bibo807 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Zdravim Vas panove...schanim motor do mojebo brouka.mam 2.0hdi 79kw 107k..pořad mi to žere olej a nemam tušaka kde..než kupovat motor po dilech tak raději schanim cely motor..potažmo možna i turbo protože nevim jestli to nebere olej přes turbo.jedina věc co je jista že to spaluje ten olej.a cele trubky od turba sou mastne a zezadu od turba když se divam zespod se mi zda jako by to bylo těsněni pod hlavou...než to necham sundat a teprve pak hledat a chanět něco tak chci mit rychle něco v rukavu...diky za info kde a potažmo i cenu na aukru je jeden a pak mam kontakt na vrakač ve smrku ale hledam něco okolo ostravy nebo brna.. [upravil dne 28/3/10 bibo807] Citovat
bibo807 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 jo a když bych našel třeba 2.2 a nebo novějši 2.0 bude to pasovat na ty moje držaky nebo budu muset pulit oba motory? Citovat
MotoMoto Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Proč neuvádíte přesněji oč se jedná v titulku? Ať se ví oč se jedná. I teď se to dá upravit. Citovat
bajza206 SW Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 No nechci ti do toho kecat ale to snad zručnější automechanik zjistí jestlli je to turbo nebo něco jinýho než zbytečně vyhodit prachy za motor a pak zjistit že to byla nějaká chujovina a to že sou mastný trubky u turba zas neni nic divnýho radši bych nechal zjisti co s tim opravdu je než zbytečně vyhodíš prachy za motor o kterym nic nevíš kolik má najeto atd... [upravil dne 28/3/10 bajza206 SW] Citovat
bibo807 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: bajza206 SW No nechci ti do toho kecat ale to snad zručnější automechanik zjistí jestlli je to turbo nebo něco jinýho než zbytečně vyhodit prachy za motor a pak zjistit že to byla nějaká chujovina a to že sou mastný trubky u turba zas neni nic divnýho radši bych nechal zjisti co s tim opravdu je než zbytečně vyhodíš prachy za motor o kterym nic nevíš kolik má najeto atd... [upravil dne 28/3/10 bajza206 SW] no pravě že z toho mam strach..že neviš co to je za motor kolik to ma nalitane a jaky dobytek to měl pod kapotou.musim to už konečně rozseknout neni normalni 2l oleje na 1000km... Citovat
bajza206 SW Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 no to je dost 2litry na 1000km zajel bych někam kde tomu rozumněj a nechal bych si poradit jestli něco generálkovat nebo měnit celej motor Citovat
bibo807 Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 tak jsem volal až do smrku což je pro mě přes celou republiku a manik mi řek že motor ma a že za něj chce 30 tacu ale že stary mu musim dat...a po dilech by dal hlavu za 20t vstřik po 5t turbo za 7t a buh vi co ještě by si mechanik vymyslel že chce to to raději koupim nove za ty prachy Citovat
bajza206 SW Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Ten motor musí bejt stejnej jako se dával do 406 a 307 a když ho koupíš holej páč všechny věci máš tak to nemuže stát tolik cenovku bych viděl kolem 10000 Citovat
golias Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 bibo807: a neni ten manik trochu magor??? Citovat
bibo807 Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 no sranda je že nevim ke komu to dat oba mechanici dělaji motory a užasně viz zkušenost přes kamoše. jeden to děla doma v garaži ani zvedak nema a nema jak sundat motor takže by to dělal u někoho jineho pak by si ten motor vzal domu a pak ho zase dovez a nahodil ale ma pry stejny motor za 10t ze 406 a ten druhy je borec přes motory a chip..tak nevim ke komu..asi k tomu co děla chip a od toho druheho koupit ten motor ale je to trochu blbe si od něj jen vzit motor. uvidime co mi řekne ohledně ceny co děla ten chip.a kupovat motor o kterem nevim co mu je je dost risk.a kde ja ho pak udam:( Citovat
bajza206 SW Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Nakonec ti nezbyde nic jinýho než to doma hodit na špalky a přehodíš si ten motor sám bych se toho nebál:roker a za ten motor bych víc jak deset nedal hlavně jich musej bejt mraky dává se i do citroenu xantia, xsara atd Citovat
bibo807 Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 no doma v pneuservise si budu zhazovat motor spodem že jo..plno hadic a kravovin na odpojeni a povoleni...3dny pod autem a nic hotove...to raději dam kč navic a at si to uděla mechanik sam:myslim Citovat
bibo807 Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 Původně zaslal: golias bibo807: a neni ten manik trochu magor??? no tak nevim co si usmysli všechno udělat s tim motorem ani vlasně nevime co tomu je...nevim jestli když bude cely motor rozebrany jestli nevyměnit i pistni kroužky:nevim Citovat
Wensdy Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 bibo807: Máš nějaké nové info o tom žraní oleje? Ta moje taky nějak přišla do chuti a začala žrát Citovat
bibo807 Odesláno 17. duben 2010 Autor Odesláno 17. duben 2010 jo už tyden je na kontrolce u doktora...čera telefon že sundal turbo a moc se mu nelibi ale tutově vim že to jde asi kolem hlvy někde protože je to zachlistave od oleje a uvidim po vikendu co bude:ticho Citovat
Wensdy Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 bibo807: Taky jsem slyšel názor že by to žraní oleje mohlo dělat turbo. Že může bejt vyjetý to uložení a propouští to prej olej do sání a pak to může i hulit. Koukal jsem jen tak pro informaci a našel jsem pár webů kde diagnostikujou, čistěj a případně repasujou turba. Ceny by měly bejt podstatně nižší než nový turbo. Citovat
Radek 306 Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 neteče vám to náhodou guferem na klice? Už jsem se s tím párkrát setkal a ten nápad s tím přehazováním motoru je upřímě hodně šílenej,bylo by lepší to dát do nějakého servisu a prostě celej motor projít,zase taková záhada to být nemůže Citovat
bibo807 Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 jj repas turba vim e je a to turbo stoji cca7000kč a životnost pry 40tkm a nove stoji 45tkč ale spiše to bude v motoru než turbo mno i když byly trubky od turba masrne z venku a jak je železna trubka na sano do mototu tak na pžirubě bylo takove oprskane od oleje tak nevim Citovat
bibo807 Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 tak panove...sundane turbo a diagnoza je turbo k.o. hřidelka kde jsou turbinky pry uplně klechta a v trubkach je plno oleje..takže uvidime kolik budou chtit za repas turba a kolik by chtěli za nove kdyby jste chtěli pomoct tak tady je vin VF3BRHTB13013190 a mužete kouknout co mam za typ motoru?rhy nebo tak něco a kdyby jste měli mořnost taky sehnat nějake info jak cena a kde budu rad...dik moc:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.