Krt€K Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Ahoj, tak jsem zjistil, že mám ve dveřích něco, co mi škrábe okna, když je otevírám nebo zavírám. Našla by se dobrá duše z Prahy na tuto neděli (28.3.2010), která by mipomohla se sundáním tapecu a kontrolou? (Jak jsem to ještě nedělal, raději bych se někomu koukal na ruce). Případně i jiný termín podle dohody. Díky všem za případnou pomoc. Jirka Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Z které strany ti to \"škrábe\" okna? Sundání tapecu není zase tak složité. Citovat
Krt€K Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 Zvenčí..levý i pravý..zkusil jsem vyčistit těsnění, jestli tam něco není, ale vrzavý zvuky se ozývají hlouběji. A \"škrábe\" bych nedával do uvozovek, protože je to značně znatelné. [upravil dne 24/3/10 Krt€K] Citovat
Krt€K Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 HonzaZ: Vysočany, ale přijedu ... a rád :-) Citovat
Qcko Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Zhodenie tapaciru je praca na 3 minuty, mal som dole uz oba (zo zvyku ) ... jedna skrutka drzi ovladanie okien, jedna je pod krytkou pod spatnym zrkadlom a jedna dole pod svetielkom pod nohy....+ dole ramik z klucky na otvaranie, kryt repraku (iba vycvaknut), repro drzia 4 skrutky a vybrat, potom tapacir po obvode vypukaj s tych stuplov (je ich malo) a vytiahni smerom nahor... tadaaa Citovat
Slayer Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Můžu potvrdit.... taky jsem nedávno sundával pak už jen parozábrana a jsi u mechanizmů.... Citovat
Qcko Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Jo a k ten zabrane... zober si ziletku a po obvode sa to da krasne obrezat a potom obojstrannou lepiacou paskou nalepit naspat, vyzera to origo [upravil dne 24/3/10 Qcko] Citovat
Krt€K Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 Tímto zde veřejně děkuji HonzoviZ za pomoc s tapecem a řešení problému.. zjistili jsme, že Julie chytila někdy \"silniční lišej\" a opravovali jí dveře.. jenže nahoře, jak je těsnění, to bylo u okna moc natěsno a jakmile se tam dostal bordel, škrábalo to okna... takže silou odehnout a bylo :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.