Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, měl bych na vás jeden dotaz.

u předního sedadla řidiče mě nejde dostatečne nastavit sklon opěradla. potřeboval bych ještě o kousek blíže k volantu,(rád řídím více vzpřímeně), ale nejde to. růžicí už nejde prostě otočit.

přitom sedadlo spolujezdce jde ještě o pořádný kus,

díky za každou radu, tom.

Odesláno

ahoj, mám sice straší model, ale stejný problém. Mám opěradlo postavené max dopředu a ještě jeden zoubek bych snesl víc. Válet se můžu na posteli, ale ne v autě a navíc ten volant je dost daleko a položený. Když se přisunu, zase narážím kolenem do spínačky. Vyřešilo by to opěradlo dopředu. Uvažoval jsem o ošroubování dvou zadních šroubu co drží sedadlo a podložení podložkama.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

s čím? Jaká sedačka by pasovala? Já jsem trochu poladil prosezelé polstrování na sedáku u řidiče, sedím teď asi o 2 cm výše a tvrději čož mi víc vyhovuje a kupodivu se i změnila poloha těla vůči volantu a už mi ten sklon opěráku nevadí. Jsem s tím teď moc spokojený. Pokud bude zájem, hodím foto.

Odesláno

Nevím, jak to máte v Partnerech/Berlingu, ale já v P306 mám dvě \"kolečka\" a štěluju si celou sedačku nebo bederní část. Taky rád jezdím vzpřímený a nemohl jsem tu sedačku víc postavit. Vyřešil jsem to až hraním si s tou bederní části. Možná moje reakce je jen plácnutí do vody, ale zkusil jsem to ;)

Odesláno

osobně mi ta bederka nechybí. žena jí má ve Fiat Doblo. je příjemná, navíc ve Fiatu se sedí o něco lépe a o dost výše. Ale já jsem vypodložením svého sedáku si udělal super sedačku která mi vyhovuje. jinou nechci. je testovaná na 1000 km skoro nonstop. čus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...