Hamin Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Ahoj všem. Chtěl bych teď z jara při výměně pneu, nechat vyměnit i přední kotouče a destičky. Jen nevím pár věcí: -Co říkáte na sadu kotouče a destičky od ATE ? Máte s těmito deskami a kotouči zkušenosti ? -Jaký je rozdíl mezi brzdovým systémem TRW a LUCAS ? Někde jsem tu četl, že 407ma má systém TRW, ale desdtičky ATE, které jsem si našel mají systém LUCAS... Chápu, že přední desky a kotouče, jsou jedny z nejdůležitějších prvků na autě a bezpečné jízdě, tak bych něco nerad zaspal a raději se ptám Citovat
sromo Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 No ja delal predni desky a kotouce tet a dal jsem radsi origo a staly me sevsim vsudy v peugeotu 5 000 takze dobry a mam jistotu co tam mam. Citovat
Brizan Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Já sem měnil přední kokouče někdy na začátku prosince protože se mi lehce zkoutili a hodně to bouchalo. Vyměnil jsem je za ATE a za čtvrk roku už zase bouchají nevím jestli nemůže být chyba někde jinde ale mě se tedy moc neosvědčili. Taky jsem slyšel že je to špička ale nevim nevim... příště (což bude asi velice brzy) dám origo. Citovat
tomike Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 No ja davam vzdy len ATE. Menil som na 406 aj teraz na 407 a ziaden problem. Ono ked raz niekto jazdi ako prasa znici akekolvek brzdy. A dovolim si tvrdit, ze ATE sa kvalitou originalom minimalne vyrovna. Citovat
Vlado-77 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 nazdar. menil som pred 2 tyzdnami. v servisboxe som dal svoj vin a ukazalo mi ze dodavatel je TRW Lucas. Tak som kupil aj dosticky aj kotuce TRW Lucas. zatial spokojnost. na dostickach som videl ze je tam antivibracna podlozka ktora by mala zabranit piskaniu (ktore som uz kedysi mal). Citovat
godzila.01 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 ATE rozhodně patří k TOP toho co se dá koupit.... Já mám tedy radši BREMBO,ale rozhodně to není špatná volba Citovat
xplayer5 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Zajímalo by mě např., jaký je váš názor na Ferodo Premier? Citovat
byny Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 ATE je TOP takže se nemáš čeho bát, máme je na prodejně a reklamace jen pár ale jak tady někdo psal při ostré jízdě se kotouče po čase vyhřejí a skroutí je to jen na stilu jízdy. Jinak doporučuju jsou:super Citovat
Brizan Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: tomike Ono ked raz niekto jazdi ako prasa znici akekolvek brzdy. Jestli tímto narážíš na můj příspěvek tak si ti dovolim oponovat. Kotouče jsem měnil na začátku prosince, kroucení jsem začal pociťovat někdy na konci ledna a všichni moc dobře víme jak to na silnicích minulé dva měsíce vypadalo. Jestli se v tomhle počasí dá jezdit jako prase tak snad jedině někde na okruhu a ne na silnicích. Neříkám že se rád občas nesvezu rychle, ale pouze za dobrého počasí, na letních gumách a na dobré silnici což ani jedno ze zmiňovaného v uplynulých třech měsicích nebylo.... Pravděpodobně jsem narazil na vadný kus to se holt stává a od toho jsou reklamace. Určitě nebudu až do smrti házet na ATE špínu, sám vim že to jsou dobré kotouče. Citovat
godzila.01 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Ono taky stačí když je \"správně nezajedeš\" a je po nich za chvilku Když se správně zajedou tak to celkem trvá než se probrzdí nebo vyhřejou .) Citovat
HonzaZ Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 To mě docela zajímá. Jak se správně zajedou brzdy? Citovat
sromo Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 asi prece nezne dobrzdovat tzn s citem a ne ze priletis na prvni krizovatku a hned vyuzijes abs:D:D:D Citovat
godzila.01 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Přesně tak prvních 500km je doporučování citlivě brzdit,samozřejmě že když je nouze musíš na to dupnout,ale pokud to není extra nutné jezdit tak nějak na relax a brzdit pomálu Navím málokterá firma pak uzná reklamaci na nové \"probržděné kotouče\" ..... Nejlepší je když jsou ještě fialový :D Citovat
HonzaZ Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Tak to snad dělá každý normální člověk. Myslel jsem, že se dozvím něco nového:papa Citovat
Brizan Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Ani pro mě žádná novinka, kotouče jsem zajížděl minimálně 1000km a stejně se zkroutily. Citovat
tomike Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: Brizan Původně zaslal: tomike Ono ked raz niekto jazdi ako prasa znici akekolvek brzdy. Jestli tímto narážíš na můj příspěvek tak si ti dovolim oponovat. Kotouče jsem měnil na začátku prosince, kroucení jsem začal pociťovat někdy na konci ledna a všichni moc dobře víme jak to na silnicích minulé dva měsíce vypadalo. Jestli se v tomhle počasí dá jezdit jako prase tak snad jedině někde na okruhu a ne na silnicích. Neříkám že se rád občas nesvezu rychle, ale pouze za dobrého počasí, na letních gumách a na dobré silnici což ani jedno ze zmiňovaného v uplynulých třech měsicích nebylo.... Pravděpodobně jsem narazil na vadný kus to se holt stává a od toho jsou reklamace. Určitě nebudu až do smrti házet na ATE špínu, sám vim že to jsou dobré kotouče. Nemam vo zvyku nikoho urazat, bolo to vseobecne konstatovanie. Ak som sa Ta dotkol prepac. [upravil dne 23.3.2010 tomike] Citovat
Martin407sw Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Hlavně si po \"zajetí\" resp. cca 300 Km nezapomeň dotáhnout šrouby na kolech, kde jsi kotouče měnil jinak ti budou pěkně kopat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.