Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já budu rejpal:

Máš servisní knížku z Německa, nebo bys byl ochotný zveřejnit VIN, aby se někdo koukl na servisní historii v Německu? Za 3 roky v Německu ujeto 55000 km a pak výměna spojky, to mi nesedí. Anebo je tam čip a spojka je poddimenzovaná.

Odesláno

Spojka začala klouzat při 104 000km. Taky se mi to zdá brzy, ale podle servisu je to různé, prý 80 000 - 160 000km, tak nevim. Pokud chcete vin: VF33HRHRH83475329, všechno sedí. Ověřoval jsem to, když jsem to v Německu kupoval.

Auto má původních 100kW, žádné úpravy motoru, ale i tak nechá většinu běžných aut daleko za sebou.:P

[upravil dne 2.4.2010 Leos]

Odesláno
Původně zaslal: Leos

Spojka začala klouzat při 104 000km. Taky se mi to zdá brzy, ale podle servisu je to různé, prý 80 000 - 160 000km, tak nevim. Pokud chcete vin: VF33HRHRH83475329, všechno sedí. Ověřoval jsem to, když jsem to v Německu kupoval.

Auto má původních 100kW, žádné úpravy motoru, ale i tak nechá většinu běžných aut daleko za sebou.:P

Spojka vydrzala 104 000km? Ty brdo to ti zavidim,mne sa pri 86 000km rozsypala.

[upravil dne 2/4/10 Existujuci]

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Odesláno

Odesláno

Já mám zkušenosti s firemními auty, které jezdí dlouhé trasy. Spojky vydrží asi 300 až 400 t. někdy i více. Kratší interval jsem tady nezažil.

Proto jsem psal svoji poznámku.

Odesláno

On spíše dříve odchází setrvačník a od něj potom spojka, psalo se toho tady na fóru o tom už hodně. I když mě asi měnili setrvačník jen preventivně.

Odesláno

On spíše dříve odchází setrvačník a od něj potom spojka, psalo se toho tady na fóru o tom už hodně. I když mě asi měnili setrvačník jen preventivně.

Ivona:od teba by som auto kupil ked ti spojka este funguje pri tvojich km a po meste.Ja som kupil po zene auto a spojka sa v 86 000km razsypala.

Odesláno

dnešní výrobci aut šetří jak se dá a tudíž bych se vůbec nedivil, že spojka odejde tak brzo. 138 koní má stejnou spojkovou lamelu jako auto s nižším výkonem.škodovka to dělá taky tak.

Odesláno

Myslím že se pletete, spojka i převodovka je u 100kW jiná než u slabších verzí. Jen 100kW verze má 6 rychlostních stupňů a průměr spojky je také větší.

Odesláno

Kedisi som robil v Uherskom Brode a majitel firmi ktory mohol vyplatit auto za 2 000 000 na drevo mi povedal ze neda za auto ktore sa mu paci take velke prachy ale radsej kupi 3 rocnu jazdenku on ju pouzije 1 - 2 roky a da prec.A mozem povedat ze mal pekne auticka a same chutovki a mal urcite pravdu.Pokial ti auticko sluzi a nemusis donho prehnane vrazat tak neni dovod ho predavat !!!:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...