stanlyman Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 chlapi nechce mi drzat nastavenu teplotu klima...mam digi klimu a ked dam krajnu teplotu (30) tak normalne kuri a ked dam dolnu (14) tak normalne chladi. ale ked dam napr 24 tak teplota kolise od maximalnej teploty po minimalnu...cize mi neudrzi na nastavenej...klima zapina normalne...lenze ked zapnem AUTO tak predtym mi zacal fukat ventilator kurenia podstatne rychlejsie (alebo pomalsie) zalezi od teploty a teraz je to bez zmeny...ked sa zapocuvam lepsie tak pocut ako je klapka vzdy v pohybe....na diagnostike mi vyhodilo ze je vadny snimac teploty...na servisboxe mi ukazalo ze mam dva snimace teploty..ten horny (pri stropnom svetielku) som pozrel vypucoval ale nevidno na nom nic...lenze som nenasiel ten spodny...neviete nahodou kde sa nachadza a ako by sa dali tie snimace otestovat (funkcnost)... Citovat
stanlyman Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 toto je horny...vrtulka sa po nastartovani normale toci [upravil dne 28/3/10 stanlyman] [upravil dne 28/3/10 stanlyman] Citovat
stanlyman Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 a neviem ci toto je ten spodny...je tam fakt blby pristup [upravil dne 1/4/10 stanlyman] Citovat
stanlyman Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 takze nahodou ci nema niekto uz s tymto skusenosti...dopredu dik Citovat
Guest servisman Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 ta vrtulka je špinavá jak ..... chtělo by to vyčistit je tam čidlo ,třeba to pomůže někde se o tom tu psalo jinak podobně je to jako u Xantie http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2005013101 Citovat
stanlyman Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 tu som vycistil...opatrne aby som neposkodil to...nieco....co tam je na konci (asi nejaka latka ktora reaguje na zmemnu teploty) ale nepomohlo to ale super clanok...dik [upravil dne 28/3/10 stanlyman] Citovat
koblih69 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 To co máš na tý poslední fotce je krokový motorek směšovací klapky. Jinak ten větráček pořádně vyčisti a to čidlo taky, To čidlo je asi obyč PT100, takže se neboj klidně ho vem třeba benzínem. Citovat
stanlyman Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 ja som ho ocistil normalne liehom a handrou co mam na cistenie okuliarov (brylí)...lenze nepomohlo...len neviem teda kde je ten druhy snimac ak vobec je [upravil dne 28/3/10 stanlyman] Citovat
Guest servisman Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 měl by to býti ten co je na obr kde je blbý přístup,podle mne povolit tu výztuhu,aby ses k tomu dostal lépe.Já tu výztuhu demontoval ,když jsem měnil radiátor topení,ale čidlo memám mám ruční klimu Citovat
stanlyman Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 no skusim to teda teraz cez vikend pozriet Citovat
stanlyman Odesláno 19. duben 2010 Autor Odesláno 19. duben 2010 dnes som bol este raz na diagnostike v peugeote a nic mi nevyhodilo....ziadny chybny snimac teploty...po kontrole vsetky funguju...elektrikar mi tvrdil ze moze byt problem v ozubeni krokoveho motorceka ktory ovlada klapku teploty...nema s tym niekto nejake skusenosti? ....este mozno by bodla elektricka schema digi klimy to len lebo som mal problem s konektorom na BSI a chcem mat istotu ci to nema s tym nejaky suvis VIN: VF38ERHZF81619869.... Citovat
stanlyman Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 dnes som prehodil krokove motorceky ovladania klapiek (su rovnake) a ziadna zmena nenastala...potom som ten ktory ovlada zmiesavaciu klapku (pri kastliku spolujazdca) vybral nechal zapojeny a skusal ci sa hybe....funguje normalne ak dam krajne polohy (14 a 30) tak funguje plynule lenze uz ked z 30 znizim na 29 tak ide krok po kroku az do krajnej polohy (do 14) chvilku to dokonca aj fungovalo normalne ak som dal o stupen vyssie tak isiel tak ako ma po krokoch ...a potom zas iba po krajnu polohu a zistil som aj ze sa mi sama odseba niekedy zavrie klapka vnutorneho okruhu a potom sa sama otvori...a aj otacky ventilatora sa akokeby samovolne menili....tak nastava otazka ci mi nahodou neodisiel panel ovladania klimy a ak ano mozem ho iba tak prehodit (aj ked pouzity) a vyskusat ci bude fungovat alebo musim ist na diagnostiku a nahodit to v BSI...dik este ma nieco napadlo...je v klimatizacnej jednotke aj nejaky termistor chladiacej kavapaliny...nemoze mat na to vplyv...co snima?...ide o to ze viac to blbne ked mam zohriaty motor...tu je foto [upravil dne 23/5/10 stanlyman] [upravil dne 23/5/10 stanlyman] Citovat
Benžík Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Opravovali jste už někdy ten moturek ventilátoru snímače? Mě se netočí, ráno se strašně topí, odpoledne chladí asi naplno (klapka míchání teplého a studeného vzduchu je ok). Dal jsem tam pokusně malej větráček z počítače, s nim je to ok, škoda že je tak hlučný. Zatím jsem to pt100 vystrčil ven z plastovýho dílu, aby se na něj dostal vzduch i bez větráčku. Je možný větráček opravit? Při zapnutí se škubne a stojí, pokud ho roztočim rukou, točí se tak 30s a postupně spomaluje, až se zastaví. 12V tam je. Jediná závada, která je tam vidět, je prasklá vrtulka, což může být důvod, proč to nefunguje. Ve vrtulce je magnet a ten je díky prasklině lehce vyosený. [upravil dne 26/7/10 Benžík] Citovat
Benžík Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Nikdo nevi, nikdo to nezkousel opravit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.