i4e Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Dělá ještě někdo jiný v Plzni (či okolí), kromě IC West, úpravy pomocí diagnostiky (např. povolení cd changeru)? Citovat
godzila.01 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Když si zítra vzpomenu kouknu se ti v práci po čísle na jednoho maníka ten myslím zvládne cokoli Citovat
kupák Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 U Hartla nemají dia? Ten je přímo v Plzni, nebo hodně šikovní a dobře vybavení byli svého času v třemošné, ale to bych musel zítra kouknout, jak se to tam jmenovalo. [upravil dne 31/3/10 kupák] Citovat
i4e Odesláno 31. březen 2010 Autor Odesláno 31. březen 2010 Hartla neznám. V Plzni vím kromě IC West jen o Krejčím v Plzni-Újezdě a ten diagnostiku nemá. Citovat
godzila.01 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 No hartl jí má určitě,ale jestli udělá i tohle tak to nevím:) Podle mně to dělá Jedlička v Radobyčicích.... Jinak diagnozu má kde kdo,ale málo kdo s tím umí Citovat
HonzaZ Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Povolení CD changeru je velice jednoduchá operace. To snad zvládne každý kdo má PP2000. Bohužel jsem kousek dál. Citovat
kupák Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Hartl sídlí: http://www.plzen-info.cz/firma/hbauto/ a v Třemošné to byl Autosport Spid: http://www.spid.cz/info.php Ve spidu mi kdysi jako jediný (asi po pěti servisech, z toho dvou značkových) byli schopni odstranit banální závadu na 405ce. Jak jsou na tom teď, nevím, ale za telefon tolik nedáš. [upravil dne 1/4/10 kupák] Citovat
i4e Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 Na toho Jedličku jsem sehanl na netu jakési číslo, ale nebral to, takže nevím. Když jsem volal do Třemošné, tam se divili co to jako chci a pak mě poslali do IC West. Šubrt ve Štěnovicích nevěděl vůbec která bije. Jediný Hartl říkal, že bez problémů, ať přijedu v úterý, že má do té doby nabito a že mi to za tři kila udělá. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 No vidíš to Marek je v pohodě,horší je to se starým Hartlem to je takovej morous Sem ti zapomněl na toho Zdenka vzít to číslo,možná jsi volal někam špatně i když mně taky občas nebere telefon... Ale pokud to je zařízený tak je to v pohodě Citovat
i4e Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 No byl jsem u Hartla, ale auto se mu připojit nepodařilo. Nejdřív přišel s notebookem a malou krabičkou v USB ale nešlo mu to spárovat s autem. Pak si přinesl nějakou diagnostiku v takovém velkém plastovém kufru, ale ani s tou se to nespárovalo. Kdyby vás napadl ještě někdo, kdo by si s tím poradil, klidně i někde dál (Praha), byl bych rád za tipy. Díky, Honza Citovat
HonzaZ Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Co konkrétně potřebuješ udělat? Přihlásit changer? Jak jsem výše psal, není problém, ale jsem v Praze. Pro tebe naštěstí na tom bližším konci. Citovat
i4e Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Jo přihlásit changer. Ale právě je tu problém, že diagnostika auto nepoznala po připojení. Už si se s tím někdy setkal? Citovat
HonzaZ Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 A byla to origo Peugeot Planet? Ještě se mi nestalo, že by se nepřihlásilo, jedině zpočátku, když jsem měl kontaktní problém na konektoru. Po vyřešení tohoto problému se to už nestalo. Nemáš nějaký jiný problém s autem? Máš fyzicky nainstalovaný changer? Je to správný model? [upravil dne 11/4/10 HonzaZ] Citovat
Harlley Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Zdar ještě můžeš zajet sem. http://www.autozabraha.cz/ Citovat
i4e Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 >Harlley: Díky za tip. Příští týden to zkusím. >HonzaZ: Co to bylo za diagnostiku netuším. S autem žádné jiné problémy nemám. Kdybych nesehnal pomoc v Plzni, tak bych se ti ozval. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Jj. Ten changer máš nainstalovaný? [upravil dne 11/4/10 HonzaZ] Citovat
i4e Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Nainstalovaný neni, ale mám ho k dispozici. Jinak fyzicky to není changer, ale o čtečku karet xcarlink http://www.mp3auto.cz/peugeot/94-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot/ Citovat
HonzaZ Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Doufám, že máš ten s připojovacím kabelem s osmipinovým konektorem modré barvy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.