Robocop3 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Chcel by som sa spýtať, či mi niekto nevie poradiť, v poslednom čase sa mi stáva, že keď brzdím so zaradeným prevodovým stuňom, tak v interiéri auta dosť cítiť benzín . Dík za tipy Citovat
urdemala Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Pořádně prohlédni celý potrubí od nádrže až po motor. Mě jednou tekla hadička těsně před regulátorem tlaku u sání - byla viditelně mokrá a občas si \"ustříkla\" :-) a jednou palivovej filtr - byl přichycenej kovovou sponou ke kostře a nejspíš díky el. proudu mezi hliníkovým tělem filtru a ocelovou sponou ten hliník jakoby zoxidoval a vznikla dirka, z ní pak palivo kapalo na zem. Chce to prostě nejdřív pořádně projít. Citovat
Robocop3 Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 Skúsim pozrieť, ale ako som písal, je to len pri brzdení motorom, alebo pri brzdení so zaradeným prevodovým stupňom, ináč nie. Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Zdravím, dělá mi to taky, při brzdění motorem, při dojíždění na křižovatku, občas při přejezdu nerovností. Je to dost intenzivní zápach benzínu. Mám podezření na filtr s aktivním uhlím, který je prý umístěn poblíž nasávání vzduchu do kabiny.. Trochu jsem hledal na fóru, ale jsou tam většinou odkazy na jiný modely, třeba tady Citovat
Robocop3 Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 Presne tak, ako píšeš. Skúsim pozrieť tie fóra, či niečo nenapasujem na 307-čku [upravil dne 25/3/10 Robocop3] Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Tak když na něco přijdeš, budu rád za každé info Citovat
Robocop3 Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 Tak som sa s kamošom rozhodol nájsť ten uhlíkový filter výparov, a po odmontovaní pravého predného kolesa a vnútorného plastového blatníka sme ho našli. Je v ňom otvor na odvetrávanie, z ktorého to dobre ťahalo benzínové výpary aj keď bol motor vypnutý. Je to celý kus, teda nemení sa filter len celý. Volal som do Peugeotu, tam mi povedali že to vydrží asi 100 000 km, a stojí okolo 90 EURO. Keďže som najprv chcel skúsiť, či to je naozaj ono, tak sme do toho odvetrávacieho otvoru strčili hadičku, ktorú sme vyviedli k podbehu poza ten plastový vnútorný blatník, aby ten smrad šiel pod auto, a nezbieral sa v tom priestore blatníka. Je to asi 4 dni, počas testovania, pričom bolo horúco, to nesmrdelo. Tak dúfam, že to vydrží. Kúpil som pre istotu aj nový peľový filter, a zatiaľ je pohoda. Dúfam, že to vydrží. Citovat
Robocop3 Odesláno 13. září 2011 Autor Odesláno 13. září 2011 Tak od tej opravy sa problúm už neobjavil, ani cestou do Grécka v lete, takže to bolo asi ono. Keď raz nájdem zbytočných 90 €, tak to vymením, ale nie som si istý Citovat
milhaus Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 jde ten filtr koupit samostatně (já ho nikde nenašel )? Citovat
ozzy56 Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 jmenuje se to pohlcovač benzínových par a jde koupit samozřejmě samostatně--je v podběhu pravého př. kola Citovat
milhaus Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 to ozzy56: děkuji. to bych musel vědět, jak se to správně jmenuje . Nicméně strejda gůgl mi ho nikde v prodeji nenajde. Předpokládám tedy jen autorizovaný servis Citovat
ozzy56 Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 jj, určitě jen peugeot, nebo řešit jako Robocop3--viz nahoře Citovat
milhaus Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 nemáte prosím někdo možnost z nějakýho demontovanýho dílu zjistit průměr toho hrdla, které je ze spodu toho pohlcovače? chci tam zkusit dát nějakou trubku,ale nechci to rozebíat 2x Citovat
milhaus Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 odpovím si sám...je to 17-18mm Petr_P307SW ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.