Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
@Joozino: co usetris? na 17 letne mam o liter vyssiu spotrebu ako na 16 zimne;-)

Tak si cez dia nastav veľkosť nahodených kolies. Keď máš nastavené 16\" a nahodíš 17\" tak ti PP nemeria presne ani spotrebu ani rýchlosť, bolo to už riešené v inom vlákne :papa.

Odesláno

mam taky problemik..dal som elektrony..lenze, teraz som ich vymenil, predne som dal dozadu a zadne dopredu..predne elektrony co boli, tak olovko (zavazie) bolo z vonkajsej strany..a zadne elektrony na nich je olovko z vnutornej strany elektronu..a ked som ich dal dozadu tak mi suchaju o prasatko..no lenze nechcel by som olovko z vonkajsej strany, moc sa mi to nepaci..ako to mam riesit

Odesláno

Zájsť do penuservisu a dať si ich prevážiť, dá sa to aj tak aby olovká nebolo vidno vôbec (za tie lúče), treba sa s tým viac pohrať.

Odesláno

judes, keby vis..dnes som to bol..skoro ma otocilo..povedal mi ze gumy su nejake zle nevyvazene. ze musel aj 100g davat..a jedno to olovko ma 5g...20ks na jednom kolese ..chvala bohu z vnutra ale ked som to videl, ze cooo..za 4 kolesa 16 eur len vyvazenie

Odesláno
Původně zaslal: Kawa

Když už sem u těch dětskejch dotazů - kdybych dal na 1,6ku místo 16\" kola 205 pneu 17ky s 215 gumama, jak se to projeví na komfortu a v případě širších gum na spotřebě a výkonu?

Měl jsem to tak a kromě trochu vyžší spotřeby žádná změna. Ale vypadá to lépe.

a měl jsi ty kola přehozené i v BSI z 16 na 17 ?? Ptám se kvůli té spotřeby, jestli auto počítalo ze správných dat..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...