Mr.DAT Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Zajímalo by mě funkčnost CD měniče občas mi napíše LOAD a už nejde sprovoznit začne blikat a opět bude funkční až po vypnutí klíčku a opětovném nastartování.. Možná jsou hudební CD blbě vypálené... Nevíte někdo co stím nebo jestli má stímto changerem někdo zkušenost? Citovat
Dave_k Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 LOAD je většinou, když načítá CD. Pokud nenačte tak zkusit přepnout na jiné CD. Může to bejt i zaprášenou optikou. Citovat
Mr.DAT Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 jo díky ... mám dojem že je to špatným médiem a blbě vypáleným .. je dobré na vypalované cd schánět kvalitnější a ne pack po 50 cdčkách kde ti vychází jedno na korunu. ten přehravač stím má potom akorád velké problémi. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Jistě, o vypalování se tu už toho napsalo dost, ale asi by to ještě chtělo vyčistit čočku laseru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.