PeMi Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Možno ešte porozmýšľam nad tým samospádom. Taký 50l sud vo výške 2 metre by moholo stačiť, nie? Spotreba vody je tak 6 litrov za minútu? Citovat
MatrixChose Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Samospádem si myslím, že nemáš šanci, ale asi na jak kterou. Taky mám karchera, obyč za 3k před 2 - 3 lety a na to domácí občas mytí to fakt stačí. Na auto zvenku je to stejně k ničemu, jenom namočit a to největší bláto a pak stejně houbou ručně, ale na motor, podblatíky, chladiče perfektní. Citovat
PeMi Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Chodim dosť často na vapku na benzinku, ide mi hlavne o spodné partie. No a stojí to 50 centov ani nie dve minúty, tak si myslim že sa mi to vyplatí kúpiť. Cital som na inom fóre, že aj Karcher 2.14 to potiahne z kanistra a ten sa dá kúpiť za 70 eur. Citovat
Haryk Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 odpověď přímo od výrobceAutorizovaný prodejce firmy Kärcher Vážený pane, děkujeme za projevený zájem o naše produkty. Touto funkcí jsou vybaveny veškeré studenovodní vysokotlaké mycí stroje firmy Kärcher. Stroje jsou schopny vodu přisát až z 50cm pod úrovní stroje. Vždy je ale lepší mít nádobu se spodní výpustí, ať voda do stroje nateče samospádem. Za Satter Clean 2000, s.r.o. Petr Kantor Vedoucí prodeje Průmyslová 357 252 42 Vestec Citovat
PeMi Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Super, díky. Tak asi kúpim ten lacný Karcher a nechám do toho tiecť vodu z vyššie položeného suda. http://www.andreashop.sk/internetovy-obchod/kaercher/kaercher-k-214-plus (63 eur) [upravil dne 3/4/2012 09:39 od PeMi] Citovat
martan11 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 ja používam tuto http://www.naradielektro.cz/tlakove-mycky/7075-stihl-re-108-tlakovy-cistic.html mam ji 2 roky a bez problemu.Vodu mam privedenou prave z 1000l nadoby(asi 80cm nad zemi),pouzil jsem 3/4hadici aby byl dostatecny prutok vody k cistici. Pri koupi jsou dulezite tyto veci: aby pristroj byl pokud mozno co nejtežší-kovovy motor,hlava,písty tlakova hadice aspon 8m co nejvetsi prutok vody (400-500l/h je dostacujici) Tlak vody je vcelku jen narketingovy trik.-k umyti potrebujes prave hodne vody jinak se ti tam budou delat cmouhy Tohle mi poradil clovek ktery tyhle veci prodava a servisuje. Citovat
BV406 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 trochu , ale po samponovani auta pouzivate k oplachu wapku s vysokotlakem ??? Citovat
Cinicman Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Po šampónovaní (tiež wapkou s nádstavcom...) odpojím wapku a opláchnem iba prúdom vody z hadice. Wapka by to stále penila, tak to splachujem len takto... Citovat
Mik.e Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 Já mám třeba regulaci tlaku, na většině myček používaj vapky taky, bud na celý mytí nebo na oplach toho nejhoršího, než se vjede dovnitř, nevidim v tom problém, pokud se to nemeje z půl metru a třeba i motor atd. Citovat
MatrixChose Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 martan11: Hodně vody a ne tlak? Pak nemusíš mít wapku, ale stačí ti jenom obyč čerpadlo V bývalé práci - drůbežárna MAVE Soběraz se myly 50m haly s klecema. Chodby se myly právě čerpadlama, 8-stupňovými a tam bylo množství vody potřeba. Ale na ty klece je právě potřeba spíš tlak a není potřeba tolik vody. Tam jsem se něco namyl. Citovat
martan11 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Samozřejmě, ze i tlak, bylo to mysleno tak, ze je jedno jestli ma wapka 110 nebo 150bar. Citovat
h4wk3y Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 no moc jedno to neni, pokud chces za tim mit treba zpenovac... Citovat
KapriQ Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Ako tak citam tak na bezne umytie auta staci najnizsia rada z karcheru cca tych 110 bar... Chalani teraz mi poradte,vy ma vzdy na nieco navnadite uz sem nebudem chodit ! V Baumaxe je u nas zajtra akcia 10% zlava nad 30euro nakupu.. Pozeral som vapky od karcheru je tam za 59€ k 2.14 ! Co som pozeral videa a tak vyzera docela slusne..Zobrat to?dobra cena plus ta zlava,nema to nadobku ale hadicku na externy saponat co sa mi uplne pozdava.. Diky,musim sa rozhodnut co najskor ,pripadne ak mate niekto konkretne tento typ dajte echo diky Citovat
PeMi Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Tá Karcher čo som si ju tu vybral? Zajtra v Baumaxe? V hocijakom? Ja chodím do TN. Už som to našiel v letáku, máš pravdu je tam za 59 a zajtra je 10% zľava. [upravil dne 4/4/2012 14:45 od PeMi] Citovat
Cinicman Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Jasné, že to na auto stačí s prehľadom... ja s ňou wapkujem aj chodníky a cestu pred domom a zvláda aj to... jedine že by ste potrebovali dať dolu aj lak z tých áut... EDIT: Takto som Karcherom umýval moju modrú bejvalku [upravil dne 4/4/2012 14:52 od Cinicman] Citovat
pyrone Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 PeMi: nevies aku ma spotrebu vody ten karcher co si si vybral? Citovat
Cinicman Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Ujo google píše: ...čističe KÄRCHER 2.14 s tlakem 100 bar a průtokem vody 340 l/h... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.