Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Mam problem so zosilnovacom. Jedna sa o model Kenwood KAC-846. Problem je v tom, ze zosilnovac uplne stratil vykon. Mam nan pripojeny subwoofer o vykone cca 200w RMS, ale na zosilnovaci musim nastavit citlivost na minimum aby sa vobec rozochvela membrana a aj potom ho hra velmi biedne, prakticky vobec. ak nastavim vyssiu citlivost, jedine co pocut je rytmicke vyhodenie membrany cca kazdych 5 sekund. Kabelaz som kontroloval, autoradio aj woofer su v poriadku. Mate niekto priblizne predstavu o poruche? Prpadne dalo by sa to opravit? ako naradu som si predbezne vyhliadol Magnat series monoblok ale nema zmysel kupovat novy ak sa tento da opravit. Este dodavam, na zaciatku samozrejme fungoval. Ale potom zacal vypadavat zvuk, zistil som ze to bol seknuty cinch koaxial. Kabel som vymenil ale zosik odvtedy nejde. Mohlo sa to pokazit vplyvom prerusovaneho signalu? Vdaka za odpoved a sorry ak som nieco nespravne uviedol, moc sa v tom nevyznam.

BTW: Skusal niekto posielat SZ cez mobil? Mne to akosi nefachci, mam Operu Mobile.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...