demontáží sání, co vede kolem čerpadla, tak relativně by jsi si to mohl udělat sám. Já osobně to nechávám na servisu......asi jsem na podobná harakiri pohodlnej..... Už se opakuju, ale dej pozor, na TD jsou žhavky delší... Citovat
kveton Odesláno 1. říjen 2004 Autor Odesláno 1. říjen 2004 Dík za radu, asi to radsi necham taky na servisu Citovat
Sepp Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Doufam si delate srandu? Panove to uz jste tak zhyckani, ze si nedokazete vymenit svicky?? Wauu, sice si myslim, ze nejsem chudak, ale ze bych nechaval servisu vydelavat na takovychto \"prkotinach\"?? Ale mam benzinaka, takze mozna, ze v dieslu opravdu horsi pristup Citovat
Radek V. Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Není zač. Taková rada za všechny peníze.... Citovat
Radek V. Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 2Sepp víš jakej je přístup k penězům? No tak přesně takový je k těm žhavkám.... Citovat
Gotrek Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Na 405 (1.9 TD) je to podobný. Taky jsem vymontoval skoro půlku motoru, ale nakonec jsem to zvládl sám... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Na benzinaka je to v pohode. Kdyz se mel Micinu, tak jseem to udelal sam. Akorat nevim, jestli bych klicem trefil ten spravnej utahovaci moment. Mozna od oka by to slo. Vstriky by byly horsi asi. [Editován dne 1/10/04 dtyrkas] Citovat
kveton Odesláno 1. říjen 2004 Autor Odesláno 1. říjen 2004 na benzinu jsem si to vzdycky delal sam, to je naprosto bez problemu, ale ropak je ropak, nikdy jsem to tam nedelal a jednoduchy jako na benzinu to asi nejni Citovat
stembi Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Nejsou náhodou žhavící svíčky jen na dízlech? Potom jsou rady na výměnu od majitelů benzíňáků přinejmenším podezřelé.... :-) Citovat
olda Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Vy jste někdo měl žhavící svíčky na benzíňákovy???:o:o Citovat
Marty Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Napsán autorem olda Vy jste někdo měl žhavící svíčky na benzíňákovy???:o:o A ty snad ne? Já zatim v každym.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.