Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar. prosím o radu. Po karambolu mám poškozený přední nárazník,konkrétně ten prostřední černý díl před chladičem. Je to popraskaný a ten díl je částečně vyskočený ven a nejde vrátit zpět. Mám to řešit na havarijní pojištění,nebo to koupit nový? V tom případě kolik to stojí a jak je to tam přichycený. Nejsem si jistý,jestli ještě nepopraskaly nějaké ty úchyty. Dík za radu

Odesláno

Naraznik ma s dola 2 skrutky amylim ze 4 take stuple potom este ked otvoris kapotu tak hned tam su 2 skrutky no a este na kazdej strane s vnutornej strany v miesach kde su blatniky tie ked das dole tak uvidis...

Odesláno

Jestli bys chtěl, tak mám na prodej přední nárazník z verze Trendy (s otvory na mlhovky) v oranžové barvě, bez jediného škrábance, praskliny, nebo jiného poškození. Tady jsou fotky:

Odesláno

Díky, ale potřebuju jen tu černou mřížku. Dnes jsem byl v servisu a havarijní pojištění se na to použít nedá,to bych se nedoplatil s tou spoluúčastí. Tohle je prý malá částka na opravu. To havarijní je teda podle mě naprd, to bych musel udělat pořádnej karambol.Mřížka stojí nová 2800. Zkusím to nějak zatím poslepovat,jestli to půjde.

Odesláno
Původně zaslal: epicus

Díky, ale potřebuju jen tu černou mřížku. Dnes jsem byl v servisu a havarijní pojištění se na to použít nedá,to bych se nedoplatil s tou spoluúčastí. Tohle je prý malá částka na opravu. To havarijní je teda podle mě naprd, to bych musel udělat pořádnej karambol.Mřížka stojí nová 2800. Zkusím to nějak zatím poslepovat,jestli to půjde.

Tak to zkus nechat svařit, potom to obrus a stříkni matným sprejem na plasty. Svařování 500,- + sprej 200,-.

Odesláno

Ještě se jen zeptám,jaký je přístup k šroubům co drží nárazník a musím oddělat ty plastové podběhy? Ještě jsem našel prasklinu asi 8mm i na nárazníku,mám ji taky nechat zavařit?

• O 2 týdny později...
Odesláno

mám to hotové,ale trochu práce s tím bylo, nejvíc si máknul pan plastykář. Když jsem to odstrojil,tak se na mě vypadlo plno popraskaných plastů. Ty plastové podběhy musely dolů jinak tam není přístup. Je to takový náhradní řešení ale celkem se to vyvedlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...