t.rozhon Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 ahoj, měl bych na vás jeden dotaz. u předního sedadla řidiče mě nejde dostatečne nastavit sklon opěradla. potřeboval bych ještě o kousek blíže k volantu,(rád řídím více vzpřímeně), ale nejde to. růžicí už nejde prostě otočit. přitom sedadlo spolujezdce jde ještě o pořádný kus, díky za každou radu, tom. Citovat
kodajz Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 ahoj, mám sice straší model, ale stejný problém. Mám opěradlo postavené max dopředu a ještě jeden zoubek bych snesl víc. Válet se můžu na posteli, ale ne v autě a navíc ten volant je dost daleko a položený. Když se přisunu, zase narážím kolenem do spínačky. Vyřešilo by to opěradlo dopředu. Uvažoval jsem o ošroubování dvou zadních šroubu co drží sedadlo a podložení podložkama. Citovat
t.rozhon Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 takže to není závada, ale vlastnost... Citovat
kodajz Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 dalo by se říct. Budeš to nějak řešit? Citovat
t.rozhon Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 ještě vznesu dotaz v servisu. Citovat
t.rozhon Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 tak jsem byl dnse v servisu, a prej že to víc nejde... tak asi máme smůlu Citovat
kodajz Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 s čím? Jaká sedačka by pasovala? Já jsem trochu poladil prosezelé polstrování na sedáku u řidiče, sedím teď asi o 2 cm výše a tvrději čož mi víc vyhovuje a kupodivu se i změnila poloha těla vůči volantu a už mi ten sklon opěráku nevadí. Jsem s tím teď moc spokojený. Pokud bude zájem, hodím foto. Citovat
t.rozhon Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 jóó to není špatnej nápad, akorát bych měl airbagy proti sobě... Citovat
MilanF1 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Nevím, jak to máte v Partnerech/Berlingu, ale já v P306 mám dvě \"kolečka\" a štěluju si celou sedačku nebo bederní část. Taky rád jezdím vzpřímený a nemohl jsem tu sedačku víc postavit. Vyřešil jsem to až hraním si s tou bederní části. Možná moje reakce je jen plácnutí do vody, ale zkusil jsem to Citovat
t.rozhon Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 tak v berlingu je to bohužel bez bederní opěrky Citovat
kodajz Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 osobně mi ta bederka nechybí. žena jí má ve Fiat Doblo. je příjemná, navíc ve Fiatu se sedí o něco lépe a o dost výše. Ale já jsem vypodložením svého sedáku si udělal super sedačku která mi vyhovuje. jinou nechci. je testovaná na 1000 km skoro nonstop. čus Citovat
kodajz Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 zítra dám foto. mám to už v mobilu, ale dneska je už pozdě. Dobrou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.