Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak jsem zjistil, že mám ve dveřích něco, co mi škrábe okna, když je otevírám nebo zavírám. Našla by se dobrá duše z Prahy na tuto neděli (28.3.2010), která by mipomohla se sundáním tapecu a kontrolou? (Jak jsem to ještě nedělal, raději bych se někomu koukal na ruce). Případně i jiný termín podle dohody. Díky všem za případnou pomoc. Jirka

Odesláno

Zvenčí..levý i pravý..zkusil jsem vyčistit těsnění, jestli tam něco není, ale vrzavý zvuky se ozývají hlouběji. A \"škrábe\" bych nedával do uvozovek, protože je to značně znatelné. :bojim

[upravil dne 24/3/10 Krt€K]

Odesláno

Zhodenie tapaciru je praca na 3 minuty, mal som dole uz oba (zo zvyku :D) ... jedna skrutka drzi ovladanie okien, jedna je pod krytkou pod spatnym zrkadlom a jedna dole pod svetielkom pod nohy....+ dole ramik z klucky na otvaranie, kryt repraku (iba vycvaknut), repro drzia 4 skrutky a vybrat, potom tapacir po obvode vypukaj s tych stuplov (je ich malo) a vytiahni smerom nahor... tadaaa :roker

Odesláno

Jo a k ten zabrane... zober si ziletku a po obvode sa to da krasne obrezat a potom obojstrannou lepiacou paskou nalepit naspat, vyzera to origo :D

[upravil dne 24/3/10 Qcko]

Odesláno

Tímto zde veřejně děkuji HonzoviZ za pomoc s tapecem a řešení problému.. zjistili jsme, že Julie chytila někdy \"silniční lišej\" a opravovali jí dveře.. jenže nahoře, jak je těsnění, to bylo u okna moc natěsno a jakmile se tam dostal bordel, škrábalo to okna... takže silou odehnout a bylo :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...