PEUGEOTIK307 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Čaute, ja viem že otrepaná téma, ale aj tak. Mám ešte origo stierače, ale už dosluhujú (majú skoro 8 rokov ). Mám kúpiť zbytočne drahé nové stierače (35Euro) alebo iba uhlíkové gumičky (10 Euro), [upravil dne 24.3.2010 PEUGEOTIK307] Citovat
robozv Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 ja by som kupoval radsej cele nove predsa uz maju nieco za sebou /myslim kovovu cast na ktoru sa nasuvaju gumky/ predsa su dlhe a viac namahane. Citovat
Existujuci Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Ja som kupil drahe (znacka ma teraz nenapada) a nebanujem.Neznasam totiz ked mi strierace na konci svojej drahy pri preklapani gumicky buchaju. Ako ti tu pise Robozv maju uz co to za sebou,tak nevahaj. Tie lacne gumicky su pre mna tak na jednu cestu Britislava-Žilina po dialnici ked prši,a je po nich. Uz viem volaju sa Valeo. Jeden je dlhsi druhy kratsi. [upravil dne 24/3/10 Existujuci] Citovat
Micky99 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 tak ja som menil gumicky a priklanam sa k tomu ze to je na nic. tie stierace ktore mas maju taky plech v sebe alebo ako by som to nazval, a to musis teoreticky dat do novych gumiciek, ale to ti uz nebude drzat, mne jeden taky pliesok odletel na dialnici. nastastie nic zamnou neslo. takze som si kupoval nove stierace jeden som kupil normalny - vodicov. a potom som neskor kupoval aj spolujazdcov. Spolujazdcov som kupil na skusku bezraminkovy v auto kelly. a je lepsi ako ten vodicov - vodicov mi na sucho skace. ked uz stiera posledny krat po nastreku okna. Citovat
ujomarian Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 8 rokov? to ti este stieraju? osobne po kazdej zime davam nove stierace ktoré su za zopar eur Citovat
Existujuci Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Původně zaslal: ujomarian 8 rokov? to ti este stieraju? osobne po kazdej zime davam nove stierace ktoré su za zopar eur Ja viac znicim strierace cez leto(nalepene mucyh ako v zime. zajtra mas meniny vsak? Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 No naozaj majú už 8 rokov a stierali naozaj SUPER. Až teraz posledný mesiac sa to zhoršilo. Takže asi pôjdem do nových, a tam na nich treba aj to prítlačné krídelko, čo asi tie bezramienkové nemajú. Citovat
pastorek Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 ...a tam na nich treba aj to prítlačné krídelko, čo asi tie bezramienkové nemajú. Dajú sa kúpiť BOSCH a Valeo aj s krídelkom. Citovat
igor4 Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Ked mi dosluhovali povodne stierace, tiez som stal pred otazkou ci zainvestovat do origo Peugeoatackych prip. inych kvalitnejsich alebo kupit lacne nahrady resp. vymenil iba gumicky. Nakoniec som ich kupil v Peugeote a nelutujem ...sluzia mi uz 3 rok. Na tych povodnych som vymenil iba gumicky a tie pozivavam iba v zime kez zacne mrznut, aby som nove zbytocne neznicil...lebo stierace najviac trpia ked ich pustis na zamrznutom skle a ked na ne posobi silny mraz. A takto ak sa mi gumicky znicia kupim nove za par eur. Citovat
ujomarian Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: ujomarian 8 rokov? to ti este stieraju? osobne po kazdej zime davam nove stierace ktoré su za zopar eur Ja viac znicim strierace cez leto(nalepene mucyh ako v zime. zajtra mas meniny vsak? :D Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 Ja som tie moje používal aj na zamrznutom a zasneženom skle. Mali teda riadnu výdrž. Citovat
shark734 Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 ja mam valeo s ramenami 3 roky a pouzivam ich aj cez zimu a stale stieraju bez problemov Citovat
Drtikoll Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Ahoj! I já kdysi řešil toto dilema, jestli jen gumičky nebo nové stírátka. Vyhráli levnější gumičky. Vydrželi jeden déšť a letěli okamžitě do koše a já do Peugeota pro nové origo stírátka. Jsou i za tu cenu k nezaplacení. Pokud jsi se ještě nerozhodl, počkej do dubna,myslím že bude na ně v Peugeotu 20% sleva. A to se vyplatí, ne??? Určitě vyměň celá stírátka !!! Citovat
nikol Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Zdarec,jaká je délka stěračů v předu a jaká v zadu? Předem díky:papa Citovat
pastorek Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Skús použiť zariadenie zvané meter. Citovat
nikol Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 ale když tu ted sedím,tak se mi nechce ven.Jen mě to tak napadlo. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Původně zaslal: nikol Zdarec,jaká je délka stěračů v předu a jaká v zadu? Předem díky:papa 650/700mm,zadní 350mm Citovat
nikol Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Původně zaslal: Gabriel 307 ]650/700mm,zadní 350mm díky moc [upravil dne 27.3.2010 nikol] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.