Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možno ešte porozmýšľam nad tým samospádom. Taký 50l sud vo výške 2 metre by moholo stačiť, nie? Spotreba vody je tak 6 litrov za minútu?

Odesláno

Samospádem si myslím, že nemáš šanci, ale asi na jak kterou.

Taky mám karchera, obyč za 3k před 2 - 3 lety a na to domácí občas mytí to fakt stačí. Na auto zvenku je to stejně k ničemu, jenom namočit a to největší bláto a pak stejně houbou ručně, ale na motor, podblatíky, chladiče perfektní.

Odesláno

Chodim dosť často na vapku na benzinku, ide mi hlavne o spodné partie. No a stojí to 50 centov ani nie dve minúty, tak si myslim že sa mi to vyplatí kúpiť. Cital som na inom fóre, že aj Karcher 2.14 to potiahne z kanistra a ten sa dá kúpiť za 70 eur.

Odesláno

odpověď přímo od výrobceAutorizovaný prodejce firmy Kärcher

Vážený pane,

děkujeme za projevený zájem o naše produkty.

Touto funkcí jsou vybaveny veškeré studenovodní vysokotlaké mycí stroje firmy Kärcher.

Stroje jsou schopny vodu přisát až z 50cm pod úrovní stroje. Vždy je ale lepší mít nádobu se spodní výpustí, ať voda do stroje nateče samospádem.

Za Satter Clean 2000, s.r.o.

Petr Kantor

Vedoucí prodeje

Průmyslová 357

252 42 Vestec

Odesláno

ja používam tuto http://www.naradielektro.cz/tlakove-mycky/7075-stihl-re-108-tlakovy-cistic.html

mam ji 2 roky a bez problemu.Vodu mam privedenou prave z 1000l nadoby(asi 80cm nad zemi),pouzil jsem 3/4hadici aby byl dostatecny prutok vody k cistici.

Pri koupi jsou dulezite tyto veci:

aby pristroj byl pokud mozno co nejtežší-kovovy motor,hlava,písty

tlakova hadice aspon 8m

co nejvetsi prutok vody (400-500l/h je dostacujici)

Tlak vody je vcelku jen narketingovy trik.-k umyti potrebujes prave hodne vody jinak se ti tam budou delat cmouhy

Tohle mi poradil clovek ktery tyhle veci prodava a servisuje.

Odesláno

Já mám třeba regulaci tlaku, na většině myček používaj vapky taky, bud na celý mytí nebo na oplach toho nejhoršího, než se vjede dovnitř, nevidim v tom problém, pokud se to nemeje z půl metru a třeba i motor atd.

Odesláno

martan11: Hodně vody a ne tlak? Pak nemusíš mít wapku, ale stačí ti jenom obyč čerpadlo :bojim V bývalé práci - drůbežárna MAVE Soběraz se myly 50m haly s klecema. Chodby se myly právě čerpadlama, 8-stupňovými a tam bylo množství vody potřeba. Ale na ty klece je právě potřeba spíš tlak a není potřeba tolik vody. Tam jsem se něco namyl.

Odesláno

Ako tak citam tak na bezne umytie auta staci najnizsia rada z karcheru cca tych 110 bar...

Chalani teraz mi poradte,vy ma vzdy na nieco navnadite uz sem nebudem chodit ! :D

V Baumaxe je u nas zajtra akcia 10% zlava nad 30euro nakupu..

Pozeral som vapky od karcheru je tam za 59€ k 2.14 ! Co som pozeral videa a tak vyzera docela slusne..Zobrat to?dobra cena plus ta zlava,nema to nadobku ale hadicku na externy saponat co sa mi uplne pozdava..

Diky,musim sa rozhodnut co najskor :D,pripadne ak mate niekto konkretne tento typ dajte echo diky

Odesláno

Tá Karcher čo som si ju tu vybral? Zajtra v Baumaxe? V hocijakom? Ja chodím do TN.

Už som to našiel v letáku, máš pravdu je tam za 59 a zajtra je 10% zľava.

[upravil dne 4/4/2012 14:45 od PeMi]

Odesláno

Jasné, že to na auto stačí s prehľadom... ja s ňou wapkujem aj chodníky a cestu pred domom a zvláda aj to... jedine že by ste potrebovali dať dolu aj lak z tých áut... :D

EDIT: Takto som Karcherom umýval moju modrú bejvalku :aut

[upravil dne 4/4/2012 14:52 od Cinicman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...