Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojte asi pred 1mesiacom som si zaobstaral radio sencor scd 8224dr mam vsetko napojene cez zosilovac tak ako zadne repro tak aj predne,ale problem je v tom ze ked dam hlasitost napr.5 tak mi to sumi,ale ked uz dam viac hlas tak to hraje pekne,ten sum ma stve,mam aj radio pioneer ale to necita mp3 ale tam sum nieje,existuje nejaky filter na odstranenie sumu? kable su ok a nieje to sum alternatora je to sumenie (sicanie ) z radia.

Odesláno

Odstup signál/šum je evidentně u rádia a nejspíš i zesilovače mizerný. Dokážu ho odstranit, ale:

1) Nemá to cenu

2) Kup lepší komponenty

Snažíš se řešit následky, nikoliv příčinu. To mi přijde podobný přístup jako mají někteří \"měniči\" (nikoliv opraváři). Vezmou zesilovač, vidí profláknuté tranzistory. Nezajímají se o to, proč ty tranzistory odešly, ale rovnou koupí nové a nahradí zničené. V drtivé většině případů pak následuje opětovná detonace...

Kup jiné autorádio a nad nějakým \"odstraňovačem\" šumu radši ani nepřemýšlej. Pokud jej do stávající signálové cesty zakomponuješ, přijdeš o část kmitočtové charakteristiky \"sestavy\", což určitě nechceš. :roll

Odesláno

radio je ten sencor a zosilovace mam dobre,na subwoofer je kenwood a na ostatne repro je pioneer ked dam druhe radio tak ten sum tam nieje, preco by som mal mat zly zosilovac? myslis zosil v radiu?? ono ked ja to pripojim priamo na vystup na repro tak to nesumy lebo to ieje tak zosilene,takze je to ok.

p607olda radio max hlasitost je myslim 50,a ked uz dam na 35 tak to hraje moc silno,ale to zase zosiluje zosil,a na original repro som neskusal kolko dokaze normalne hrat,ale to ma netrapy vystup z radia nieje vobec zapojeny vsetko ide cez zosil,

2-ano ked dam radio na 0 tak nesumy a ked dam na 1 tak uz to sumy.

vasa rada nezaoberat sa stym radiom??? cital som ze celkovo sencor je ..... ale zatim to radio ide ako ma,aj vysky som z neho dostal velmi prijemne basy to ma pekne,ale ten sum.

inak ked som to mal napojene priamo na repra z radia tak je pravda ze to hralo strasne!! :) vysky asi utiekly a basy ako keby som buchal po hrnci :)

Odesláno

Na max. hlasitost som sa pytal preto, lebo mam dojem, ze to mas moc zosilnene v zosilnovaci a preto musis mat radio stiahnute na malu hlasitost.

Mohol by si skusit zmensit zosilnenie v zosilnovaci a pridat hlasitost na radiu?

[upravil dne 27.3.2010 P607Olda]

Odesláno

noo skusim a uvidime co to urobi ,ale mam dojem ze asi dam ten pioneer zase,zacina mi to prekazat ked mam tisie radio tak hudba ani nehra ale len tak si sumi!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...